Zoetigheid In Zwitserland: Chocolade, Merengue & Double Cream

[Muziek] ik ben en zwitserland of weg naar wat was het ook weer mooie zeer dat de treinen allemaal wel iets vriendelijk zijn en ook de stations je kunt overal gewoon ze allemaal zoeken hen dingen waar je gewoon afpunten kunst geen trappen net hier een lipje ook ja je fiets kun je vastmaken aan zo'n kind dat hebben we in nederland niet zo dat we niet omvalt [Muziek] nu [Muziek] [Muziek] laat zijn gezonken van in zwitserland [Muziek] ook je mag plaatst schept wel even afkoelen leer lekker koud water marcus ben ik nog niet zo op zijn op mijn best als je mijn filmpje ziet over gibran weten we om komen soms kan ik lekker licht terwijl pro dus rustig aan onze zal wel boven [Muziek] en met de model je wat is de hele week elke dag nu toe heb gehaald wanneer mooi heerlijk zuiver en espresso nou dan kom ik wil bereiken ik hoor net dat er dus deze deze cream deze droom is dus echt een product van deze regio lente komen van overal uit zwitserland hierheen hier voor 50% vet dus wat kan ik wou even goed gebruiken denk ik en dat komt van de koe als je melk dan heb je olie zodat vet over van la wordt dit vaak maken [Muziek] hier echt natuur cola echt serieus heerlijk dus ik kijk ik heb al werd gek gaan even naar de binnen en experts kennen bij de chocolade denken de tijd zo oud en splitsten scenes kaas die bescherming kool jasjes en en ik zie hem moslim en julien springen manier zwanger [Muziek] de eerste is het zo museum en allemaal effecten en hier kun je dus ook zien jawel echt zelf gedaan zeg [Muziek] en je nog veel klimmen aangekomen in hotel kahya super chic neer en wat nou hier voor mijn wachten chocola en meer waarnemen een van eerst hotels in zegt zelf [Muziek] verwarming doen via zulke van goud ook het opwarmen van het water lekkere lekker koel hier dat jullie aan denken laat ik altijd zo ziek nee oh jongen ik hou ook gewoon van kamperen vind ik zelf heerlen maar af en toe je stelt even wennen zo ziek zo niet een keer toch weer aan de zwitser het is half tien 's morgens een beetje rustig omhoog [Muziek] lekker jongen kijk naar een andere naam hier dat wel slim om dat met een hel te doen de santos die al man reed zo stabiel naar beneden ik heb bestuurd als een als gaan vaak een beetje schokken maar dat ging echt zo stabiel heerlijk en als je schakelt zich er omhoog gaat ooit goed te welkom de heen allemaal kettingen wateren alleen wel jammer dat robert en nu mijn fiets vandoor gaat [Muziek] [Applaus] sta je pijn boerderij moet 1639 soep er een van de best bewaarde spinnen goede rij echt een plaatje [Muziek] ook td keizer eerder de kleur mijn een kunt veel meer tijd met je vooruit ik mijn zijn in de grond filler eerlijke plaatje hele mooie oude boerderijen iemand er het weer even bijkomen en schaduw rondom mijn plek [Muziek] ja hallo h [Muziek] ja [Muziek] ze bij de muis hotel hardlopen westen zo'n dit zitten [Muziek] vandaag zo [Muziek] wat ga ik lopen [Muziek] bij de man [Muziek] een beetje naar beneden deze crins dan met je handen ik las mijn reisgenoot dood ook dus dan geef ik ook de moed op het is even klemmen maar het is wel schitterend oh en het is geweldig om de komen in een keer nou eigenlijk al twee dagen lang roofvogels over de naam dan ga ik even opzoeken ze hebben een roodstaart en verder bruin en me super mooie vlucht en af en toe hebben ze graft wat ze dragen aan hun pootjes dat de eerste keer dat dat is vast zat of zo aan zullen dus wat ik zag en ie ook weer een en die vloot vervolgens naar de boom ik denk de vorm van een nestje of zo navraag bij de bioloog maar kijk jongens het is wel het is wel schitterend het is toch vaak als je clint is het zwaar maar het is wel waar schitterend kijk die sneeuw dan achter me oh ik ben er is er staan de fietsen van mannen ik ben er ook hermitage hoe mijn handen oh die prik wel ze gek want happy single duidelijk wat dat vanuit aan ik ga er lekker dus een vakje kussie dit is hier dat je crusi en daar zijn is de slaapkamer en hier is de tour en oh dit is echt nathan ik ook dus dicht doen zithoek had je cruise ii en dan ga je hier naar buiten met het licht stoelen en kijk je uit naar de bergen kijk hoe [Muziek] wat which famous people are coming year verstoren hebben om de sfeer people like voor het hele die naam die haar foto gaan om ons meegaat je familie van monaco die komt hier het manueel of het zo mark oh we komen van renske ik ken launcher claim ja hoor ja ja die kan dat wij weer kan leren dus ik denk ik nou dan wil ik heerlijke plek hier geweldig kamer geweldige zone geweldig eten geweldige obers supervriendelijk heel vrolijk wanneer muziek [Muziek] [Applaus] [Muziek] en [Muziek] [Applaus] [Muziek] doen [Applaus] [Muziek] op wie een rijke man aan de haak slaan gaan en zeker in een hotel als deze slaper want als mensen hier slapen weet je op zeg wat ze rijk zijn tenzij je rationeel is