Rated-r Wonky Willy

– En nu details over de plotselinge aankondiging die de aandacht van de hele wereld heeft getrokken. Verborgen tussen de ontelbare miljarden Wonka-repen zijn vijf gouden kaartjes, en voor de vijf mensen die ze vinden, zal de meest fantastische prijs komen die men zich maar kan wensen: een levenslange voorraad chocolade. [Lightning Strikes] – Niemand gaat ooit naar binnen, niemand komt er ooit uit. [Angstaanjagende muziek] [Kerkbel gaat] [Kinderen schreeuwen speels] [Spookachtige orkestmuziek] [Onduidelijk gebabbel] – Verborgen tussen de ontelbare miljarden
Wonka-repen, zijn vijf gouden kaartjes… Een levenslange voorraad chocolade…

[Echoing ] Chocolade… [Edgy muziek] [Vervormd gelach] 🎵[Slurred] Oh Danny jongen🎵 🎵Danny boy🎵 de pijpen roepen🎵 [Fluiten] [Mes uit de schede] – MIJN! [Munten kletteren] Kijk, iedereen! Kijken! Ik vond wat geld op straat en kocht een Wonka-bar, en er zat een kaartje in! Charlie- – Kijk eens aan, opa. Kijk zelf maar. – "Laat dit kaartje zien aan de fabriekspoorten om 10 uur 's ochtends op de eerste dag van oktober en kom niet te laat." – Fijn dat je er bent, ik ben zo blij dat je kon komen. Dit wordt zo'n spannende dag. Ik hoop dat je ervan geniet, ik denk van wel. Je staat nu op het punt het zenuwcentrum
van de hele Wonka-fabriek binnen te gaan.

In deze kamer worden al mijn dromen werkelijkheid. – Opa, kijk daar, over de rivier! Het zijn kleine mannen! – Krokodillen springen, Charlie! Nu weten we wie de chocolade maakt. [Screaming] – Het lijkt alsof hij verdrinkt… – Duik erin!
Red hem! Hij kan niet zwemmen! – Let op de pijp. [Screaming] Er wordt een geweldige druk opgebouwd achter de blokkade. [Screaming] [Gurgling] De spanning is verschrikkelijk. [Gurling vermengd met gespannen geschreeuw] – Mijn zoon! Jij vreselijke man! 🎵🎵🎵 – Heb je hier een vuilnisstaking gaande, Wonka? – Wie wil er een eeuwige gobstopper? – Mij!
Mij! Ik doe! – Ik kan ze je alleen geven als je plechtig zweert ze te houden aan… – Het kan me niet schelen! – Violet, doe nu geen domme dingen. – Het is tomatensoep! – Paars! Je wordt violet, Violet! – Wat is er gaande? – Je blaast op als een ballon! Oompa Loempa🎵
HELP! 🎵Doompadee Doo🎵
HELP! HELPEN! HELPEN!
🎵Ik heb een perfecte puzzel voor je🎵 🎵Oempa Loempa🎵
[Screaming] 🎵Doompadee Dee🎵 🎵 Als je wijs bent🎵 🎵Je zult naar me luisteren🎵 🎵🎵🎵 – Nou, nou, nou, twee ondeugende vervelende kleine kinderen weg! Drie kinderen over.

Dit zijn de ganzen die de gouden eieren leggen, zoals je kunt zien, zijn ze groter dan gewone ganzen. – Hé, papa, ik wil een gouden gans! – Daar gaan we weer… – Hoeveel wil je voor de gouden gans? – Ze zijn niet te koop. – Noem je prijs. – Ze kan er geen hebben. – Ik wil er een! Ik wil een gouden go- [Screams] [Bones kraken gemengd met smashes] [Luid smash] – Ze was een slecht ei. Zouden jullie deze nu allemaal willen aantrekken? Er zitten gevaarlijke dingen in.

Wonkavisie! Mijn allernieuwste en beste uitvinding! LICHT, CAMERA, ACTIE! – AAH! – Hier komt het… Daar is het. – Het is echt! – Proef het, het is heerlijk! Het is alleen kleiner geworden, dat is alles. – Kijk me aan!
Ik word de eerste persoon ter
wereld die door de televisie wordt gestuurd! – Mike, ga weg van dat ding! – Hou op. niet doen.
Terugkomen. – AAH! Mike! – Vliegen over onze hoofden in een miljoen stukjes. – Waar ben je? – Kijk nu naar het scherm. [Screaming] – Noem je dat ongedeerd? [Gurgling] – Adieu, Afscheid is zo'n zoet verdriet. – Je bent een bedrieger en een oplichter, hoe kun je zoiets doen? – Excuseer me dat ik je niet naar buiten heb geleid, recht de trap op.
Je zult de weg vinden, en tot ziens voor jullie allebei. Tot ziens. – Laten we wat drinken, Charlie
Niemand kijkt. – Ja. – Een kleintje zal ons geen kwaad doen. – Jij verliest! [Screaming] – Hé, opa, ik kan niet naar beneden! Helpen! Opa, de ventilator! – Blijf er uit de buurt, Charlie!
Het zal ons aan stukken hakken! We zitten in de problemen, Charlie!
Ik kan niet stoppen! – Het trekt me naar binnen! – Ik kan niet stoppen!
Ik kan niet stoppen! – Wat doen we? Er is niets om aan vast te grijpen! Helpen! We worden vermoord! – Helpen! Helpen! – Helpen! – Meneer Wonka, zet de ventilator uit! OH! – Helpen! Nee! Helpen! 🎵Oompa Loompa🎵 🎵Doompadee Doo🎵 Op zoek naar een reden om je te abonneren? Nou, wat dacht je van actie? Nee! Schrijf je in voor horror Ik zag iemand gisteravond laat sterven Ze volgde me hier Laat haar dan zien Kijk achter je Of schrijf je gewoon in om deel te nemen aan het feest Mis het niet