Reizen Naar Je Werk: Auto Of Fiets?

Hoe ver woont u van uw werk af? Ongeveer vijf kilometer. En dus kiest u voor…? De auto. Vandaag vergelijken we de reisbeleving… Ja! van twee mensen die op vijf kilometer van hun werk wonen. Ja, het is denk ik een beetje gewoonte. Ik vind het wel lekker. Ow, ja. Volgens mij is het rood. Ooh, weer voor rood stoplicht. Ah, je kunt weer iets opschuiven geloof ik. Jaah, we staan weer voor rood licht. Ik heb het idee dat we meer stilstaan dan echt rijden.

Ik heb wel een aantal stoplichten maar dat valt wel mee hoor. Zie je die fietsers voorbij flitsen? Nee. Oh die. Ja, Ja, die ja. Die meneer woont op vijf kilometer van zijn werk… en kiest voor de fiets. Ja, jij flitst echt naar je werk hè! Ja, ik ben er echt super snel. Kwartiertje, meer niet. Een soort fietssnelweg dit hè! Een soort fietssnelweg, maar dan zonder files. Zonder stoplichten. Je bent er zo. Euh, snel, makkelijk, leuk… gezond! Alleen als het echt moet pak ik de auto. Ow, het is alweer groen! Ja, het is groen. Hup, gaan! En de winnaar is… De fiets.