Today’s Funny Rin😆n

Zaterdag de 12e? Het is morgen, nietwaar? Draai de tijd alsjeblieft terug! Wat we willen zien is de zonsondergang vandaag, de 11e. Tijd voor zonsondergang van vandaag! Laten we het bekijken. Rond 17.00 uur. …… Omdat het zo was, nietwaar? Noord- en Oost-Japan om 17.00 uur zo: …… Of toch een warme dag. Het is zo heet, het is te heet. Op zulke dagen zou het geweldig zijn als we bier zouden kunnen drinken en dat soort dingen… Hmmm… Sap smaakt beter. Sap smaakt beter! Zo voel ik mij. Ja. Bier, ik heb nog nooit een biertje gedronken. Ja. "Je zegt gewoon dat je het haat zonder het te ervaren".

Ja inderdaad! Maar weet je, we hadden een keer een barbecue of iets dergelijks bij ons thuis. Ik had dat papieren bekertje verkeerd. Ik verwarde degene die ik dronk met degene ernaast. Ik dronk ooit zo en spuugde het zo uit. Ik spuug bier in mijn bloembed. Het was toen ik een klein meisje was. Maar ik herinner me dat het erg bitter was. Hé, zal ik ooit kunnen drinken? Mijn laatste antwoord is een letter van die Kanji! Laten we gaan! Mijn laatste antwoord is een letter van die Kanji! Ik weet het niet zeker. Maar er waren veel mensen die er zo over dachten, toch? Ah, het was een vast menu van twee letters, niet één. Zo dichtbij! eh? De letters zijn niet in tweeën gesplitst! Waarom? Waarom zijn die letters niet in tweeën gesplitst? Was het lenteachtig vandaag? Zo dichtbij! Zo dichtbij! zo frustrerend! dit…

Oeps. Commentaar "Je hebt hier over nagedacht." Heb ik er over nagedacht? Dus hoe dan ook. Dit zijn de sleutelwoorden van vandaag, en ik vermoedde nr. 5! Ah! Ik heb het niet geraden! Ik heb het echter gemist. Nummer 5 was 'Spring Haze'. Hé, ik neem aan dat je geen hooikoorts hebt..