Solo Car Camping In Swiss Alps [ Comfort Cosy Car Setup, -1 Degree Night, Relaxing Van Life | Asmr ]

Ik heb nog nooit met een auto in een trein gereden xD Een lange tunnel inrijden Super mooie plek met geweldig uitzicht naast een kleine weg, geen verkeer hier Ik kan niet geloven dat ik direct uitzicht heb op een gletsjer Het is al laat, de zon gaat achter de bergen. Ik ga de auto klaarmaken voor de nacht Kampeermodus in de auto activeren De auto-niveaus zijn niet helemaal goed, we zullen dat moeten aanpassen voor het beste comfort Dit zou genoeg moeten zijn Moet de gasfles openen zodat ik binnen kan koken Laten we maken het is comfortabel van binnen Grote dank aan Roadsurfer voor het verstrekken van deze ongelooflijke camper. Ik vind het leuk hoe deze auto is georganiseerd, veel slimme plekken voor mijn kampeerspullen Tijd om wat gezellige lichten op te zetten.

Ik heb er een paar uit Australië meegenomen De temperatuur buiten daalt snel en het waait erg De voorspelling voorspelde temperaturen onder 0 voor vannacht. Ik hoop dat de auto me warm kan houden. Duits eten koken voor het avondeten. “Sauerbraten mit Knödel und Rotkohl” In deze huurcamper zaten veel bruikbare kampeerartikelen. Ik zal een link naar het verhuurbedrijf in de beschrijving plaatsen als je geïnteresseerd bent Brrr winderig en koud buiten, maar ik ben warm en geroosterd van binnen Een lekker Duits biertje bij mijn diner! jammie! Ik hou van een lekkere hete thee voor het slapengaan. De temperatuur in de auto daalt. Ik zal een kachel aanzetten voor de nacht Nice, de kachel werkt goed Goede nacht, ik hoop dat je geniet van de star lapse Goedemorgen allemaal, ik heb goed geslapen.

Het was lekker warm Wauw zie je dat bouwwerk op de steile berg. Hoe hebben ze het gebouwd? Ongelooflijk Het is koffie uur Tijd om echt te genieten en te genieten van het uitzicht! Verse koffie in de Zwitserse Alpen, kan niet beter 🙂 Ik ga een tafel klaarmaken voor mijn ontbijt, met natuurlijk een weids uitzicht Het is Oktoberfest-tijd in Duitsland, dus ik maak vandaag een traditioneel Beiers ontbijt! Traditioneel Beiers ontbijt gaat goed samen met een lekker Beiers witbier. Erdinger in dit geval Heerlijk ontbijt + bier met ongelooflijk uitzicht, het leven is goed 🙂 Dus deze auto heeft ook een tweepersoonsbed in de daktent. Ik hoefde het deze keer niet te gebruiken, maar ik wilde zien hoe het eruit ziet. Laten we eens kijken Mooi uitzicht vanaf hier Ik ga voor een ochtendwandeling de berg op Schilderachtige uitzichten overal waar je kijkt Erg steil Een leuk klein dennenbos Tijd om in te pakken en deze prachtige plek te verlaten helaas Hield van die kleine camper. Zeer handige en slimme installatie.

Nogmaals dank aan Roadsurfer voor het ter beschikking stellen van dit ongelooflijke voertuig. Tot ziens op onze volgende bestemming!
Bekijk meer video's op ons YouTube-kanaal "Go4x4"..