Tort Trio De Ciocolata (cc Eng Sub) | Jamilacuisine

Hallo allemaal en welkom in Jamila's keuken! Vandaag gaan we Triple Chocolate Cake maken, dus blijf alsjeblieft bij ons om de ingrediënten en de aanwijzingen te zien. Ingrediënten: Voor de chocoladekorst hebben we nodig: 65 g bloem, 125 ml karnemelk, 60 g suiker,
60 g boter, 20 g cacao, 1 ei,
heel weinig zout, 1/2 tl bakpoeder Voor pure chocolademousse hebben we nodig : 300 g pure chocolade, 250 ml slagroom, 50 ml koud water,
40 g boter, 5 g gelatine Voor melkchocolademousse hebben we nodig: 300 g melkchocolade, 250 ml zware slagroom, 50 ml koud water, 40 g boter, 5 g gelatine. Voor witte chocolademousse hebben we nodig: 300 g witte chocolade, 250 ml slagroom, 50 ml koud water, 40 g boter, 10 g gelatine. Eerst gaan we de chocoladetaart maken: ik begin met boter die op kamertemperatuur is Voeg de suiker toe en begin alles op lage snelheid te mengen om de boter en suiker goed te mengen Voeg nu het ei toe en meng het door het mengsel Nadat het ei is goed opgenomen voeg ik de karnemelk toe.

Daarna zeef ik de rest van de ingrediënten eroverheen: de bloem, cacao, bakpoeder en zout. Ik mix het opnieuw op lage snelheid om alle ingrediënten goed te combineren. Ik meng het niet te lang, maar alleen als dat nodig is. De ingrediënten zijn goed verwerkt, dus ik stop nu. En meng nog een beetje meer met de spatel om er zeker van te zijn dat
alle ingrediënten goed gemengd zijn. Giet het beslag in een pan van 23 cm die ik
op de bodem heb ingevet met een beetje olie.

Je kunt het ook bekleden met bakpapier. Zet het een beetje waterpas Zet in de oven op 185 C/365 F voor ongeveer 20-15 min.
of totdat de cake goed gebakken is. Je kunt het controleren met een tandenstoker in het midden. De chocoladekorst is klaar, ik laat hem nu afkoelen en ondertussen
ga ik de pure chocolademousse maken. Voor de pure chocolademousse begin ik met gelatine die ik in een grotere kom doe. Daaroverheen giet ik het koude water. Meng het een beetje en laat het bevochtigen. Je zult zien dat het gaat zwellen. Ondertussen is gelatine vochtinbrengend, we smelten de chocolade met boter. Hiervoor heb ik hier een pan met water dat langzaam kookt. Daarover zet ik een hittebestendige kom, en daarin doe ik de chocolade en boter.

En laat de chocolade langzaam smelten. De chocolade is klaar, hij is heerlijk gesmolten. De gelatine is ook gehydrateerd. Zo hoort het eruit te zien. Je kunt zien dat de korrels van de gelatine heel goed zwollen. Ik voeg nu de bevochtigde gelatine toe aan de chocolade en meng het om gelatine te smelten. Pas op dat u chocolade van zeer goede kwaliteit gebruikt. Gebruik geen bakchocolade!
Maar wel een donkere chocolade met minimaal 50% cacao.

Als gelatine gesmolten is, halen we het van het vuur
en laten we het op kamertemperatuur komen. Als de chocolade bijna op kamertemperatuur is,
klop je de room op. Giet de zware slagroom in de kom van een mixer;
de room is erg, erg koud. Dit feit is erg belangrijk om goed te verslaan. We kloppen de room tot het slagroom wordt; pas op dat je het niet te hard klopt, want het zal splijten en boter worden. De slagroom is klaar; zo zou het eruit moeten zien. Zoals ik je al zei, het moet stijf zijn, maar je moet oppassen dat je het niet te hard slaat. Als chocolade de kamertemperatuur heeft bereikt
, mogen we deze mengen met slagroom. Vouw het voorzichtig in met brede bewegingen. Het is heel belangrijk dat chocolade op kamertemperatuur is; als het heet is, zal de slagroom smelten. Donkere chocolademousse is klaar, dus die kunnen
we over de chocoladekorst schenken. Ik giet nu de chocolademousse over de korst. Maak het een beetje waterpas Nadat ik het goed had uitgestreken, plaatste ik het ongeveer 20 minuten in de vriezer. Voor melkchocoladecrème doen we hetzelfde als voorheen. Betekenis: we bevochtigen de gelatine; smelt de chocolade met boter; voeg de gehydrateerde gelatine toe, laat de chocolade op kamertemperatuur komen
en meng het met slagroom.

We gieten de melkchocolademousse over de eerste laag Strijk deze goed af En plaats de pan nog 20 min in de vriezer. Voor witte chocolademousse doen we hetzelfde als voorheen. We gieten de laatste laag mousse, een witte chocolade, waterpas het ook Ik plaats de cake nu in de koelkast voor minstens
6 uur of het beste 's nachts. De taart is klaar. Ik laat het een nacht in de koelkast staan. Ik zal nu de randen openen. Ik heb een siliconen pan, dus de randen gaan heel gemakkelijk open. Als je een normale metalen pan gebruikt, raad ik je
aan om de randen te bekleden met bakpapier.

Ik ga de taart nu versieren met chocoladesuikergoed. Je kunt het versieren met allerlei soorten snoep. Het maakt niet uit. Het hangt alleen van je smaak af. Zo ziet het eruit als Triple Chocolate Cake. We gaan het snijden en komen zo terug met een sectie. Dit is de sectie van Triple Chocolate Cake. Het is een indrukwekkende cake die ik voor mijn verjaardag heb gemaakt en ik wilde je ook laten zien hoe je hem kunt maken. Ik hoop dat je het zult proberen en het leuk zult vinden. We kwamen aan het einde van dit recept. Eet smakelijk! en we wachten op het volgende recept. Tot ziens!.