Zes, zeven of acht meisjes kijken naar me je denkt dat ik mijn haar ga verknoeien met een helm geen kans ik ga een goede nacht tegemoet, pas op 1950 engeland de oorlog is voorbij en mensen beginnen weer te begrijpen wat besteedbaar inkomen zo is in plaats van een motorfiets als gezinsvervoermiddel te gebruiken, kunnen mensen het zich opeens veroorloven om te dromen van het betalen van een auto, dus komt er een toestroom van oude Engelse motorfietsen op de markt en tegelijkertijd heb je de jeugd wanhopig op zoek naar hun identiteit hun plek in de wereld dus wat doen ze goed niemand onder de 25 zou kunnen dromen van het betalen van een auto dus ze gaan uit en ze kopen engelse meestal parallelle twin motorfietsen en met die rebellie en die stijl en de motorfietsen allemaal ingekapseld in één wat doen ze met die motoren ze strippen alles terug plaatsen clip-on bars erop en maken het zo agressief mogelijk voor het goedkoopste bedrag ze gaan dan naar de coffeeshops zoals ace cafe en ze wachten daar op een rivaliserende bende om langs te komen en hen uit te dagen door middel van een race en ze zouden zo snel als ze konden van het ene café naar het andere racen en als het je lukte om die magische grens van 100 mijl per uur te halen, zou je bekend staan ​​als de turn-up boys of het zou een glorieuze tijd zijn geweest je hebt de interceptor en dat is alles over de california vibes de relaxte cruisen op het strand maar dan uit engeland heb je dit dit is de engelse versie het is allemaal over zo snel mogelijk gaan, agressief zijn en gewoon een verdomd goede tijd hebben in deze coffeeshops , neem jezelf terug 60 jaar aas café er zal rockmuziek spelen in de jukeboxen deze allemaal geparkeerd buiten mensen op zoek naar een race op zoek naar een vecht een glorieuze tijd oke wat hebben we de koninklijke enfield continentale 650 cc 47 pk ik ga dit voor elke video gaan gebruiken denk ik omdat ik ermee kan wijzen en mijn haar kan kammen 47 pk 200 kilo het is in wezen de interceptor gewoon veel veel minder p praktisch ik denk dat ik al eerder zei de belangrijkste ingrediënten die nodig zijn voor een goede cafe racer alles wat niet nodig is qua gewicht dit is de sleutel alles wat niet nodig is moet worden gestript er zou geen styling moeten zijn omwille van de styling het moet de clip hebben op stuur moet hij de achterste voetsteunen hebben en in wezen is dat het zo simpel als dat het zo gestript mogelijk is en deze fiets is ongeveer zo waar als je je maar kunt voorstellen hij heeft die glorieuze luchtgekoelde parallelle twin 650cc -motor mooie koplamp met een zwarte put is het een chromen rand, alleen met zwart op de achterkant plastic spatbord maar zoals bij alle andere kun je gewoon het metalen of de plastic bevestiging aan de onderkant losschroeven waardoor je een echt voorspatbord in shorty-stijl krijgt .

Ik hou altijd van deze ze zien er briljant uit tankwerk dat is denk ik waarschijnlijk mijn keuze uit alle continentale dit zou mijn keuze zijn laten we dat uitzetten zodat je het kunt zien dat zal mijn keuze zijn het ziet er absoluut uit fantastisch hierin en je zult merken dat het een dubbele stoel heeft nu is het vrijwel uitwisselbaar met de interceptor dit ik denk dat een standaard zal komen met een enkele stoel met een stootstop daar persoonlijk denk ik dat het er veel beter uitziet met deze dubbele stoel op de rug omdat het meer in verhouding is er is minder ruimte vrij standaard achterlicht het is niet lelijk en een beetje van mij denkt dat ik eigenlijk niets zou veranderen met deze mooie chromen uitlaten het is een mooi ding het is een compact ding laat me leg mijn kam even neer ik zal je nu laten zien hoe compact hij is dus ik ben 1.80m een ​​tachtig kilo en zo ziet de buiging in mijn been eruit maar meer dan dat beschouw dit als een rijhouding het heeft dit prachtig dit is een kunstwerk tank met de inzetstukken hier voor je knieën en je hebt die echt nodig omdat de buiging in mijn been vrij extreem is en mijn knie is prachtig gewoon weggestopt achter deze uitsparing in de tank, zelfs alleen de eerste 15 minuten rijd nu met e monica ik voel al dat ik een beetje zoals arnold schwarzenegger begin te worden, want als je zo voorovergebogen zit en je hebt een bijrijder, dan zit je eigenlijk zo goed als non-stop gehurkt, dus ik heb het gevoel dat ik' ik heb een enorme training gedaan, maar dat is de klassieke rijpositie van een caféracer en ik zal je de klokken laten zien, kom en kijk wat ik monica zie voordat we vertrekken dit is in feite ik hou van deze blik op die zoveel details ik bijna vergeten te zeggen de prijs zesduizend tweehonderd pond voor zover ik weet 6 200 pond voor deze motorfiets maakt het de voordeligste cafe racer op de markt nu 600 cc plus en ik kom later in de video op de rivalen maar het is een uitstekende prijs-kwaliteit dashboard sorry monica ik breng je hier nog een keer dashboard dit is wat je ziet het is zo eenvoudig als je je maar kunt voorstellen je krijgt de toerenteller hier en de uh de snelheid hier het heeft eigenlijk een brandstofmeter om te zijn eerlijk en ik zeg altijd dit de bmw i9t heeft geen brandstof g auge en dat is ongeveer een fiets van 13 000 pond, maar afgezien daarvan denk ik dat je nu standaard buikspieren krijgt, want dit is een café racer fiets verdomme mijn kegels daar het is een cafe racer fiets en het gaat allemaal om de stijl van de stijl is net zo belangrijk als de fiets en deze stoere jongens hebben vaak een groep jonge dames die naar hen kijken als ze op het punt staan ​​zich klaar te maken voor een race foto het ace cafe vrijdagavond ik heb net een biertje of twee gedronken mijn haar is pas gekamd ik heb al mijn vrienden die me aansporen om die magische ton te raken voordat ik naar aascafé ga zes zeven of acht meisjes kijken naar me je denkt dat ik mijn haar ga verknoeien met een helm geen kans er is een coffeeshop anderhalve mijl die kant op en als ik die coffeeshop kan halen binnen de tijd dat de jukebox eindigt, ga ik een goede nacht tegemoet, laten we hem terugbrengen de fiets vroeg terug nemen dit is stom dit spike verandert in een dier door deze fiets krijg ik zin om naar een bar te gaan bestel een pint bier in het bier sla de barman in de zijkant van zijn gezicht en begin dan te zoenen de bardame verandert je in een beest je hebt de harleys in de vs die de reputatie hebben gekregen van mensen als ik weet niet de engelen uit de hel easy rider dat soort dingen dit dit is het britse equivalent hier voel je je een absoluut beest tijdens het rijden dit kocht bijna een pakje sigaretten van de tabak eerder oke als een rijdend ding het is gewoon onuitsprekelijk leuk echt ik meen het gewoon ik bedoel wegen zoals deze blik op waar we zijn in het noorden van Tenerife, gewoon aan de kant van een weg hier het is meer dan een vreugde eerlijk gezegd is het een van de leukste met fietsen ik heb die positie gehad die rijpositie waar je voorover gebogen zit niet onaangenaam dus met deze hendels als deze als je die kant komt monica alleen om te laten zien dat het niet echt zo onaangenaam of onaangenaam agressief is een rijpositie, ik kan echt zo gaan of je kunt neerhurken het is zo betrokken en gewoon zodat je daar kunt zien met een knie e en je kunt zo neerbuigen als je deze bochten raakt met deze hoeveelheid kracht je gebruikt alles de hele tijd het is zo betrokken het is gewoon een van de meest vreugdevolle fietsen die ik ooit heb gereden ik meen het echt dat het eruit ziet als je als je dit voor je enige fiets koopt, begrijp ik volledig dat het gecompromitteerd is omdat het niet zo comfortabel is als de interceptor, dus het is moeilijker om dit als een dagelijkse fiets te gebruiken.

Het is alsof je een reis van meer dan een uur maakt, waarschijnlijk doe je dat ik moet me er mentaal op voorbereiden, in tegenstelling tot de interceptor , ik zou door Europa touren op de interceptor ik zou niet door Europa touren op deze fiets, dus ja, de interceptor is veel comfortabeler en gemakkelijker om mee te leven op een dagelijkse basis, maar dat ontbreekt volledig het punt van deze fiets omdat een cafe racer per definitie geen comfortabele praktische fiets is een cafe racer een echte uitgeklede racefiets is, dus je zult deze fiets niet kopen op zoek naar het laatste woord in bruikbaarheid en gebruiksgemak je bent je koopt het voor de nostalgie je koopt het voor de ervaring dus je zult me ​​niet horen praten over 190 mercedes mensen zeggen vaak freddie neem er een paar voor de camera ze zijn overal ik beloof je dat je me niet zult zien praten over een gebrek aan bruikbaarheid i moet je dit nog een keer onthouden in deze video, want je kijkt niet naar deze fiets omdat het praktisch is, maar als speelgoed als speelgoed iets om op zondag mee te nemen iets om zelfs 20 minuten per keer op te pendelen iets om de bochten te raken zoals je nu voor me kunt zien waar je elk grammetje kracht gebruikt al je mentale kracht wordt gebruikt om op het juiste moment de juiste hoek te raken er is oh er is bijna niets beter dan dit is een onuitsprekelijk leuke fiets om op te rijden ik had in mijn hoofd klaar ik zal vaak helemaal eerlijk tegen je zijn voordat ik een video start ik heb iets in mijn hoofd en ik dacht met deze kijk nee het wordt te krap het is te onpraktisch hier gaat alleen dit i Dit is waarschijnlijk de hoek die ik met de video ga gebruiken nee ik heb het mis ik vind hem veel leuker dan ik dacht ik zou eigenlijk dit is een heel speciale motor dus we zitten hier in een rij van acht auto's en ik zal snel zijn, dus ik weet dat het vandaag op de fiets is gericht dit ik bedoel kijk hier eens dit is iemand laat me weten welke opaal of voxel dit is maar ik heb nog nooit een van deze in mijn leven gezien dit moet een zeer heel speciale auto laat het me weten laat het me weten wat is het verbluffende ding is het niet en monica kijk dan eens naar deze klassieke fiat 600 fiat sachinto uit de jaren 60, gewoon nonchalant geparkeerde alledaagse auto's hier met een behoorlijk patina erop eigenlijk dat is duidelijk in dagelijks gebruik maar dat is geweldig en natuurlijk mercedes 190e oke dat is het autosegment maar kijk eens naar die 12 auto's op een rij mercedes 190 fiat sachinto ongelooflijk uitziende boxer die ik nog nooit in mijn leven heb gezien laat me weten wat dat is ik heb geen idee oke terug naar de fiets zo vreemd als je naar Tenerife komt en meestal je tijd in doorbrengt het zuiden van het eiland eerlijk gezegd is het noorden een heel ander land, het is zo weelderig en magisch, zo sterk aanbevolen en dat is waar mas kemoto, waar we de fiets hebben gehuurd en aan het einde van de video zal ik echt laten zien waar we huurden deze fiets van of waar je de fiets kunt huren aan het einde van de video helemaal aan de noordkust van het eiland, maar zet je aan het denken bij een kopje koffie laten we eens kijken naar de restanten van de royal enfield continental want op dit moment is het 6 200 pond gloednieuw, maar toen het voor het eerst uitkwam en ik controleer alleen of ik mijn cijfers goed heb, het was 5 700 pond in 2018.

Dus ik keek op autotrader om de goedkoopste royal enfield continental te bekijken ik kon vinden voor het 2019-model, de goedkoopste is 5100 pond en de tweede goedkoopste is 5 500 pond, wat betekent dat deze fiets in de afgelopen drie tot vier jaar 500 pond heeft verloren, maximaal 500 pond afschrijving in drie tot vier jaar, het is absoluut ongelooflijk en het is een bewijs van de wenselijkheid van deze koninklijke enfields kijk als we naar de concurrentie kijken, je zult in werkelijkheid waarschijnlijk naar de markt voor gebruikte fietsen kijken voor iets dat zelfs maar in de buurt komt van dit te vergelijken, je zou naar de triomfstraat kunnen kijken cup en dat komt uit op ongeveer vijf en een half duizend pond tweedehands voor het 2016-model, maar voor mij is dit een mooiere fiets dan de Triumph Street Cup, dus je gaat het verliezen in ongeveer 20 pk aan vermogen maar ik zou deze piek nemen en dan zou je naar de kawasaki w800 kunnen kijken, dat is 9100 pond en je weet het interessante eraan, ook al is het een 800cc, hij heeft 46 pk, dus iets minder of een minder pk dan deze fiets en de kawasaki w800 9100 pond nu als je hem tweedehands wilt voor de 2019-fiets, je kijkt naar 5 400 pond, wat betekent dat de kawasaki w800 in de afgelopen drie jaar ongeveer drie en een half tot vierduizend pond aan afschrijving heeft verloren oren drie en een half tot vierduizend pond afschrijvingsverlies vergeleken met dit een afschrijvingsverlies van 500 pond in dezelfde hoeveelheid tijd en de enige andere fiets die ik daar ook heb geplaatst, is de suzuki sv 650x die uitkomt op 7k, dat is 68 pk dus aanzienlijk krachtiger dan dit, maar voor mij is dit de meer authentieke cafe racer-fiets, dus buiten alle concurrentie waar ik naar kijk en ik weet dat je de triomf thruxton hebt, maar dat is 13.000 pond voor mij, dit is de een om voor te gaan, of het nu een nieuwe of gebruikte propositie is, dus in 1973 beschreef motorjournalist swallow swiss de caféracer of een caféracer als een motorrijder die speelde als een isle of man tt straatracer en dat is precies wat deze piek je geeft.

Ik kan het gewoon niet helpen elke keer als ik op deze fiets rijd, gaat het me terug in mijn gedachten naar straatraces uit de jaren 60 ik kan er gewoon niets aan doen ik rij zo agressief ik wil elke bocht aanvallen om elke hoek te raken ik' ik wil elke auto op de weg inhalen en ik th inkt er is een sterk argument dat fietsen zoals deze bij de sportievere jongens is of het een supersportfiets is of een supernaakte ik denk dat ze nog logischer zijn als een fiets met een lager vermogen zoals deze en hier is mijn argument ervoor en ik weet dat ik altijd luister terug naar het maar toen ik mijn triomfsnelheid drievoudig 130 pk had , deze snelle fietsen deze nieuwe fietsen zijn zo verdomd goed dat het ongelooflijk moeilijk is om de limieten te bereiken, dus om deze fietsen logisch te maken, de snellere fietsen die je wilt bereiken de limieten die je wilt om in een serieuze hellingshoek te komen, wil je de top bereiken op de perfecte positie op de weg, maar ze zijn zo snel als ik een goede hellingshoek krijg op een van deze sportievere fietsen waar ik aan moet doen 110 mijl per uur om het te laten werken, maar hiermee kun je je goed inzetten voor de bochten bij lagere snelheden, je kunt een betere hellingshoek in de bochten krijgen bij een lagere snelheid.

Een isle of man tt racer betekent dat als ik ben als ik naar mijn ouders ga voor de lunch op zondag Ik kan dit nemen, betekent dit dat als ik op vrijdagmiddag naar een coffeeshop ga, dit betekent dat als ik naar mijn werk woon, deze fiets voor elke rit kan veranderen in een mini-eilandje man tt race alleen voor mij en ik hoef me geen zorgen te maken over het verliezen van mijn licentie en ik hoef me geen zorgen te maken over zelfmoord het verandert me in mijn eigen kleine eiland man tt racer uit de jaren 60 en dat gevoel alleen is absoluut onbetaalbaar zo zo mooi oud dat is een motorgutsy eigenlijk mooie oude fiets deze mas ke moto in het noorden van tenerife is waar we deze prachtige huurfiets vandaan hebben, ze verkopen motorfietsen maar ook verhuur had een goede selectie koninklijke enfields moto mourini's en andere fietsen en ik ik hoop dat je me kunt horen over deze motorgutsu die probeert te starten, maar zeker als je naar het noorden van het eiland komt om hier te blijven, is dit jouw plek om een ​​motor te huren ik heb het echtpaar ontmoet dat het bezit Canarisch stel heel erg lief erg behulpzaam dus enorm aanbevelen hersteld en ik zal alle details achterlaten in de schriftelijke beschrijving van massa k moto oh veel succes aan hen, heel erg bedankt dat je vandaag met ons bent meegegaan laat me weten wat je van deze fiets voor mij vindt ik was er weggeblazen van en het is een van de mooiste fietsen waarop ik het geluk heb gehad om te rijden, dus geef de video een like abonneer je op het kanaal en we zien je in de volgende en veel succes voor hen