The Killers – All These Things That I’ve Done (official Music Video)

("Al deze dingen die ik heb gedaan") ♪ Als je nergens anders heen kunt ♪ ♪ Is er ruimte voor nog een zoon ♪ ♪ Nog een zoon ♪ ♪ Als je vol kunt houden ♪ ♪ Als je kunt volhouden ♪ ♪ Wacht op ♪ ♪ Ik wil opstaan, ik wil loslaten ♪ ♪ Weet je, weet je, nee
dat doe je niet, dat doe je niet ♪ ♪ Ik wil schijnen
in de harten van mannen ♪ ♪ Ik wil een betekenis van de
rug van mijn gebroken hand ♪ ♪ Nog een hoofdpijn,
nog een hart breekt ♪ ♪ Ik ben zoveel ouder dan ik aankan ♪ ♪ En mijn genegenheid,
nou ja, het komt en gaat ♪ ♪ Ik heb richting nodig naar perfectie,
nee nee nee nee, help me ♪ ♪ Ja, je weet dat je me moet helpen ♪ ♪ Ja, oh, zet
me niet op een laag pitje ♪ ♪ Je weet dat je me moet helpen, ja ♪ ♪ En als ik nergens anders heen kan rennen ♪ ♪ Is er ruimte voor nog een zoon ♪ ♪ Deze veranderingen veranderen me niet ♪ ♪ De koelhartige jongen die ik vroeger was ♪ ♪ Ja, je weet dat je me moet helpen ♪ ♪ Ja, oh nietwaar zet
me op een laag pitje ♪ ♪ Je weet dat je me moet helpen, ja ♪ ♪ Je gaat jezelf brengen naar beneden ♪ ♪ Ja, je gaat jezelf naar beneden halen ♪ ♪ Ja, je gaat jezelf naar beneden halen ♪ – Ik heb ziel maar…
♪ Ik heb ziel ♪ ♪ Maar ik ben geen soldaat ♪
– Ik ben geen soldaat.

♪ Ik heb ziel ♪
– Ik heb ziel. ♪ Maar ik ben geen soldaat ♪
– Maar ik ben geen soldaat. ♪ Ik heb ziel ♪
– Ik heb ziel. ♪ Maar ik ben geen soldaat ♪
– Maar ik ben geen soldaat. ♪ Ik heb ziel, maar ik ben geen soldaat ♪ ♪ Ik heb ziel, maar ik ben geen soldaat ♪ ♪ Ik heb ziel, maar ik ben geen soldaat ♪ ♪ Ik heb ziel, maar ik ben geen soldaat soldaat ♪ ♪ Ik heb ziel, maar ik ben geen soldaat ♪ ♪ Ik heb ziel, maar ik ben geen soldaat ♪ ♪ Ik heb ziel, maar ik ben geen soldaat ♪ ♪ Ja, je weet dat je me moet helpen ♪ ♪ Ja, oh, zet
me niet op een laag pitje ♪ ♪ Je weet dat je me moet helpen ♪ ♪ Ja, je gaat jezelf naar beneden halen ♪ ♪ Ja, je gaat jezelf naar beneden halen ♪ ♪ Ja , oh zet
me niet op een laag pitje ♪ ♪ Je gaat jezelf naar beneden halen ♪ ♪ Ja, je gaat jezelf naar beneden halen ♪ ♪ Keer op keer, laatste oproep tot zonde ♪ ♪ Terwijl iedereen verloren is,
de strijd is gewonnen ♪ ♪ Met al deze dingen die ik heb gedaan ♪ ♪ Al deze dingen die ik heb gedaan ♪ ♪ Tijd, waarheid, harten ♪ ♪ Als je kunt volhouden ♪ ♪ Als je kunt volhouden ♪