Zachte Chocolade Fudge Koekjes Recept- Njammie!

Vandaag maak ik een recept voor alle
chocolate lovers want ik bak zachte chocolate fudge koekjes. Ik begin met het smelten van de boter en de chocolade en dat doe ik au bain-marie. De eieren die klop ik samen met de witte en de bruine suiker op totdat ze schuimig zijn en dat duurt ongeveer een vijftal minuutjes. De gesmolten boter en chocolade die meng ik dan onder het eiermengsel. Bij het natte mengsel doe ik daarna nog
cacaopoeder, bakpoeder, bloem en een beetje zout.

Mijn beslag zet ik eerst eventjes in de
koelkast zodat het kan afkoelen. Daarna maak ik er balletjes van en die leg ik op een bakplaat. En dan bak ik mijn koekjes ongeveer een twaalftal minuutjes op 180 graden. Ik laat de koekjes nog ongeveer een
kwartiertje afkoelen en dan zijn ze helemaal klaar om op te eten. Smakelijk!.