Technotronic – Pump Up The Jam (official Music Video)

(pulserende beats) (pulserende dansmuziek) ♪ Pomp de jam op, pomp het op ♪ ♪ Terwijl je voeten stampen ♪ ♪ En de jam pompt ♪ ♪ Kijk vooruit, het publiek staat te springen ♪ ♪ Pomp het nog een beetje op ♪ ♪ Zet het feest op gang op de dansvloer ♪ ♪ Zie je? Want daar
is het feest ♪ ♪ En je komt er wel achter, als je dat doet ♪ ♪ Ik wil ♪ ♪ Een plek om te verblijven ♪ ♪ Zet je kontje vanavond op de grond ♪ ♪ Maak mijn dag goed ♪ ♪ Ik wil ♪ ♪ Een plek om te verblijven ♪ ♪ Zet vanavond je billen op de grond ♪ ♪ Make my day ♪ ♪ Make my day ♪ ♪ Make my day ♪ ♪ Make my day ♪ ♪ Make my day ♪ (pulserende dansmuziek gaat door) ♪ Yo! Pomp de jam op ♪ ♪ Pomp het op ♪ ♪ Terwijl je voeten stampen ♪ ♪ En de jam pompt ♪ ♪ Kijk vooruit, het publiek staat te springen ♪ ♪ Pomp het nog een beetje op ♪ ♪ Zet het feest op gang dansvloer ♪ ♪ Zie? Want daar
is het feest ♪ ♪ En je komt er wel achter, als je dat doet ♪ ♪ Ik wil ♪ ♪ Een plek om te verblijven ♪ ♪ Zet je kontje vanavond op de grond ♪ ♪ Maak mijn dag goed ♪ ♪ Ik wil ♪ ♪ Een plek om te verblijven ♪ ♪ Zet je buit vanavond op de vloer ♪ ♪ Make my day ♪ ♪ Make my day ♪ ♪ Make my, make my, make ♪ ♪ Make my day ♪ ♪ Make my day ♪ ♪ Make my day ♪ ♪ Make mijn, maak mijn, maak mijn dag ♪ ♪ Maak mijn dag ♪ ♪ Yo! Pomp de jam op ♪ ♪ Pomp het op, pomp het op ♪ ♪ Yo! Pomp het op ♪ ♪ Pomp de jam op ♪ ♪ Pomp het op, pomp het op ♪ ♪ Yo! Pomp het op ♪ ♪ Pomp de jam op ♪ ♪ Pomp het op, pomp het op ♪ ♪ Yo! Pump it ♪ ♪ Pump up the jam ♪ ♪ Pump it, pump it,
pump it, pump it, yep ♪ (pulserende dansmuziek gaat door) ♪ Pump up the jam ♪ ♪ Pump up the jam ♪ ♪ Pump up the jam, pump it up ♪ ♪ Pump it, pump it, pump it ♪ ♪ Pump up the jam ♪ ♪ Pump up the jam ♪ ♪ Pump up the jam ♪ ♪ Pump it, pump it,
pump it, pump it, pump ♪ (pulserende dansmuziek gaat door ) ♪ Pomp de jam op, pomp het op ♪ ♪ Terwijl je voeten stampen ♪ ♪ En de jam pompt ♪ ♪ Kijk vooruit, het publiek staat te springen ♪ ♪ Pomp het nog een beetje op ♪ ♪ Zet het feest aan de gang de dansvloer ♪ ♪ Zie? Want daar
is het feest ♪ ♪ En je komt er wel achter, als je dat doet ♪ ♪ Ik wil ♪ ♪ Een plek om te verblijven ♪ ♪ Zet je kontje vanavond op de grond ♪ ♪ Maak mijn dag goed ♪ ♪ Ik wil ♪ ♪ Een plek om te blijven ♪ ♪ Zet je buit op de vloer vanavond ♪ ♪ Maak mijn dag goed ♪ ♪ Ik wil ♪ ♪ Een plek om te blijven ♪ ♪ Zet je buit op de vloer vanavond ♪ ♪ Maak mijn dag ♪ ♪ Ik wil ♪ ♪ Een plek om te blijven ♪ ♪ Zet je buit vanavond op de vloer ♪ ♪ Make my day ♪ (muziek vervaagt)