Wiesn-challenge: Trinke 2 Maß Bier In 2 Stunden – Ohne Zu Pinkeln || Das Schaffst Du Nie!

wat is het altijd leuk hier op de alleen niet deze in de ochtend challenge tag zou zijn heb ik nog niet een idee verdomme en het bier smaakt zo goed, maar dat is wat ik denk het is ook een spel in Christus er was daar een ingenieuze man uitstekend idee twee uur drie liter zijn totaal onmogelijk dat ze toen deden zei, maar hoe ziet het er eigenlijk uit met? twee liter uit [Muziek] christie's servus en klitschko ook dit ga je nooit maken speciaal nooit hoe gaat het twee uur 2 meet wat is uw taak vandaag slechts één keer plassen en heeft het mijn cel waar zijn we nu op dit punt aangekomen bij waar we ons in de trendcirkel bevinden we hebben de Russen gelijk gemaakt en een blanke wetenschapper die ooit zei in een bubbel en een menselijke blaas ongeveer fit anderhalve liter ik haat je nu breng ik haat de taak op jou moet je elk half uur meer? half drinken zodat om twee uur 20 keer plassen april weer goedkoop belangrijker echt [Muziek] dus eerlijk gezegd wil ik het niet hier staat gewoon dom op het spel wanneer we kaarten spelen, trekt ari er een en doet dan precies wat er op staat kaart is omdat ik de traditie leuk vind en omdat we de laatste zijn Ik zou aan de kaart zijn begonnen trek hier wat zal dat zijn? [Applaus] zij heeft het, ik heb het eerder geprobeerd we voelen dat de zuigers het volhouden [Muziek] 3 2 1 1 en mijn brein is gewoon meer hier achteruit geschoten [Muziek] 20 minuten voor het bier dat is geen geheim ariane stimuleert aandrang en darmflora Mooi hoor laten we nog een kaartje zeven omdat deze zijn diureticum [Muziek] ik heb me zonder zo leuk omdat ze me leuk vindt zo herinnerd aan jou dat ik het niet graag zeg maar ik zeg het zoals ik voel dat het moest doe het nu vaak Ik weet dat ik dat al weet spannend na 23 minuten daar is de tweede helft en in een moment nog een kaart wat is dat aan de hand? eigenlijk kan niemand hier een fontein bouwen als ze even haar ogen sluit, is het een verrassing opvolger mag alles gebeuren en nu is het kapot wat te laat gegaan dus rimpelingen die je moet passeren in plaats van hem de hele tijd leuk te vinden stoffelijk overschot Ja, ik zou zeggen, ontmoet vissers de tijd dringt, je hebt er nog maar 14 over minuten zo perfect in ieder geval nu een taxi die niet mijn masker is i welk liedje zou je willen dat dat is we spelen iets Beiers natuurlijk ook vreedzaam Marianne wiesn heel goed de eerste mis het is klaar nu komt de tweede nu komt het goed wat is dat want ik vraag me af welke? zou moeten masseren omdat er altijd een is toon aandacht open je ogen Natuurlijk raak ik je niet aan maar deze een was ze hier, namelijk dit enorm omdat de urinebuis mooi is al gekneed is ademen dus dat zijn heel kleine kindervuisten doos weg Ik moet draaien, ga dan snel nu een uur tiende ja ik stop niet pas vanaf [Muziek] wijnboer [Muziek] was misschien opgevallen Dus fair play niet meer met mij dan Ik doe dit al te lang maar ik weet niet voor hoe lang Ik ben nog steeds in orde, ik heb geluk nee begrijp dat sommige mensen risico's nemen uit als je zo lokt dus misschien baby hoeft zich niet klaar te maken op het veld laten we op de rails gaan [Muziek] Het gaat niet meer zo goed met me het stomme kaartspel bestaat niet meer spelen is een laatste helft voor de laatste half uur ze is dronken [Muziek] deze zones dit is de race commissie pagina's was een verdieping hooien nee, ik wil niet weg, ik wil helemaal weg keer in de club voor de laatste vw heel wil meer doe nu de blinddoek af met de bbi wordt het duidelijk als je het begrijpt het is voorbij, maar het is oké, ik ben in orde niet goed ik heb me alles anders gepresenteerd ok lieve bladstappen alsjeblieft bitter stop er alsjeblieft mee [Muziek] het is niet goed om de tot nu toe ben ik een slecht persoon slimme vos afag zou ik dan zeggen zeg elan fout als je het niet ziet wilde zoals hem oude youtube-ster maak je broek nat nu ben ik Ik weet zeker dat ze er nog niet zo uit zien maar wanneer het van richting verandert terug naar de fles ja en we zullen zien ons verdere tegenbeweging nu moet het eerste meisje gaan aanval op het toilet ga nu sneller naar het toilet [Muziek] nee, nee, nee, nee, ik zal het doen voor alle vrouwen voor alle opblazen deze wereld en voor alle voordelen klap voor vrouwen Ik kan het niet geloven 83 21 maar ik moet de rally hier leiden zo erg snel dus hier kan het abonnement hier achterlaten is de hele afspeellijst uitdagingen en hier is mijn laatste, de vrouw legt uit waarom belde hem op een gegeven moment zo snel op het toilet wat ze echt nodig heeft grijpt hij kan begrijpen