Sprinten Vs Snelste Vrouwen Op Aarde (bas Dnf) | Tour De Tietema Cycling Team #2

water gas stove infecteren we staan aan het begin van de ultieme sportdrank begon ons leven helemaal om met als doel wielen kop worden maar een start dan onze eigen ploeg en begin in de kelder klasse van het wielrennen we gaan de komende jaren leven als een ploeg en gaan op jacht naar het hoogst al naar kijk er wel de wens om een wedstrijd te winnen onze droom voor mij het ultieme zijn rij we ooit met onze eigen team aan de start kunnen staan van de ronde van vlaanderen dat zou de cirkel eerst bereiden ons voor op onze eerste real het bos want er is nog een lange weg te gaan ik ben hier de enige met wedstrijdervaring krijgt nu alleen nog medisch met deel dat we met de 40 km u een bocht dat gaan is alle werken gabry de product vorige week werd onze allereerste training ruwe jongens geen fitis dat ze sal 120 frank ik weet je maar dvd worden we met onze neus op de feiten het ligt heel mooi maar is ook bij ons eeuwse drankje mee krijgt en jij kunt ons helpen door meeste knechten worden want samen zetten we de fiets wereld op zijn kop dit is toeren tietema cyclingteam [Muziek] een ja aanleiding 19 uren met gezien wij streven ernaar om hoogst ons altijd zoveel mogelijk aandacht te geven wat is er klaar voor wie jammer gent je die dat in nederland verlaten zoals wel wordt vandaag mijn whatsapp te we hebben het fries en free soorten zijn waar de sneeuw valt als ik zie besneeuwde bergtoppen ik zie de zee waar zijn we ja we zijn in zuid-frankrijk we zijn op de helft van onze trip naar kopen toen ik hoop is eigenlijk waar alle wielrennen is alle pure renners gaan er naartoe want je hebt gewoon super goed weer hij heeft een mooie training zweven dus eigenlijk ideaal voor wielrennen was toen de film een beetje als een patch en ja voor mij is het eigenlijk meer dan af pak dan een trainingskamp wil weten te komen eraan om te trainen en oma witte raak voor het nieuwe seizoen [Muziek] goedemorgen is spelen rond de eerste trainingsdag van toeren tietema cyclingteam handicaps worden deze keer wel doel gaan fietsen zijn klaar wat voor in beetle dus we gaan de code rats over een bekende training sneeuw is er ontbijten en manon 10 uur 10 uur is trainingstijd te gaan vertrekken liggen nog niet echt een opbouwt nee die moet er een morgen weer vuur maar dat er een misschien via de entree in brons niet op gelijke voet septum in jou en zijn team trainingskampen die gaan over ditzelfde nummer gedaan als goedemorgen spaan gebeurt oh allah wanneer woning dingen doen met mijn leven [Muziek] muziek en mooie hij is mooi we zijn en wat zegt mijn kippen die gamer ja ik voelde me zo spin de politie brengen [Muziek] renger in [Muziek] ik helemaal voorkomen allemaal rood nee ik voel me zo leeg twee lekke banden rij hotel snel het is inmiddels al bijna blij met je een ijsje op een leugen heb geboekt ja dan ga ik zei ja dat is uitsmijter thuis genieten kan ik er zo maar door [Muziek] goedemorgen twee eerste trainingen die zitten op het is het is in slaap probeert te beginnen zeggen aanpoten waar we zijn vertrokken net als veel andere plots die zich hier klaarstomen voor de wielen seizoen en eentje daarvan is tea de wij vanochtend een berichtje we zijn er een nieuw idee nou ik denk dat ze vaak na vandaag is nog een stukje zou zijn want we gaan vandaag meetrainen met de damesploeg sd worx prof team was een val anne van de bruggen van en een half uur mowgli dus voor onze handen van haar tas die berg die ingeschreven dongen de colorado cm demi heeft er de tweede tijd voor vrouw ooit weer die vlotter een lage 9 kiemer ik me tegen mijn grote vriend vragen of jullie betreft hun eer van dagen trouwen cindy hand bij jullie allemaal in de ook ik ben gewoon nerveus maar ik zie die angst maar jos heeft eerdere strava en ritjes van ze bekeken ja er wordt onderzoek gedaan we gaan ze gemiddeld ruim ah gemiddeld ongeveer 30 maar dat is met gewoon echt tarieven hoogtemeter dus ja vandaag ook weer een 16100 en werk ingerichte vrede hoogtemeters 22 gemiddeld de dames die zitten daar in een huisje ja en ze zeiden van als je ff hier wacht ja dan komen langs en dan kan je zo aansluiten en successen dan heet proberen ze lag nog in veel te blijven gaan nieuw achterzijde maar ff een tijd zeg maar ook belang bij blijven ik zet in op maximaal anderhalf uur anderhalf uur ik heb het idee van jos en vandaag hebben we laten zien dat die toch wat sneller is dan die dames en het gaat proberen zich de mee inspringt je een bordje strange en de boeken train vier uur op twee beklimming en wordt en broertjes weet je kijk ik ga wel belegging brengen maar dat is de soort intentieverklaring zou je hoort andere klas mens ziek voor de mannen klassement gaan discours waar helen en wekelijks maar wat via voorbij streven wij naar wij zijn blij voor dwingend religie profiel van diepe spits ja is de voor de bouillon hij weet ook dat de prijs van de natuurlijke een rijke dat wordt wat weer vertellen niemand race beetjes van de knoppen dacht ik niet echt een zuur diashow eruit gedaan heb voordat ze liep uit is een lier uit hou je alleen een trein zeg maar de echte springt uit erin ja zodat ie op blaast volle bak eraan dat die nog precies waar moet verderf en alles doen ik vind je nee jij bent jij mens genereren moet ik denk dat ik en der in de tempel voor jou omhoog gaan houden geprobeerd achter hun te blijven veel langer schoon en naam is van jou ja ik wil het nu personen ja ja nou als een sprinttrein die stond nog niet echt tot hun huis rijdt hard na hij rijden apples trijntje werd echt omver geblazen door die van en sterven ja moeten gegeven om naar de komen hi ya spark je zoals je zit je helemaal van reageer erbij zeg hier achterop nu we zijn begonnen aan de code raad blijf je doelen tussenronde te lossen nog geprobeerd zo lang om er bij te blijven met hen probeer de sprongen voort een aapje dan weet je als wij samen gaat naakt ik fiets zonder dat ze op met met demi bij chantal en die deden gewoon tempo oké ja ik wel een moordend tempo van laat ik even geuren [Muziek] dus even wat soort heb ik 37 wat gasten even nummer vespa oh [ __ ] man je wordt ook sterker die zeilen gelost factuur incident owner at moment van te gaan bellen [Gelach] nou ik kwam ook nog iemand tegen iedereen die krullen natuurlijk ingehouden maar ik dacht bij deze mok egmond 800 jaap ik misschien kom ik nog terug langzaam trainen met de dames we zijn los een verbering twee stonden er is vorm dat vier seconden misschien maximaal aan en oh nee zie die hier eigen stukje scherpe staan en als je omhoog kijkt dan merk je dat het echt u weet mijn extra [Muziek] [Muziek] wat er ook moge ik ben via een trilogie team 50-jarige zo staat ga jij ja dat is waar ik dan gaan we nee we blijven wachten maken ja dus heel erg veel bijzondere hij kan onvruchtbaar om naar de beurt ook tegen mij ik heb een mooi zodra je iets roods heel blij om zijn dankzij nog altijd die wil dat ze moeilijk uitschakelen maar je moet gewoon je tempel rijden waarom jij komt zelden voor te gaan net als dit eigenlijk moet [Muziek] gaan we weer voor rust ga je alles er ja vindt direct in klimmen weer yes oké super ja graag mij nee dan een medemens toppen van de schip hij hield zich bij eerste beste hadden zijn ge drempel schaduw wenen zo in de verzuring ja dan kun je anders te lossen is dan open rest dit is de conclusie 53 km en een uur en 59 minuten en toen was het klaar ben evan doen het begon al bij de tweede komen zij zeggen is mijn bewijs was dat ie boos twee jonge u colaatje mike mike myers zijn post het en mede gevonden terug hier zit josse de arrenslee de naar van rottende slagpartij de ander probleem hij vanuit lange compost hebben we gewoon de pittige trainingen zijn die kleine klaar dan daarbij valt ben geweest het weer niet maar er zijn 19 nooit zo hard zoals die we voorheen ons maar is ook bij ons eos uit dat ik een beetje mee terug ik zal even een auto en heb je heel wat zij florijnen with kun je hem ook prima de dag het is een nobel bos toen dacht ik wel moet doen met mijn leven en voor de deur whatsapp massale was ze zichzelf van karakter radio is 5 gelukkig is het een hoe lang is traplift slagen klinkt als een heeft dat de zo de voorgevel een route van te noordwijk emmertjes even een doos is hebben wij schepels koopman van toen ik die te maken ik weet dat nam het wel meeste vlak achter uit te zingen voor kwam de cola [Muziek] [Muziek] daarop fiets was gedaan erover oh dat op trainingskamp maar je mag een dagje naar een economie zijn zo vonden je dit nou leuk daar waar de enige maar doe dan een duimpje omhoog en wie weet motiveerde deze jongens en volgende keer ook en daar zult bij mij betreft kunnen we niet begaan voordat deppen eens een keertje fatsoenlijk dan daal 230 hebben steun onze missie en wordt meeste knecht van ons kinder hoe ga naar toeren [ __ ] maat punt nl en ontspannen tuniek de meeste knecht pakket en een goede ja vergeet vooral niet te liken en te abonneren op dit kanaal doei [Muziek]