The Paulaner ❌ Bayern Challenge With Team Choupo-moting/pavard 🆚 Team Sabitzer/ulreich 🍺💪

Jaaaa! Hé, focus nu, Ulle! We zijn een team! Ga zo door! Ik dacht niet dat je zou weten hoe je een hamer moet gebruiken. Je moet zeggen wanneer je niet verder kunt! Ga zo door, Choupo! Jeetje, nu wordt het moeilijk! Dus je kunt het niet corrigeren? Kerel, je doet dit al je hele leven. Schaamte! Tien! Dat is alles, risico! Choupo, je bent sterk, man! Choupo, ik dacht niet dat
je zou weten hoe je een hamer moet gebruiken. Ja! Je doet dit al je hele leven, Choupo. Choupo is echt goed! Ik denk dat hij dit al een paar keer eerder heeft gedaan. Ik denk dat hij het elke dag thuis doet, tijdens de lunch, met zijn kinderen. Maar hij heeft ook wat tijd nodig. Hij is aan het focussen. Hij neemt niet de directe route.

Thuis loop ik ook vast. Koop niet altijd alles kant-en-klaar. – Ja!
– Super! Nu slaat hij erop! Nee, nee, ik heb er nog één nodig. Schaamte! Ja! 30. Dat is niet slecht. Ik zei dat het 29 was. Het is niet goed, maar het is oké. Jij bent! Hoi! Nee, nee, nee, het was maar een snelle… – Oké! – …om een ​​gevoel te krijgen. Voorzichtigheid! Gele kaart! Goed begin! En de winnaars zijn… Klaar. Hé, we snijden – alweer. Het zat er niet goed in. Dat schrappen we niet! We moeten het deze keer langzaam doen. Hoe doet hij het? Dat doet hij thuis elke dag. Zo ver vooruit? Elke dag, ja. Doe je dit elke dag thuis? Je bent een keeper, het is makkelijker voor je. Je hebt er minder nodig dan wij. Ik ga een risico nemen, dat zeg ik je nu. Ik denk dat dat het is. Ulle, is dit je hobby? Ja! En hout hakken. Ja, het is binnen.

Niet slecht! Zes, zeven, acht, negen, tien, elf, twaalf, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 21! Geloof je echt dat je dat kunt? Ja. Ik weet het niet. Horloge! Eerste poging! Ik moet het doen, anders heb ik niets. Ja! 21, zetten we er nog een, twee, drie, vier bovenop. Dat maakt het: 25. Klopt. Nu bent u op uw palmares –
dat is uw record! Rechts?
Rechts. Dan moet ik het verslaan. 26! Strek de hand een beetje. Ik ben in spanning. Pas op, camera's. Schaamte! Je hebt misschien meer afgebeten dan je kunt kauwen,
om eerlijk te zijn. – Hoeveel gaan er?
– Drie Kom op, Choupo! De laatste! Dat betekent 21, toch? 21 – dat is oké! Benji, je bent wakker. Je had bijna een legende kunnen verslaan. Zal ik ze ophalen, Choupo? Hoeveel moet ik er nemen? Ja, alsjeblieft – bedankt. Hoeveel denk je dat ik moet nemen? Ik wilde zien of je een eerlijke sporter bent. Altijd altijd. Ben jij? Je weet dat ik dat ben! Benji, begin je meteen met 27? Nou, normaal vangt hij ze, nietwaar? Dan moet hij de lat hoger leggen.

12. Dat ga ik niet redden. Ik ga voor 17. Ik zal er niet zoveel krijgen als jij. Hé, de eerste keer! Ja, ja, ja – geen probleem, geen probleem. Je hebt nog twee gaatjes. Blijf kalm. Three goes – dat doe ik niet! Misschien met een beginnen? Ohh! Ik moet dat nog een keer zien in de herhaling, want het is geland. Ik zeg: laat die gaan. Oké, ja, we laten het gaan. Ernstig? Ja kom op. Dus als je nu een eerlijke tafel doet, dan…

Hij zal toch niet doorgaan. … sta je aan de top of misschien niet? Nee – tel, tel! Het is moeilijk, nietwaar? Nee – tel, want je hebt wat meer op. Het is vanwege fair play dat ik zeg:
ik laat het los! 18. Zo kom je in de top 10. Makkelijk! Horloge! Aaah, schande! Was dat het of heb je er nog een? Twee links, hij ging er één naar boven. Je hebt er nog twee. Trek ze maar aan. Hoeveel had je er? 21. Ulle, ik zeg je eerlijk:
het wordt krap voor mij. – Ik kan het niet.
– Ontspan, ontspan! Ik kan zoiets niet doen. Ik ga echt worstelen. Ik kan het niet. Je kunt het. Laatste poging. De vraag is of je met minder begint,
om erin te komen. Heb je dit eerder gedaan? Ja, vorig jaar. Het zou gênant zijn als je hierin faalde,
tenminste niet op 20. Dat is waar. Schaamte! Ulle, ik zal beginnen, oké? Ja, ga ervoor. Dat is 17. Moet ik beginnen met 17 of 16? – 17.
– 17, kom op! Hé, focus nu, Ulle! We zijn een team! Goed, Sabie! Elk begin is moeilijk.

Ja, het is moeilijk voor mij, om eerlijk te zijn. Maar bedankt dat je ze voor me hebt opgehaald. – Maar ook een tip…
– Hé! …Oh sorry! Dat waren ze. – Weet je het helemaal zeker?
– Zeker. Ik ben een beetje nerveus. Zeg het zo… – Is dit je eerste keer, Sabi?
– Ja. Hij doet het ook voor het eerst. Ulle, geef me een beetje aanmoediging, ja. Kom op – het is van jou! Jaaaa! Zet er nog twee op. Nee, ik ga voor 20. Nee, ga voor 21, dan hebben we in ieder geval een gelijkspel. Je hebt gelijk, Ulle. Of 22? Geen risico, geen plezier, zeg ik. Hé, hé – kalmeer. – Nee!
– Dat scheelde niet veel! Schaamte! Ik heb drie keer, toch? Je hebt er nu twee.

Kom op – je hebt dit! Dat was bitter. Nu zullen we zien hoe je met druk omgaat. Ja dat klopt. Dit zal blijken. Ahhh – ik had ze! Ik ga meteen op 21 beginnen,
waarschijnlijk zal het niet goed zijn, we moeten de hoge score verslaan, op zijn minst gelijkspel. Vervelend! – Ohhh!
– Ulle! Dat was niet goed! Choupo liet het er zo gemakkelijk uitzien. Ga zo door! Ulle, focus! Ja, ja, ja! Het wordt zwaar. Ik denk dat we nieuwe nodig hebben, ik denk dat ze vervloekt zijn. Een, twee, drie, vier… Je hebt onderschat wat ik daar heb bereikt. Je hebt het goed gedaan. Hoeveel? Ik had er 12. Focus, alsjeblieft! Ulle, Ulle! Goed gedaan, Choupo! Super! Goed gedaan, Choupo! Gefeliciteerd, ja. Als we volgens uw regels spelen, wint u. Tegelijkertijd? Drie, twee, één, ga! Kunt u dat regelen? ik kan al niet meer. Je kunt het. Duits, alstublieft. Het glijdt af! Het glijdt weg omdat ik crème op mijn handen heb.

Ik heb een crème. Hij zegt dat het wegglijdt omdat
hij crème op zijn handen heeft. Ik heb er crème op. Het belangrijkste is dat je hand niet naar beneden glijdt. Laat het niet vallen! Mijn rug doet pijn. Strek je uit, alsjeblieft. Benji, kom op, geef toe!
Het is beter als je toegeeft. Kijk eens hoe nonchalant hij het doet. – Maar dit moment zal komen, Ulle.
– Dan doet het pijn. Ik heb vandaag zelfs op mijn schouders gewerkt. Ook heb ik extra krachttraining gedaan. Heb je echt? Dat betekent dat je in het voordeel bent.

Wat is het record daar? 03:30! Je hebt nog een stukje te gaan. Choupo had 02:20. Nog anderhalve minuut. Ik moet boven Jo [Kimmich] staan ​​(02:42)! Je moet zeker boven Matthäus (03:10) staan! Coco [Tolisso], wat dacht hij, 03:30? Hij moet het heel serieus hebben genomen. Ja, Ulle, strek je arm, alsjeblieft! Ik kan niet, ik heb hier een wee. Zullen we allebei de zwakkere arm gebruiken? Ja, oké, voor mij klopt dat. Benji, ga je nog? Zeer goed! Je moet je tong tegen je tandvlees drukken. Ademen. Goed gedaan mannen! Ulle, ik zie daar een beetje trillen. En ik zie een achterover buigen. Maar dat zie ik daar ook. Ja dat is waar. Maar meer is er niet, je hebt gelijk. Ach, ik weet het niet. Het is hetzelfde met mij – ik heb bowlegs. Oh Oh! Ulle, geef ons een goede waarschuwing! Benji, wauw! Ulle! Je moet zeggen wanneer je niet verder kunt! Benji moet het je vertellen.

Zeg het me zodra je niet verder kunt. In zeven seconden sta je in de Top 10 –
voor Choupo! Zeg gewoon. Je kunt je mis ook ophalen. Nee, nee, het is cool. Benji ziet er echt gaaf uit! Dat komt door zijn ademhalingstechniek. Verspil het niet! Je kunt je maar beter voorbereiden! Laat het me weten! Ulle, zeg het maar! Drie minuten! Op drie? Ik kom tot 03:10, ik moet Matthäus verslaan! Niet meer! Laat het me weten, laat het me weten. Ja, maar zo lang kan ik het niet doen. Om 15. We wisselen om 15:15. Wacht! Ik ben al bijna klaar. – Wil hij Coco [Tolisso] (03:30) verslaan of zo?
– Ja! Kom kom! – Gedaan?
– Ja, ga! Ik heb 31! Je hebt het record. Je praat te veel: ik kan het niet, ik haal geen 30 seconden… Choupo staat op het punt te stoppen! Goed gedaan! Ik zal eerlijk tegen je zijn: ik raak langzaam op. Ja, ik ook. Choupo haalt 02:20 niet meer. Ik zal het nooit redden. Ik had nog vijf seconden moeten doen. Hoeveel? Choupo, kom op, leg het neer, het is niet goed. Het wordt zeker een beetje ongemakkelijk voor mij.

Je ziet er goed uit. – Serieus?
– Serieus! Je ziet er heel goed uit. Sabi, je doet het heel goed. Dat doe je toch veel in Oostenrijk? Nee, helaas niet. We drinken het vrij snel op. Wanneer ben je gestopt? 03:00, was het niet? Precies om 03:00? Dat is het dubbele! Je kunt het, kom op. Sabi, ik ben er voor je. Ik geloof in jou. Hoe heb je het gedaan? Je moet je tong tegen je tandvlees drukken. Choupo kan niet lang meer, hij zal
na zijn record moeten gaan liggen. Tien seconden, Choupo. Denk je dat je het kunt? Hij trilt al – maar je bent nog steeds echt hetero, leuk! Choupo is een beetje borderline.

Choupo leunt al achterover. Hou vol! Straks kan hij dat niet meer. Ik kan niet doorgaan. Ja dat kan! Je kunt het! sabi! Kom op! sabi! Kom op Choupo! Ga zo door! Choupo, het is voorbij, face it! Overdrijf het niet, je komt terug van een blessure. Hij zal snel klaar zijn. Kom op Sabi, man, we kunnen dit nog steeds! Wil je even snuffelen? – Kom op Sabi!
– Ik wil boven Jo [Kimmich] staan.

Ik heb nog zeven seconden nodig! Kom op Choupo, het zit allemaal in het hoofd! Choupo, geef alles! Nog even volhouden! Dat is het, Choupo! Hoe heb je het gedaan? Je zweet. Hoeveel heb je gedaan? 03:31. Het had 03:31 moeten zijn! Ach, dat is genoeg. Gefeliciteerd, jongens! Benji, sterk, respect! Gefeliciteerd, je hebt het verdiend! Bedankt! Je begon goed. Ulle, hoe dan ook, we zijn een team,
we verliezen en we winnen als team..