The Coolest Modern Classic Motorcycles In One Place! | Easy Rider Tenerife Motorbike Rentals

Vandaag heb ik het geluk om bij easy rider tenerife te zijn, die een van de beste selectie motorfietsen heeft waar bijna elke fiets ik zal introduceren adam in een tweede bijna elke fiets in deze line-up is een fiets waar ik echt absoluut dol op zou zijn om te verdienen, maar mogelijk ben ik niet dapper genoeg om ze te bezitten, dus ik ga de camera omdraaien, gezien genoeg van mij en ik ga naar Adam de eigenaar van easyrider tenerife dit is ach ja, eigenlijk stel je jezelf gewoon voor en geef me een overzicht van het bedrijf oke dus mijn naam is adam dit is een gemakkelijke rijder dit is een van onze hobbybedrijven we zijn betrokken bij heel veel bedrijven hier dit is iets dat we doen uit passie en iets dat we doen omdat we er een voelen, is er waarschijnlijk een markt voor en eh en we hebben over de hele wereld op gehuurde fietsen gezeten, we hebben nooit helemaal gekregen wat we wilden toen we het wilden of de staat waarin we het wilden, dus we dachten dat we' d ga eens kijken wat we kunnen doen, dus we begonnen deze te verzamelen daar begon het echt gewoon uh adam gewoon zo uh ik kan iedereen voorstellen dus dit is wil ja uh william sorry william heeft niet echt een microfoon omdat mijn setup niet zo geavanceerd is maar dit is william en hij is gewoon de zoon van adam dus je weet wie daar is waar zullen we beginnen adam ik vertel je wat start vanaf de koninklijke enfields en eigenlijk goed dat je nog maar een jaar gaat ja dat klopt ja locatie adam nou we zijn geweest het is twee jaar we hebben aan het bouwen was en een jaar dat we met de fietsen handelden ja, dus we brachten de tijd door we brachten 2020 door met het verzamelen van de fietsen ja en de eerste die we verzamelden was deze rollende veldkogel die, zoals we het net over Freddie hadden, er maar één is van die fietsen die je waarschijnlijk wilt proberen, maar die je misschien niet echt wilt kopen of bezitten, dit is een groot goed voor jou, is het niet de fietsen die je hebt gekozen, veel van hen zijn eigenlijk mijn droomfietsen, maar ik weet niet of ik dapper genoeg ben om te gaan rijden zeg het en vertel me gewoon hoe je de selectie van fietsen hebt gekozen goed ik heb echt dat gedaan wat je net zei ik bedoel we begonnen met het kopen van de fietsen die we ze eigenzinnig zien ze zien eruit alsof je het wilt proberen of je zou er misschien een willen hebben, maar misschien weet je dat andere dingen dat in de weg staan , want we hebben ook een aantal mooie topfietsen en dat soort dingen, dus het is een beetje de droom van de motorrijders hier dat ik ben ik ben proberen te creëren dat we een selectie hebben van waarschijnlijk alles wat je waarschijnlijk een keer in je leven wilt doen bonnevilles ryland velden harley's ducatis motor guzzi's dit zijn het soort dingen waarvan ik denk dat iedereen echt van binnen een ga door, weet je, oké, geef me gewoon een korte wandeling van 30 seconden door elke fiets hier laten we beginnen met de interceptor interceptor ja interceptor 650cc oude stijl chromen tank geweldig om mee op pad te gaan veel fietsen voor het geld ik ben echt onder de indruk van het rollende veld ds helemaal en je bent gegaan voor de chromen tank ja chrome tank want dat is geweldig voor het maken van reflecterende foto's tot ofwel is het echt ja ja ja dus je kunt er een aantal echte eigenzinnige foto's mee maken, maar geweldig in de rijstroken en zo ook enfield bullet 500cc was dit je eerste fiets dit was de eerste fiets die we kochten voor dit bedrijf ja dit is waarschijnlijk het is geluk op vermogen we hebben het gehouden omdat het weer een eigenzinnigheid heeft als je veel plezier wilt hebben boven in de rijstroken is dit ideaal als je hier serieuze kilometers wilt maken , dat is niet de fiets om het op te doen ja, maar het is erg leuk, het is echt wat voor soort rijders de neiging hebben om dat te kiezen dat we hadden nog niet zo lang geleden een jongen hiermee uit rusland oh we hadden toen een man uit zwitserland die het voor palmer wilde hij ging erover naar palmer erop oh dus je zult dat doen je laat mensen het nemen ja maar we nemen een grote borg als we het goed doen ja um dus ik bedoel en dit is voor iemand die je weet w waarschijnlijk de zilverkopfietser die wil komen proberen, maar je weet dat de benen misschien niet meer bij hem zijn, dus je wilt geen zware fiets meenemen, het is ideaal voor hen, maar ik houd het ook omdat ze het is een leuk stel en er komen koppels langs die ze samen willen uitschakelen en de vrouw neemt of de vrouw die de kleine kogel eruit haalt, maar daar ben ik niet bevooroordeeld mee natuurlijk ja oke dit dit dit is me al zo lang ontweken dit is een motor die ik zo graag wilde proberen en zoveel mensen zeggen dat je eerst de goozy moet proberen voordat je de bonneville probeert ik wil hier nog wat meer over praten maar ik ik zal je eerst wat vertellen, geef me gewoon een overzicht, ik vind ze er gewoon fantastisch uitzien , het heeft alle originele looks van de originele guzzi's ja, dus ze hebben de modellering niet zo veel veranderd , maar van binnen heeft het tractiecontrole het heeft alle dagtellers en alle informatie die op de voorkant staat, dus het heeft de b regen die erin zit nu um geweldige motor en hij rijdt en voelt geweldig je weet dat ik er erg blij mee ben geweest je gaat deze eruit halen wat ik denk dat je veel plezier gaat hebben en het gaat een goede kanshebber zijn voor je bonneville ja denk je dat dit is wat ik wilde vragen omdat je zo vriendelijk bent me hierna te laten uitpraten wat vind je hiervan in vergelijking met de bonneville is het een echte concurrent voor de bonneville bonneville in jouw ogen ik denk dat als je italiaans was je dit zou kiezen als je brits was je de bottleville zou kiezen en jij ik heb ik zal worden verscheurd ik zou waarschijnlijk de bonneville kiezen oke maar je beoordeelt deze fiets ik doe ik schrijf het vaak ik nam dit over naar Palmer toen de vulkaan afging en we op vulkaanjacht gingen en het was ideaal omdat het betrouwbaar is het heeft de kracht op de snelweg het heeft de kracht in de rijstroken en het handelt echt Nou, je weet dat het een erg soepele versnellingsbak is, het zit fantastisch, je weet dat ik de fiets niet kan verwijten al het is 52 pk genoeg ja interessant het is het is het voor jou en het is voor de eilanden jij niet ik nam mijn vrouw mee en ik ben een grote jongen ja zoals je kunt zien ik hou van puddingen maar dit was niet krachtig genoeg voor mij en een kussen dat is interessant dat is interessant oke oke geweldig om te weten naar een andere Italiaan ja dus we hebben de italiaanse hengsten je hebt net het wonder katty zien uitgaan ook oh ja natuurlijk uh wat liet 797 monster achter dus we hebben er twee, ze zijn de meest populaire verhuurjongen oh dat interesseert me enorm ik had niet geraden dat ik het had geraden ze zijn de krachtigste verhuur de meest populaire huurfietsen die we hebben ik heb een lange weg gekocht ja wow ze zijn de hele tijd uit je verbaast me adam ja serieus je hebt echt het is geweldig echt niet want met de collectie die je hebt en iedereen doet wat we hebben we heb gedaan vandaag iedereen komt naar beneden iedereen kijkt naar de fietsen iedereen praat over alle dif verschillende vormen maten modellen maar ze willen allemaal het verval en ik denk dat de ducati precies zo is, het is zo geschikt voor hier omdat het de kracht heeft voor de snelweg en het heeft de mogelijkheid om echt rond de lijnen te werpen en veel plezier te hebben het is niet te krachtig, dus als je de 1200 had, denk ik dat het te zwaar en te krachtig zou zijn en ik denk dat er hier nog iets belangrijks is, namelijk dat dit een 800 cc is, maar hij valt onder de i2-klasse en in welk jaar dit is de 2021 oh wauw dit is ja dit is gloednieuw gloednieuw wauw wauw dus de klasse van de licentie hiervoor voor de spaanse en veel europeanen ze kunnen dit rijden op hun eerste etappe-licentie ah ik zie zelfs bij een 800 cc ik deed 'ik realiseer het me niet, daarom is het een zeven negen zeven en geen achthonderd zeven negen tien oke dat is echt interessant ja, want de 800 ja betekent dat je in de andere klasse zit voor licentie is dat voor pk's of voor cc ik deed' t weet dat goed het is eigenlijk pk's op de werkelijke licentie maar dat valt er onder door net onder de 800 te zijn.

Uh een fiets ik weet het goed ja maar je hebt een paar dingen gedaan loop me hier doorheen want dit met de spaakwielen moet de t-100 zijn ja dit is een t100 dus 900cc eh, we hebben hier wat mods aan gedaan de gepolijste behuizingen gepolijste eh zijkappen we hebben een soort van caffy race gehad, hadden de motor gestyled dus we hebben er een paar uh drop-end bars op gezet ja ja we zijn er ook in geslaagd om de bron te vinden deze koplamp komt uit ik denk rusland ik denk dat de man zei dat het vandaan kwam dat heeft het de echte oude look gegeven maar het is eigenlijk een model uit 2007 dus ik heb er nog nooit een op gezien nee ze zijn heel erg ik bedoel op de vroege fietsen zou je ze hebben gezien ja ja ja ja op de aarde ik hou van die oude was het dondervogels met die of zoiets ja ik hou van die oude was het gemakkelijk om dat te passen om eerlijk te zijn we hebben het nooit gemonteerd dus ik doe het niet ik weet niet het enige waar ik problemen mee heb gehad we hebben problemen gehad met de koplamp die schijnbaar veel loskwam en we h ik heb me afgevraagd of ik het terug zou veranderen of niet, maar het zou het uiterlijk van de beet nu bederven ja ja en je hebt de lederen inzetstukken op de kniebeschermers ja het zitje is gedaan passend het is een geweldige look is het niet, het is een geweldige uitziend konijntje dat is 865 is dat carb of brandstof geïnjecteerd dit is eh dit zijn koolhydraten op deze ja dat klopt we hadden niet zo lang geleden problemen met de koolhydraten het is precies op de limiet is het niet ik denk ook ja net voor de verandering ja ja maar ja ik bedoel het is een geweldige motor loopt geweldig het is een hele mooie motor ik bedoel Bonnie is een Bonnie zijn er niet deze nieuwe stijl bonnevilles zijn gewoon het is zoals wat ik bedoel laten we eerlijk zijn bonneville begon deze rage ja van alles brengen van deze retromotoren hebben ze gezien hoe goed de triomf ermee heeft gewerkt en kijk iedereen volgde het voorbeeld ik denk dat ik een bsa zag in de motorfiets gouden ster ja ja dat ziet er echt goed uit en dat is hetzelfde het is hetzelfde idee is het niet ja adam ik ben hier benieuwd naar hoe is deze popu wat betreft potentiële rijders ga je een populaire fiets kapot maken, dat is ja, ik bedoel, het is verrast, weet je, ik denk dat er op dit moment veel aan de hand is en we hebben hier niet zoveel Britten gehad als ik had verwacht en ik denk dat dat de reden is waarom we teruggaan naar het zeggen van de ducati weet je ik denk dat we veel meer mensen zullen hebben die de britse fietsen willen hebben zodra die markt een beetje meer opengaat we zitten een beetje vast en zitten vast met kobe heb niet wij en en ik hebben veel interesse uit het vk maar mensen wachten om veilig op vakantie te kunnen komen is veel makkelijker voor de eu landen om over te komen op dit moment veel makkelijker maar voor de brits is het moeilijker um hoe is je nationaliteitsmix, bijvoorbeeld, is het voornamelijk Britten, je kent zweden duitsers overal is het echt ja overal um we hebben een echte allegaartje gehad en om te zeggen dat ik het alleen echt in het Engels markeer, je weet dat we het hebben de vertalers en zo en maar ik krijg veel, zo veel mensen komen in dif ferent talen Italianen Russen Pools Tsjechisch Duits en we communiceren gewoon met vertalers, maar we hebben één grote gemene deler en dat is dat we van fietsen houden en dat trekt de mensen hier en je weet dat we mensen geven wat ze zoeken fantastisch en op een fiets ik weet het goed ja ik heb je alleen gezien rond een van deze dus dit is um dit is de triomf ik heb dit gekocht om echt mijn gidsen te doen dus ik doe ook gidsen en ik zal mensen nemen uit en laat ze zien, dus dat is een goed punt um natuurlijk zijn al deze fietsen verschillende kosten ja als mensen een rondleiding willen hoeveel kost op de fiets ik reken 100 voor de dag ja ja per dag ja ik weet wie is het zal ik doen ja um maar iedereen die ik ontmoet is net als ik en jij we hebben deze liefde en passie voor fietsen en niets staat het in de weg weet je dus het is geweldig maar terug naar dit dit daar heb ik dit voor gekocht, maar toen veranderde ik al snel van gedachten, want voor mij i t's pijnlijke op uh de stoel als ik op die en de mensen die ik krijg te komen willen rijden voor acht uur zijn ze hier niet komen om een fiets te parkeren up ergens komen ze dan te willen om te gaan rijden, dus als ze een gids willen, willen ze dat je acht uur met hen meerijdt daarom heb ik dat gekocht omdat ik kan rijden ik was erop dat ik niet kan wachten om die te bereiken ik kan niet wachten dus uh is het populair uh ja ja ze zijn populair zie dit is de mijne is erg duur om te huren dit is een gloednieuwe ik verhuur dit niet goedkoop um dus ik zal waarschijnlijk sommige mensen afschrikken met de prijs erop maar voor mij gaat het om passie en niet om prijs en ik wil dat de fietsen goed worden bewaard, weet je en wat heb je eraan gedaan uitlaten behalve die stoel die stoel kwam erbij eh ik heb hem gekocht om naar gran canaria te gaan hij was een fantastische kerel um gaf me alle onderdelen dat hij ermee was veranderd, maar het is vooral de stoel, al het andere is standaard en dat ze zo krachtig zijn, weet je ze hebben veel gegrom maar het is moeilijk soms weet je dat op sommige van de krappere wegen en de rijstroken je weet dat het veel kracht heeft ja je vindt het het is op de kronkels en bochten het is niet de gemakkelijkste fiets in het leven denk ik dat je het ook opmerkt, de bodemvrijheid ja is erg laag en je weet wanneer je het rond sommige lijnen moet gooien zoals ik zei ik deed de tf28 en het toen ik dat deed van de kerstman cruz to arona ik deed het op dit ik heb een geweldige tijd gehad ze zijn erg leuk ze zijn je kent een hele mooie fiets maar ik had liever op wat rechtere wegen gereden en dit is wat we zeggen over dit bedrijf ik kan die fiets niet kopen omdat hij te beperkend is het heeft maar een enkele stoel het is waarschijnlijk niet de beste om te toeren, maar ik wil het heel graag in Tenerife proberen en dat is precies ja waar een bedrijf als dit zo goed voor is dat ik kan nemen uit de fiets ik gewoon niet kan kopen ja maar ik kan genieten van het hier en ik heb twee coming out uh tomorro w voor mij man en vrouw hij neemt de motorguzzi en zij neemt de interceptor ach en ze nemen ze precies om die reden omdat ze erover denken ze te kopen ze willen zich daar nog niet aan verbinden voor het geval het niet goed is en ze hebben me gevonden en gezegd dat het absoluut fantastisch is, we kunnen twee geweldige fietsen gaan ervaren, fantastisch en als ze ze leuk vinden , gaan ze naar huis en kopen ze voordat je eraan begint, vertel me gewoon hoe het met sportsters gaat in het algemeen zijn ze zo agrarisch dat ze niet leuk zijn, zijn ze te traag, wat zijn ze helemaal niet nee ik bedoel de 1200 sporten die het was, werd veel gebruikt voor draken in de staten, maar de motoren in de sport zijn dat wel solide, je weet dat ze echt een goede rit zijn en het voordeel van de sportkleding is dat je niet de hele aparte doos en primaire en al het andere hebt, dus het is een leuke fiets om te hebben voor mij is het ook klein dat je voor een harley weet dat ik geen tijd aan een harl zou besteden ey onder een 13 40 dus daar ben ik mee opgevoed weet je dat ze een instapmodel harley davidson zijn laten we eerlijk zijn dat is wat ze zijn weet je en ze zijn veel fietsen veel plezier en als je een harley davidson wilt en je wilt je eraan verbinden ze zijn een geweldig startpunt ja je zou het aanraden ja ja je bent er echt dol op ik vind ze erg leuk het zijn mooie fietsen goed het zijn geweldig uitziende fietsen wat is dit jaar is dit 2008 is het niet deze ja ik had geluk met deze 2008 ik pakte hem op met um 4 000 kilometer op de teller oh wauw ja ik had gedacht dat dit eigenlijk een van je top populariteit zou zijn, dus zo dus ja oke ja ik bedoel we snappen we krijgen eh we krijgen nogal wat mensen die hierin geïnteresseerd zijn en huren dit ja um maar nogmaals ik heb ik heb een her-kijk naar de harley dingen een beetje omdat ik' ik denk met de harleys en het prijskaartje eraan dat het misschien beter is om gewoon door te gaan naar alleen rondleidingen, dus misschien schakel ik over naar wat is w hoed we zullen met de schop naar de klassieke harley davison voor ons dus waar we een andere springer hebben die momenteel wordt gebouwd een springer softtail maar dat wordt aangepast ik zag dat op je website ja ja ja je zag dat ik niet kon hebben net aangepast nu ah oke dus we krijgen drie harleys de schop zal gaan voor een nieuw soort verfbeurt en wat niet we hebben onderdelen daarvoor gekocht we hebben de springer de schop en de sportster en ik denk we doen rondleidingen met hen en doen ze niet als afhaal jongens interessant ja en adam geef me voordat ik ga ik helemaal vergeten anders prijs per dag niet uit je hoofd per fiets we beginnen vanaf ongeveer 140 en dan het gaat vanaf daar omhoog, afhankelijk van welk model dus 140 en onze duurste fiets per dag is waarschijnlijk de triomf bij ongeveer één ik denk dat dat 180 is 184 dus ongeveer 140 voor de koninklijke enfields de v7 soortgelijke v7 ja 140 de starttag is 140 we doen word goedkoper als je dagen gaat, dus ja, hoe meer da ys je hebt de prijs zal dalen alles staat op de website alles is geboekt via het boekingssysteem op de website we doen dat je je fleecejacks hebt we doen beschermende pantserjacks helmen inbegrepen handschoenen inbegrepen en als je ons veel foto's gaat halen terwijl je daar bent krijg je je gratis t-shirt ah briljant ja dus je krijgt je gratis t-shirt later hoe dan ook kan niet wachten oke kan niet wachten oke en ook storten ja aanbetalingen we nemen 900 yep op de harleys we nemen 1200 um en dat is je weet natuurlijk creditcard aanbetaling daar komen ja creditcard genomen op creditcard betalen met creditcard alles is echt gedaan met creditcard we hebben eh je weet dat we een volledig beursgenoteerd bedrijf zijn we hebben um we zeggen naar mensen kijken pak de fiets je hebt geen probleem met ons als je terugkomt en er is een steenslag in de moddertuin we zijn fietsers racefietsen worden versleten ja maar als de fiets is vernield of zo erg zwaar beschadigd of je gooide het op de weg dan daar' het is duidelijk dat je je aanbetaling gaat verliezen ja het is zo simpel als dat perfect perfect oké adam de harleys vertel me uh laten we beginnen met ik klink zo zielig hier ik ga de witte zeggen omdat ik het me niet kan herinneren deze zielige dus dit is een schop uit 1990 oke oke oke hier gaan we en vertel me het verhaal uh omdat het altijd anders is in de kanaries ja het is voor een het is moeilijk om onderdelen te krijgen en ten tweede is het niet alsof er een onbeperkte kaart is onbeperkte keuze aan voertuigen ja vertel me het verhaal hoe je het kreeg was het gemakkelijk te vinden nou ik bedoel we zouden altijd custom bikes hebben gedaan in het VK maar hier is het gewoon niet mogelijk vanwege uh handelsgoedkeuring dus alles wat je hebt moet naar ga door een strenge goedkeuring van het itv-centrum wat het equivalent is van het apk-station je kunt de balken niet veranderen je moet ze laten goedkeuren je hebt me serieus versteld doen staan ​​je kunt spiegels niet veranderen spiegels moeten de originele um hebben belichaamd en reliëf gegraveerd in de lichten zie je je licht je hebt veranderd op de jouwe ja ja een klein stoplicht is hier illegaal hier op een spaans-geplateerde carrosserie het is heel erg moeilijk om iets aan een motor of auto te veranderen zonder door een strenge ingenieur te gaan rapport stempelgoedkeuring het is moeilijk om te doen, dus ga terug naar de vraag, dus je moet proberen je fietsen op een andere manier te doen, namelijk om ze er goed uit te laten zien, ze er speciaal uit te laten zien, maar binnen de grenzen van wat je kunt doen voorbeeld voorbeeld voorbeeld um de stoel bijvoorbeeld ja we kunnen de stoel hierop veranderen omdat de originele stoel de meest ingeleverde stoel is die ik ooit op een harley heb gezien, dus we hebben dat veranderd voor de stoel in politiestijl en we gaan naar probeer dit te doen als een hoer in politiestijl het is enorm ja het is enorm dat is de meest comfortabele stoel die ik ooit heb gezien is het echt ja ja ja nou ja het was totdat ik die kreeg maar dat is ja zeker een fiets om te toeren er zit een schopkopmotor in waarvan veel mensen die je kent zullen zeggen dat ze moeilijk te starten zijn waarvan ik denk dat Billy vanmorgen ontdekte maar echt ja vind je het leuk ja ja maar uh ja dus we gaan dit doen we gaan we hebben er wordt een motor gebouwd nee er wordt een versnellingsbak gebouwd in de staten op het moment ja je moet de doos erop verwisselen um we hebben een nieuwe kabelboom omdat er veel over is gehackt, dus we gaan naar bouw dat weer op en dat wordt dan een klassieke harley die je er een tijdje uit kunt halen zodat mensen dit kunnen nemen als het klaar is niet uitbouwen maar kijkende fiets ik denk dat het goed is voor mij persoonlijk het is de mooiste fiets hier ik ben een grote fan van deze het is origineel is het niet ja dat is een prachtige prachtige fiets oke dus dat is het origineel van een van deze weet je dit is nu dit is 1980 ja dit is 2021 ja ja zelfde beet ja ja is het zo ongeveer dit is gewoon het equivalent hiervan is dit hoe ze zijn geëvolueerd ja waar w hier is je hart old school of de nieuwe het is moeilijk omdat ik ben ik ben hier verliefd op op dit moment ben je echt ja weet je wanneer ik 20 jaar geleden iemand stopte met een radio op een fiets ik zou graag ik zou hetzelfde zijn als ze te vervloeken weet je nu kan ik de radio niet uitzetten weet je dit is wat ik een week geleden vroeg gebruiken mensen de radio ik kan hem niet uitzetten het is geweldig als je bent als je bent hierop en je bent aan het rijden je hebt je hebt gelijkstroom die eruit schiet ik rijd over de snelweg ik heb een glimlach op mijn gezicht als een cheshire auto ja en het kan me gewoon niet schelen wat mensen denken niet meer je weet dat je gaat je gaat door die fase in het leven waarin je denkt dat iedereen naar je kijkt en ze geven om wat je doet niemand geeft er om niemand kijkt de enige persoon die kijkt ben jij en ik kijk daar naar en ik denk dat ik van elke minuut geniet ik doe niet eens de antenne af er zullen jongens zijn die me kennen gaan adam wat heb je dat achter op de motor voor of ik doe hem niet af is deze zaak of is dit plezier deze fiets dit is dit hele ding ja zijn genoegen ja ja dit is gewoon een groot excuus om mijn vrouw te vertellen dat ik een andere fiets moet kopen ik vind het geweldig dus jij persoonlijk zaterdag neem je een reeks van deze naar buiten zijn altijd op de grote hurley nee ik probeer ik probeer alles te rijden, zodat ik weet waar de motor staat ja want als de fiets niet goed genoeg is voor mij om te rijden ik' ik huur het niet heb je um duidelijk William doe al je zonen halen jullie ze allemaal uit ryden werk je voor het bedrijf ja het is jouw fiets daar waar is je eh waar is je racefiets de racefiets ah ok oke vind je het erg als ik van binnen film ja ja briljant ik volg je weet wat we doen we hebben deze jongens altijd uh motorcross oke dus ik denk dus dit is dit is onze dit is de enige race wat we nog hebben ze reden sindsdien ze waren negen jaar oud wow dit is een fiets we hebben het um promotiekampioenschap gewonnen waarop li ke de amateurs ja en um dit was de fiets van zijn broer die werkt voor mij boven nu Billy nam toen deze fiets over Billy deed het op een 85 dus hij was de 85 kampioen voor het ene jaar op geen enkele manier en dat is aj was de promotie kampioen hij mijn publiek boven hij racete in de amateurcategorie dit is een één twee vijf en hij racete alles tot een 450 en versloeg alles op een één twee vijf ja heel goed sorry intern voor ja wauw het was een geweldige race en toen hij over de laatste sprong aan het einde en de geblokte vlag ging omhoog het was een geweldig gevoel en wanneer heb je de jouwe gewonnen hoe oud was je daar 14.

Ik was 14 15 16 70 dus 18 2018 ja 2018 ja geweldig zo geweldig en dit is dit is een gas gas ja dat is een oud glasgow ik heb gehoord van deze gasgassen maar ik zal eerlijk zijn ik begrijp nooit precies wat ze zijn uit welk land ze zijn gemaakt van wat ze zeggen nachtmerrie oh zijn ze echt ja ze ben spaans en dit in de fietsen geen slechte fiets, het ziet er goed uit, je moet b ze zijn in staat om het te starten en ze zijn een nachtmerrie als je dat niet deed, deze fiets wacht nu echt om er wat werk aan te laten doen, maar als je die fiets niet minstens drie keer per week gebruikt, duurt het een week om te beginnen zal het echt ja ze zijn een nachtmerrie ze zijn echt de brave jongen maar eh ik kocht dat toen de jongens overstaken ja en we gingen doen als een beetje zoals het equivalent van een beetje groene laan hier ja ja ja en we hadden vroeger zo'n lol , maar eh nee het is een nachtmerrie het is net als de workshop we doen veel van de dingen hier zelf dus doe je vrijwel alles zelf ja ik bedoel ik rotzooi niet met versnellingsbakken ja de jongens ze konden een motor uit elkaar scheuren toen ze 12 jaar oud waren en het letterlijk ombouwen je weet het tot in de doos en weer terug zuigers vervangen ze deden al hun eigen mechanica vering alles ik leerde ze alles wat ik kon ja en omdat ik heb drie ton altijd aan het racen ja dat was hard werken ja weet je wel mijn eigen want ik was de monteur de trainer yeah yeah yeah de transport man je weet wel yeah yeah yeah en en de emotionele pick-up wanneer ze verloren en het is altijd hier want als je bent hoe oud ben je meneer ik ben 17.

Jij' re 17 en je hebt hier 20 jaar gewoond ja dus je hele leven heb je hier gewoond ja je bent hier geboren ja oh wauw oke oke ja en laat me gewoon de spullen laten zien die je zult uitdelen ik heb gewoon ja ja dus ik bedoel al je helmen ja natuurlijk gepantserde jassen perfect ja jassen helmen fleece jassen ja maat van je medium ja ja t-shirts daar is de jouwe er is een cadeau ik zal voor ze in orde zijn heel erg bedankt dat is zo mooi absoluut ik waardeer ik vind het geweldig ik vind het geweldig dat is briljant dat is precies wat onze klanten willen doen als ze hier komen ze willen gewoon doorbreken heel erg bedankt dat is briljant oke dat is het we zullen gewoon de camera omdraaien we zullen de camera inpakken video daarboven ik heb zo'n leuke tijd gehad met plezier ik kan je gewoon niet vertellen hoe m wat leuk dat ik heb gehad eerlijk gezegd was het ongelooflijk maar ik ga het hier beëindigen want letterlijk binnen ongeveer twee minuten ga ik mijn volgende beginnen op de allereerste motorgutsy ik ga in mijn leven hebben gereden dus van ik krijg gewoon een kans daar easy rider tenerife billy en adam ik ben benieuwd naar de horloges hier laat me weten welke fiets je voorkeur zou hebben van al deze, want ik heb specifiek gevraagd om de v7 die billy's nu duwde ik me in de verleiding op de interceptor en de sportster, maar laat me weten wat je favoriete fiets zou zijn als je het geluk zou hebben om een ​​van deze voor een dag of twee in Tenerife te hebben oke nu zal ik zie je in de volgende jij