Polymer Clay Miniature – Tiny Bees

En ik heb wat zwarte klei uitgerold
op stand 9 op de pastamachine En een stukje geel lacht ook nog om een ​​stand 9 Met de pastamachine
en ik plaats deze twee lagen bij elkaar En probeer luchtbellen te vermijden We willen ze daar niet En . . . Ik deel het in twee En plaats het op de top Het eerste magazijn Dus ik heb hier een klein beetje meer in het zwart Ook uitgerold op een instelling 9 Maakt een mooie scherpe rand en ziet er hier zo uit Met de anderen Zo heb ik dit broodje Zwart Geel – Zwart Geel (Zwart) En het zal mijn bij zijn Allereerst zal ik Knip hier af doe het weg Dus je krijgt hier best veel bijen Ik heb het op die lengte gesneden
Ik wil dat mijn bijen hebben En dan wil ik ze niet te lang meer Hier in de buurt Dus je hebt eigenlijk best veel bijen,
want dit is wat je nodig hebt Deze kleine strook hier Dus ik neem Dit kleine ding En ik Neemt er een stukje van Dus – ik heb het hier En dan rol ik het met uh.

. Hoe noem je het? De kleuren hier Dus ik snap dit kleine…
Eens kijken of ik het je kan laten zien Ik zal deze kleine krijgen Hommel lichaam En zo maak ik het lichaam Naar de hommel, en ik zal er hier een stapel van maken Bak ze en ik kom terug Bak gedurende 15 min. Dus ik heb mijn bijen hier,
en ik heb een stuk transparante klei Hier En ik zal het in een heel dunne slang rollen Dus ik zet dit dubbel Dus ze staan ​​hier naast elkaar Plat – proberen ze plat te laten liggen En ik druk ze een beetje aan Niet te veel ik draai ze om En doe hetzelfde Zo – probeer ze recht te laten liggen Terwijl je ze bakt En bak ze vervolgens 5 – 10 min.

Achter 10 min. Dus als je stokje gebakken is, kun je een scherp mes pakken En snijd er hele dunne stukjes van En ik heb ze hier Ik heb al mijn bijen geplaatst,
op deze dubbelzijdige tape Dus ze zitten daar Precies daar Dus ik plaats een beetje lijm En na het aanbrengen van de lijm Dan neem ik een van deze vleugels Vleugeldeel hier En ik plaats het Beneden in de lijm op de achterkant van de bij En hier ben ik Een afgewerkte bij, kijk of ik het je kan laten zien Daar met de vleugels Dus alles wat je nu hoeft te doen is ze laten drogen En je hebt een kleine bij met kleine vleugeltjes erop Dus er is alles wat er is aan deze kleine bij Ik hoop dat je het leuk vond
en heb plezier Vergeet niet op het belpictogram te klikken Zodat je geen van mijn video's mist