Rammstein – Dicke Titten (official Video)

Ik woon al jaren alleen Het leven is saai, het dagelijks leven is grijs Verlies geduld, gezond verstand en haar ik zou graag een vrouw willen En ik verlies de hoop een partner vinden wie is mijn gelijke? Nee, er is geen geluk in zicht Ze hoeft niet mooi te zijn Ze hoeft niet slim te zijn nee Ze hoeft niet rijk te zijn Geen model met lange passen Maar grote borsten Als een constant open wond Bloed druipt uit de ziel Enige troost zijn kleine honden Een fijne misser zou goed zijn Een fijne misser zou geweldig zijn Ik ben helemaal niet veeleisend Ik ben helemaal niet kieskeurig Aan het eind van het verhaal Moet ze niet mooi zijn Ze hoeft niet slim te zijn nee Ze hoeft niet rijk te zijn Maar ik wil één ding vragen grote borsten Ik ben helemaal niet veeleisend Maar grote borsten zouden geweldig zijn Ze hoeft niet mooi te zijn Ze hoeft niet slim te zijn Ze moet gewoon rijk zijn Vetweefsel alsjeblieft, alsjeblieft Je zult niets van mij missen Ze hoeft me niet eens te kussen Verfris me niet met druiven Ze moet gewoon enorme [ __ ] hebben grote borsten