#vlog 8 : E-bike Gepikt & Trekhaak Gebroken En… Weer Iets Kapot!

Welkom bij een nieuwe vlog, in deze vlog gebeurd weer van alles, we komen de camping op en kunnen de draai niet maken. We rijden achteruit en rijden ons bumper kapot, de aanhanger die zijn we bijna verloren omdat de trekhaak los zit, Mijn fiets word gepikt. En er zit een bout in mijn band op het moment dat ik naar de garage ging om mijn trekhaak te laten repareren. Dus veel kijk plezier, er zit weer van alles in. Het gaat weer lekker he jongens? Jezus man… We zijn aangekomen op een camping waar we al eerder hebben gestaan. Nou het is een beetje op een heuvel gelegen maar goed, dat lukte toen! Nu lukte dat niet, we stonden op de heuvel stil en we staan nu op een plekje waar het wat vlakker is, nadat de aanhanger is los gekoppeld gaan we eerst de camper op zijn plek zetten.

En vervolgens gaat Guy met de quad de aanhanger op zijn plek zetten. Dus het is weer een hele happening, TheFreedomFamily is in the house! Er stonden denk ik een stuk of 10 mensen direct om ons heen, Nou dat werkt ook niet echt heel lekker als je probeert de camper goed neer te zetten. Kom op Laury, kom op! Nou de camper staat op zijn plek, nu lopen we de heuvel op. Om de aanhanger ook op zijn plek te krijgen, hahahah. Wat een drama weer, de hele camping stond toe te kijken. Maar goed, maakt niet uit he! Als we maar op ons plekje komen. Red je het nog Laury? Ja.. zucht Daar is de aa…. aanhanger. De quad staat klaar om zijn werk te gaan doen, het zweet breekt me uit, ik vind dit soort dingen echt verschrikkelijk! Ohhh my god Hij moet met de aanhanger van een behoorlijk stijlen heuvel met de qaud naar beneden, om vervolgens weer een heuvel op te gaan naar onze plek, nou..

Hoe gek wil je me krijgen. Komt die van een heuvel, Laury trek je het nog, nee Laury trekt het niet meer. Mijn fiets werd net gestolen, een mountainbike, electrische mountainbike, een nieuwe… Een Giant, hier staat die weer. Maare.. ja we pasten dus niet op deze plek hier, dus ik ben naar boven gereden met mijn…. pppoeehhhhh Met de camper en aanhanger, ik heb de trailer los gekoppeld en de fiets eraf gehaald anders kan ik het neuswiel niet uitdraaien. En ik zet die fiets daar neer, hier op de camping boven op de berg, ik zet de qaud en de trailer hier bij de camper, die staat nu hier. En ik zeg tegen mijn vriendin joh! ik moet even mijn fiets halen want die staat daar nog, ik kom boven, fiets weg!! Zooo.. dus ik heb die quad los gekoppeld en ik ben als een gek naar boven gereden. Eerst naar beneden naar de receptie, verteld.
ze hebben gelijk mensen opgepiept om te kijken. En ik ben gelijk naar boven gereden om te kijken waar mijn fiets is, zie ik hem staan naast een chalet Ik reed met 100 die berg op, dus ik denk dat ze geschrokken zijn en hem hebben laten vallen Maar hij stond daar dus gewoon naast een chalet.

En toen ik die fiets eraf haalde zag ik die gasten al kijken maarja, je gaat niet een fiets meenemen denk ik dan maar toch wel… Maar ik heb hem weer gevonden, ik ben even aan het bijkomen. Zo, zijn jullie bijgekomen? Nou ik was nog aan het bijkomen van het berg avontuur en toen vielen we in het volgende. En een jongen heeft papa zijn fiets gejat!! Oh mijn god echt, ik dacht neeeeeeee Niet normaal joh.
Krijgen we dit ook nog Nou jongens, het is in ieder geval nooit vervelend met ons, nee he Laury? We gaan nu eerst even wat drinken, en een ijsje halen. Ik denk wat hoor ik nou ineens voor getik als ik het aan rijden ben, maar er zit een of andere bout in mijn band. We staan nu bij een caravan/camper bedrijf in spanje, ze verkopen allemaal 4×4 campers hierzo, super!! Ja mooi, dus even wachten hier en dan kijken wat ze kunnen doen. Nou zoals je ziet, dit is gewoon helemaal los, binnen in is het afgebroken denk ik Update, de trekhaak moet eraf, Ze gaan hem naar een staalbedrijf brengen, kosten weer een paar 100 euro, maar ja we hebben geen andere optie dus vrijdag gaan we hem ophalen.

Dus we zitten weer een paar dagen vast op de camping. Leuk dat jullie weer hebben gekeken naar onze vlog. Mocht je de vlog leuk vinden vergeet dan vooral niet het duimpje omhoog te steken. En we zien jullie graag weer bij onze volgende vlog en in die vlog zit een kleine prijsvraag, je kan een oude jaar pakket winnen als je raad hoe lang de vis is die guy in de volgende vlog aan zijn hengel heeft hangen. Tot dan..