Twintig Kilo Chocolade Uitstootvrij Naar Pijnacker Fietsen – Spreektijd, Omroep West

met chocolade van de Dominicaanse Republiek na Pijnacker zonder CO2 uit te stoten we echt al genoeg Dit is jouw moment want West geeft jou Spreek jij lang zal ik met 20 kilo chocoladerepen op de fiets van een chocoladefabriek in Amsterdam naar de wereldwinkel in Pijnacker was principe jouw fietser ben ik meteen enthousiast als ik word gevraagd chocolade met per fiets te vervoeren Ik help je mee en eerlijke en duurzame handel en dat is iets dat mijn na aan het hart ligt de reis begint bij kleine cacaoboeren in de Dominicaanse Republiek het schip tra-honbre brengt een cacao Vervolgens naar chocoladefabriek in Amsterdam op 100% windkracht geen motor geen uitstoot maar gewoon met de kracht van de wind als er 200.000 chocoladereep met zonne energie geproduceerd zijn Start het laatste deel van de uitstoot vrije reis twee keer per jaar verzamelen zich hondende bakfietsen voor de chocovart dan worden de reeper zelfs tot aan wereldwinkels in Duitsland in Oostenrijk gefitst ik nam de afslag Pijnacker met chocolade van de Dominicaanse Republiek na Pijnacker zonder CO2 uit te stoten bij de volgende fietstocht op 8 april 2023 ben ik zeker weer van het partij tot dan ja [Muziek]