Polish Restaurant Owner Invites Me For Huge Pork Joint And Special Drinks!!

herinner je je dit restaurant achter me nog goed Ik ben terug uitgenodigd door de eigenaar van het restaurant omdat hij mijn video heeft gezien en hij stuurde me een e-mail en hij zei dat hij erg blij is met de positieve ervaring die ik hier in Polen heb gehad, dus hij zei dat ik zou willen dat je terugkwam en onze lokale uit Ostron uitprobeerde dus hier zijn we nu Ik ga de lokale Parlin-auto uitproberen in dit restaurant waar ik al ben geweest, laten we gaan, dus hier is het restaurant dat dit is het voorste besturingssysteem dus degenen onder jullie die mijn video's hebben gevolgd van Ik ben in Polen geweest Ik heb hier al een video gemaakt en de traditionele soep was echt geweldig, dus zo ziet het eruit als een echt mooie plek en trouwens Poolse mensen zijn geweldig ze zijn erg vriendelijk hallo hallo leuk je te ontmoeten Dominic ja geweldig dus ik ben hier vandaag om het eh goed te proberen ja ik heb gezien oh dit eh ik zal onze bieren distilleren enzovoort oh je doet al het ik ben al in actie ja hallo ik ben Dominic leuk je te ontmoeten hallo Dominic geweldig, dus ik heb mijn abonnees al uitgelegd dat je mijn video hebt gezien ja en je was blij met het positieve resultaat van mijn tijd hier in Polen en je zei waarom kom je niet terug om de drankjes, de palenka en de bieren te proberen, ja zeker geweldig precies, ik heb er zin in, dus dit is beneden, maar maak eerst een korte rondleiding door het gebouw oh absoluut ja alsjeblieft dus laten we misschien naar de winkel gaan oh geweldige Dominic het traditionele pak dat ik had was echt leuk hoe je het probeert uit te spreken erg leuk echt geweldig Ik heb gelijk maar erg aardige mensen die mijn kanaal ook hebben bekeken ze weten dat ik een grote fan ben van zoals houten restaurants dus dit past in de categorie echt goed wow perfect Jen puin ja dit is onze kleine Merkwinkel we hebben hier veel van onze producten, dus je kunt er gewoon naar kijken en dit zijn de Stills-objecten van soorten met verschillende soorten kruiden of traditionele pruimenwodka je hebt de slivovitsa gedronken met een 70 het moet zo sterk zijn wow heel sterk ik hou ervan sterk oh ja maar dit is ook een zwakkere versie.

Het heet wat in de buurt, we hebben porterufka die ons al ons Porter-bier heeft gemaakt en uh het is hier nog steeds uit bier en Potter zo donker bier en dan gemengd met Potter en lokale honing, zodat je krijgt deze is ook om te drinken oh geweldig smaakt het echt zoet ja heel zoet de chocolade en zang en um onze bieren je hebt er al een aantal geprobeerd we hebben een leuk um dier uh um thema um nu een reeks labels um ja omdat we zoals um alle dieren hier rond alle wilde dieren ja ja zijn deze lokale bieren dus onze bieren we maken ze hier zo ik zal je de plek laten zien waar ze geweldig zijn gemaakt heel erg bedankt wow echt een leuke plek hier ziet er echt ruim uit en het hout ziet er echt mooi uit hoe oud is dit restaurant zo en het gebouw was klaar 2013. voordat er een restaurant was en hier bedoeld als eetgelegenheid voor de bouwers van de karakteristieke piramide hotels in Australië oke dus net als Diner eerst en dan mijn vader kocht in 1999 en bouwde deze prachtige plek hier in plaats daarvan en nu ben ik het die het werk doet geweldig ongelooflijk en daar heb je het de geschiedenis van warzos ja en Jos in het Pools Erica ja Erica of Heather die hier overal in de bergen groeien en het is ook een traditioneel bieringrediënt voordat hop vanuit het Verre Oosten of het Midden-Oosten in Europa werd geïntroduceerd, dus verder uh het was um Erica of Heather gebruikt om bier bitter te maken wow dat is ongelooflijke informatie absoluut wow mooie versieringen hier ook het was uh verschillende soorten bier verzamelen Jacks oke dus sommige zijn een of 200 jaar oud echt ja een of tweehonderd jaar oud precies wat men was 102.

De meeste van hen zijn ongeveer 50 70 jaar oud wow en ik zou moeten controleren een van de grote is ongeveer 200 jaar oud um ik zou ze allemaal moeten controleren en je zeggen ja deze oke interessant en ze zijn gewoon voor soortgelijke decoraties precies oke we hebben thuis veel meer van de methode was daar jarenlang verzamelen omdat het gewoon zo veel in het hele biergedoe was, dus ons bier wordt naar deze Machinery gebracht wauw en ze hebben ook een brouwerij in het restaurant, precies zodat je bij ons kunt zijn hoe de bieren hier heel vaak onze klanten hier binnen kunnen gewoon gaan zitten en ja zijn Getuigen van het proces Brouwerij ja het is allemaal heel natuurlijk en we hebben ons best gedaan om het de weg te laten raken, dus er zijn alleen de basisingrediënten zoals watermout oke en hop en wat is je favoriete bier zou je zeggen boter ja onze um vlaggenschip is het Potter bier het is een Baltische Potter een donkere portier een heel uh vlezig heel zoet sterke interessante plaatsen um dus dit is hetzelfde bier waarvan de kruier van sterke drank is gemaakt dus het is heel interessant en het is ons merkproduct omdat het een favoriet is .

Ik heb ook al deze metalen gemaakt eh ik weet het woord er niet voor tabs de pijpen deze pijpen ook zijn werk en ook de kroonluchters deden onze garage dus hij was ook um beide zonder smid dus hij deed veel van het werk dat alleen zal werken hier oke zijn wij kunstenaar en hier achterin is The Distillery wow dus je kunt de plaats zien ja dus hoeveel bieren doe je hierin nu hebben we 12 soorten bier waarvan sommige zijn ook parallel gerijpt, dus we gebruiken onze vaten van het maken van onze whisky of onze andere alcoholische activiteitpizza en we gieten water erin en houden het een half jaar vast en het gerijpte water is dan een heel interessant bier , je krijgt er ook een om te proberen als je wilt ja alsjeblieft er zijn niet veel plaatsen die zowel in Polen deze link als brouwen kunnen doen en we proberen deze twee kunsten zo nauw mogelijk te verbinden om um ja een van de typeproducten te maken oh wauw dus dit is waar het alles gebeurt in deze kamer is dat correct ja het meeste precies zo dit s verhaal staat voorin en dit is de plek waar onze digitalen worden gemaakt en achterin zijn er gistingstanks waarin eh de bieren um zullen rijpen voordat ze al zijn, dus het is meestal ongeveer 20 25 dagen voor pillen tot 90 100 of nog meer dagen voor Potter wow geweldig en dit is onze eerste whisky Cask deze winter we zullen onze eerste eigen whisky hebben deze winter deze winter wow interessante kerst ah dus dat zou een speciaal kerstbier zijn zou het een whisky zijn het is een speciale whisky met kerst ja ah wauw precies speciaal moment voor kerst voor de klanten en uh kijk naar de kroonluchters het plafond wauw oh we willen de bovenverdieping ook zien ja zeker ja laten we naar boven gaan wow echt gastvrije plek hier de sfeer het is echt leuke echt goede plek om te gaan zitten en wat te eten en gewoon te luisteren naar de traditionele Poolse muziek die wordt gespeeld is die correcte volksmuziek ja volksmuziek uit de bergen en ja dit is precies wat mensen hier zoeken ja ja veldsfeer en word herinnerd aan wat voor soort plek ze zijn in wow dus hou je hier van evenementen zoals feesten of iets dergelijks oh ja we doen um bedrijfsfeesten we hebben ook evenementen met um en verwoestingen van um verschillende soorten alcohol en zo uh we doen ook burlesque evenementen en uh muzikale evenementen dus verschillende soorten interessante dingen de plaatsen zo weinig als het kan of probeer het in ieder geval zo te houden ja ja dus deze plek is ook in de winter open dus leuk boven mooi boven, je kunt zien alsof ze hier de menu's hebben alles heel mooi en comfortabel het ziet er hier ook uit of het een warme of koude dag is Ik zou hier graag willen zitten en genieten van een maaltijd wow het is echt geweldig want de eerste keer dat ik aankwam hier was het gewoon snel eten maar nu ben ik uitgenodigd door de eigenaar van het restaurant hij heeft me toestemming gegeven om hier meer toegang te hebben en ik ben uitgenodigd voor het digha-station dus ik ben erg blij ik ben echt dankbaar oke dus als je bent een klein bedrijfsfeest of evenement doen doet hij iets dat copy party of evenement wordt genoemd dan hebben we ook een aparte ruimte voor je zoals deze oh wauw dit ziet er echt leuk uit wauw en natuurlijk kunnen de meubels um wauw zijn dit is echt leuk hier schilderen voor mijn moeder eh ja mijn moeder schildert veel dingen en uh het is moeilijk om te eten, maar ze houdt er echt van en oh ja um restaurant met een aantal leuke tradities en we vinden het hier geweldig en we doen ons best om het echt te maken en echt en je weet alles wat bedoeld is om vanuit ons hart voor jou te zijn ja uh is het in de loop der jaren opgeknapt uh ja een beetje over wat nog vrij nieuw is dus het is nog steeds allemaal licht en het zal donkerder en donkerder worden met de tijden omdat het hout werkt en verandert, dus onthoud alle kleuren toen ze echt perfect helder waren Bijna wit en nu krijgen ze deze gepatenteerde look wow en er is hier een heel mooi mooi architectonisch ontwerp van een schip, oh ja een Engels schip is dat of het is een Engels schip, maar het verhaal is dat we hierheen zijn verhuisd vanuit Noord-Duitsland, we wonen mijn familie komt uit Sailaja, dus deze witte regio, daarna zijn ze een tijdje naar Duitsland verhuisd in het noordelijke deel, uh in Oldenburg, het is uh Hanzan City, dus de schepen zijn erg belangrijk voor de cultuur enzovoort en mijn vader kocht er ooit een, uh om te vieren dat we op die plek wonen, toen gebeurde er iets en we kwamen terug naar Polen, uh in ons eigen restaurant in deze staat hier, gewoon om te herinneren aan een kort deel van onze geschiedenis wow en deze hier is een typisch eh ik ken het Engelse woord niet nu eh ja deze zijn eh opgemaakt voor kerst gewoon om eh laten we eens kijken ja het is een stemming wow echt interessant ik hou echt van houten ambachten in de architectuur echt mooi wauw oke ja sorry het is oke dus alles wat je in de tuin wilt zitten ja zeker en nogmaals onze producten eh je hebt de laatste keer al gefilmd dus ja absoluut en dit is de voorkant de buitenruimte van dit restaurant hier echt mooie open ruimte echt mooie ladingen banken hier ook kijk eens wow vroeger was het allemaal vol vandaag je opent een heel mooie warme herfst deze keer dus er gebeurt veel in Australië en elk weekend al deze plaatsen vol en wonen en uh ja ik vind het zo leuk nogal toeristisch nou ja ja wat is er zo de serveerster komt o leuk heb je wat vragen ik heb een vraag want ik zou graag willen ik zou eventueel wat eten willen bestellen ook ja ja dus zou je me aanraden iets uit deze regio te houden ja dus eh iets waar mensen meestal voor komen um hier zou karbonade zijn uh als je van karbonade houdt hebben we onze eigen met gemarineerd in ons bier en dat is iets heel typisch voor deze plek, want ja, het is karbonade, het is iets heel vol calorieën en zwaar, ook goed om echt vol te worden, dus dit is de keuken die hier traditioneel op zondag at of Legioen roulette, dat rundvlees is en dat is typisch al Botsingsschotel we zijn in een regio in Polen die salisia wordt genoemd precies dit zijn de verschillende soorten Silezië en deze heeft meer Oostenrijkse en Tsjechische invloeden in de keuken enzovoort, terwijl het noordelijke deel meer Duitse invloeden heeft, historisch en um ja dit is een klein interessant deel van hun eigen geschiedenis gefrituurde kaas wat een typisch Tsjechische keuken is die ook erg populair is hier in de bergen vanwege de invloeden ja oh absoluut geweldig ik kijk er naar uit om dit lokale slipperbit te proberen dus tristani zegt ja ik heb om de een of andere reden alleen Anita in mijn hoofd en dan ga ik wat eten voor mezelf geweldig oke je wilt een van deze drie dingen eten of iets anders iets dat je me hebt aanbevolen uh [ __ ] oh ze is bokser baby karbonade alsjeblieft ja ik ga vandaag voor de karbonade en ik heb deze maaltijd aanbevolen door de eigenaar van dit restaurant tijd om te wachten op de maaltijd nu en hier zit ik buiten Ik ga een graafmachine doen van de drankjes hier en ik ga de lokale regio proberen, het eten hier in ostron, dus ik kijk er echt naar uit de mensen hier in Polen ze zijn erg vriendelijk ze zijn gastvrij en ze zijn extravert moeten gaan heel erg bedankt en alles zal over een minuut al zijn en het is geweldig dus ik heb wat water Mijn algemene ervaring met de mensen is echt goed ja en ik denk dat voor mij als reiziger dat het belangrijkste is mijn ontmoetingen met de mensen hier in Polen echt geweldig mensen natuurlijk idioten zijn overal en ze bestaan, maar als we het hebben over de hele aardige mensen waar ik heen ga en reis, ze zijn echt aardig hier en natuurlijk andere plaatsen waar ik heen ga dat is belangrijk oh wauw zoals je kunt zien Ik krijg hier een hele fijne behandeling echt een geweldige behandeling iedereen komt ook langs om een ​​foto te maken graag gedaan is de favoriet van mijn moeder en mijn favoriet de winter en omdat het warm en gezellig is vandaag is het weer bijna als zomer dus dat is het niet precies goed maar het is goed, het is al oktober, dus ik denk dat een goede Potter precies is wat je nodig hebt en hier zijn onze um The Stills um panason dit is een Elixir um het is uh gemaakt van misschien zelfs iets om te biryanink vanwege basen voor de meeste alcoholen is bier schnaps oke dus het is uh troosteloos bier, meestal pillen en we gebruiken dit ook om onze eh uh wat is de naam um onze kruidenwodka die is gemaakt van een geheime mix van Poolse kruiden, de meeste uit productiegebieden, sommige van hier en dan hebben we porterufka die is gemaakt van gedestilleerd water dus dit bier vermengd met Porter later en honing dus het is zoete drop erg leuk voor de winter dus het is een baard nog maar koud gehoopt dus we gebruiken hop om het een beetje bitterder te maken oh ja dit moet hier zijn want dit is een lokale specialiteit dit wordt de lokale specialiteit genoemd geweldig ik vind deze leuk ik denk dat ik dit nog een laatste keer heb geprobeerd het is echt sterk maar ook echt goed en het is gemaakt van um lokale pruimen we hebben um sommige zijn allemaal oud er zijn mensen die de oude pruimenbomen hebben die er nog steeds zijn sinds vele jaren omdat een goede plantenboom oud moet zijn en dit zijn oude pruimen, dus het aroma is echt lekker en vol en ja bierschnaps zijn basisproduct dat nog steeds uit is van ons bier wordt meestal gemorst, soms mengen we ook in een of andere pot, maar wat het bier ook is, dit zal altijd een heldere distillatie zijn omdat alle stills in het begin helder zijn, maar dan ofwel de kruiden of in een vat getrokken of gemengd met een portier en geef ze hun kleur anderen super duper zoveel waardevolle interessante geweldige informatie hier over deze lokale drankjes en kijk eens naar mijn eten oh mijn ziet dat er niet heerlijk uit oh wauw lekker ik voel me zo goed ik voel me geweldig ik voel me welkom en ik kijk er gewoon naar uit om al deze heerlijke drankjes en het eten te proberen, laten we er nu voor gaan, deze hier heel erg bedankt het eten ruikt erg lekker dus wat hebben we hier dan hebben we een varkenshok is dit een ja het is een poort kn kietel een varkenspoot zodat het gemarineerd is in ons Porter bier dit is deze met kruiden en natuurlijk zout peper enzovoort uh dus het geeft ze een iets zoetere toon um met een koord mosterd en um aardappelkool hier ja en dit is kool gemaakt op de manier waarop we het hier net hebben gemaakt spek met spek met ui en het is erg vol van smaak en ook een beetje um zwaarder maar ik bedoel dit is hoe deze keuken bedoeld is want dit is een keuken voor mensen die vroeger om de hele dag heel hard te werken en dan een goede, zeer lekkere maaltijd nodig had voor de avond of nu na een hele reis naar de bergen je kunt alle energie terugkrijgen super geweldig dus dit is de varkenspoot precies traditionele maaltijd waarin hij is gemarineerd dit bier hier proost zou je ook kaas willen ja natuurlijk proost geweldig donker bier je weet dat ik niet van donkere kever hou nee dat deed ik niet nee hij heeft niet geschreven nu weet hij alles goed geweldig we kunnen praten als je wilde dat je het op mijn weg hierheen kunt krijgen, geweldig ja ah dus mijn gedachten over het donkere bier zijn dat het sterk en bitter is, maar als je mijn kanaal al heel lang volgt, weet je dat ik geen fan ben van donker bier tijd om dit bier te proberen voor zover ik kan zien dat het eruit ziet erg troebel en er komen kleine belletjes naar boven dus ik vraag me af hoe het zal smaken echt goed ja ik moest deze gewoon hebben om de context te kennen en er zal hier meer van zijn zo geweldig geweldig oke heel erg bedankt bedankt oke dus hier zijn we nu met alsof we allemaal niet klaar zijn al deze drankjes zijn we niet, oh dat doe je natuurlijk niet maar dan gaan we naar binnen als een kleine kamer oke het is echt sterk maar tussen de 40 en 70 dus als je ze allemaal drinkt ben je erg dronken oke dus wat een moet ik eerst proberen, dan is het logischer om met de Vietnam te beginnen, deze is het meest elementaire oké, dus je c en vind de smaak ervan op andere plaatsen oke het is ook heel zoet vanille-achtig en verrassend is dit beetje dus deze nee nee nee deze is um en het is geen pruim want het ruikt alsof het een pruimengeur heeft misschien heeft ze het gemaakt het ja ik weet zeker dat je kunt laten we gaan dat smaakt naar een pruim dan krijg je die kleine stukjes het is niet te sterk ik kan het meer in mijn nek voelen het is echt fruitig is echt leuk leuk leuk lekker smaak wow en het gaat om echt goed te zijn na het eten nu deze um dus deze zou deze hier kunnen zijn ik denk oh nee dit is pruim dit is pruim dit is de eerste was bier schnaps ik ben er heel zeker van uh dus het is gemaakt met bier de fruitigheid die je voelde is nog steeds typerend voor onze baard en een kleine bundelsmaak deze is pruim en we hebben er 70 ben gewaarschuwd om tot het einde te wachten met deze, want als ik het gewoon niet mee naar huis wilde nemen en oké zeggen, dan is dat het oh nee of wil je draaien ik ga ervoor ja oke laten we gaan oh ja dit was een beetje water ja die heeft een kick ja die is zeker sterker minder fruitige smaak ja ik zou zeggen ja ja en daar heb je het en nu hebben we de volgende wow als je ze allemaal wilt drinken oke hier gaat dit is het heet gehopt dus het is net bier schnaps het is gemaakt van bier maar dan doen we uh terug met hop erin het zit er vers in Hop, uh, houd het een paar uur vast en ze geven een typische smaak die een beetje bitterder is, dus de smaak is anders, de geur is anders en dit is iets dat niemand in Polen doet of in ieder geval als laatste ik niet ik ken niemand in de wereld die het doet als koude hoppende wodka Wow Laten we ervoor gaan, hier gaat het, hoe ruikt het hier Ik heb eerder zoiets als dit geroken, maar ik kan niet beschrijven hoe het ruikt laten we ervoor gaan dat is best zwak en het smaakt meer naar wodka ja maar ja de bitterheid die uit de Ho .

Komt ps dat komt van de alcohol zelf, want we gebruiken ingrediënten van zeer hoge kwaliteit en meestal als je in massa geproduceerde wodka kunt kopen, zijn de ingrediënten niet zo goed omdat je alles kunt gebruiken om de suiker te krijgen en alcohol te maken eruit , maar we doen heel hard ons best om de best mogelijke ingrediënten te hebben die ons bier en onze hop gebruikten. Ik bedoel oké, dit zijn checkhops, dus ook lokaal geproduceerde hop die wordt gebruikt om deze bitterheid te creëren en het lijkt meer op wodka daarom omdat wodka meestal bitterder is ja absoluut oh dit ziet er zo heerlijk uit hier gaan we nu dit is dit is een porter likeur dit ruikt zoet en het heeft een drop geur dus degenen onder jullie weten hoe drop het ruikt ruikt precies zo hier gaat een beetje een cognacsmaak of misschien is het misschien een beetje brandy in combinatie met een zoete dropsmaak zo zou ik dit omschrijven een typisch winterdrankje ik zou drinken i t voor Kerstmis en terwijl ze op een nieuwe plek eierpunch drinken , zou ik dit kiezen zoals ik ben zoals ook Tom Ik zou gewoon Porter en wodka en honing en vanille gebruiken om er een lekker drankje van te maken, maar na wat weken of maanden rijpen is natuurlijk beter dus deze is ook in Barrel gerijpt voor korte tijd en dan flesrijping zodat alle smaken mooi mengen hoe lang is deze voor die leeftijd ongeveer een jaar een jaar of ander jaar ja, dus er is geen manier om deze drankjes vrij te geven voordat ze zijn gerijpt oh dat is het, maar eh, er was de hele pandemie enzovoort, dus we hadden een beetje minder volume opgelost, dus het idee was goed, laten we een aantal van onze producten nemen om ze te laten verouderen dus ze staan ​​op een donkere plaats het zal mooi verouderen en we hebben er veel van geleerd omdat veel vooral fruitlikeuren maar ook deze um HP sierlijk ze worden een beetje tijd en het was een experiment maar nu doen we het op deze manier dus we hebben de juiste smaak wow en de laatste en hier is de laatste o ne dit heeft nogal een duidelijke geur kan niet echt veel ruiken van deze, laten we ervoor gaan laten we laten vallen ja je hebt nog nooit zoiets gehad wat is deze dus het is haar pittig het is net pittig precies kruiden en specerijen met kaneel ook, maar ook lokale kruiden die geheimen zijn waarvan we je niet kunnen vertellen dat ze zo gezond zijn toevallig heel gezond en het is eh het is goed voor eh ja het is goed voor je lichaam het geeft het je geeft je natuurlijk een keer um de winkel waar we het over hebben is dat we het Alex noemen, dus het betekent elixer van een hart um uh wortel en het wordt verkocht voor een beter um libido en zo, wow dus het is een heel licht geschenk van vrouwen aan mannen om de avond op te fleuren met mijn kruiden aha geweldig wauw maar ook een van onze favoriete producten omdat ik erg van kruiden houd en ik vind het een mooie mix van verschillende smaken ja ik zou zeggen dat ze verschillend zijn voor de verschillende soorten gelegenheden ja absoluut de kruiden die ik kan drinken dat de hele dag misschien omdat het zo leuk is en het smaakt gezond alsof ik een verstopte neus had of ik zou dat bijvoorbeeld drinken en het zou echt goed zijn precies ja onze inspiratie was het verhaal van prunum is een typisch Hongaarse alcohol um vergelijkbaar met Jagermeister um die is gemaakt als uh als een gezondheid Elixir als een medicus voor maagaandoeningen enzovoort zoveel van deze pittigere alcoholen zijn bedoeld om gezond te zijn Ik hoop dat ze wow interessant zijn, dus ik heb alle drankjes geprobeerd Ik moet het eten nu proberen, dus dit is het bier dat ik heb geruild met Dominic we hebben bier geruild ja ja dus ik drink nu Dominic's baard hij drinkt mijn bier Proost Proost bier smaakt zo veel anders van de tap dan wanneer je het uit de fles drinkt goed het is nu tijd om het te proberen het eten dus ik heb een heel groot stuk van is dit varkensgewricht hier ja ja dus hier is het varkensvlees het lijkt erop dat er mosterd is mosterd mosterd en mierikswortel precies mooie presentatietijd om het te proberen vind je het eten hier lekker natuurlijk hoewel ik het lekker vind ja we zullen het moeten doen dit is de manier waarop ik de kwaliteit controleer en leer hoe ik het kan verbeteren zo lekker het vlees lijkt mals het lijkt niet alsof het echt moeilijk is het is gewoon zacht en komt gewoon van het bot echt gemakkelijk wow hier gaat ik het proberen met een beetje van alles oh hier gaat je veel hoe te zeggen Geniet van je maaltijd in Polen hier gaat um wow veel smaken heerlijk eten Ik kan zeker de mosterd proeven in combinatie met de kool de zoetzure kool met het varkensvlees dit is absoluut heerlijk en dit is het lokale traditionele eten uit deze regio klopt ja dat klopt ja drie mensen komen eten en natuurlijk hebben alle plaatsen in Polen een soort appartement waar ze eten maar dit manier om het te doen is typisch hier en het is het favoriete gerecht van de meeste toeristen die naar deze tijd komen en terugkomen uit de bergen ja het heeft echt honger gehad en ze komen voor een shot ook misschien in een biertje wow echt goed en kijk naar de presentatie het is als een b mooie bloem ze maakten van een groente um heerlijk eten wow zijn dit als zelfgekweekte aardappelen ja um al onze aardappelen en bonen komen van een kleine boer uit de regio we hebben in nauw contact met um dan dus de kwaliteit is altijd het is het belangrijkste iets voor ons ja, we willen je een goed, gezond, echt voedsel serveren, want de lokale keuken is het dus als je het wilt maken zoals het bedoeld is, moeten het goede ingrediënten zijn ja wauw en al deze zijn van als een lokale boerderij ja het eten is hier echt heerlijk echt groot groot stuk kijk hier eens naar wauw oh mijn dit is enorm niemand vertelt ons dat de porties klein zijn als je hier naar restaurants komt um je zult goed gevoed worden je we zullen absoluut tevreden zijn je zult tevreden zijn met de grootte van de porties hier en de drankjes en de gastvrijheid van de service hmm heerlijk echt lekker eten wauw ik hou van varkensvlees ook iets anders waar ik van geniet hier spelen ze de traditionele Poolse muziek dus dit zijn alle drankjes één twee drie vier vijf en een biertje oh echt heerlijk eten vergeleken met de eerste keer dat ik hier kwam, wist ik niet veel informatie over deze plek, maar nu ken ik alle informatie en kon ik de eigenaar van deze plek ontmoeten hoe ongelooflijk is dat het niet echt normaal voor mij is om naar plaatsen te gaan en ik heb de mogelijkheid om de eigenaar te ontmoeten en alle informatie over het restaurant te horen en cadeaus te geven echt heel erg goed heel erg bedankt Dominic bedankt en bedankt voor je er is wat zoets we doen een kroof cut het is een typische Poolse Suite meestal de kleine deze is enorm het is uh ja we zullen het gewoon proberen en het uitproberen met um zeezout dus met zeezout ja dus het is zoet en zout geweldig heel leuk ding bedankt en je vindt deze leuk dus dit is ons cadeau eh ik ben zo blij oh wauw heel erg bedankt Dominique bedankt geweldige show aan je vrienden ja ik weet niet of ik dit zou drinken of dat ik dat zou doen plaats dit gewoon op de bovenkant van de kleerkast, maar weet je dat? w wat zal ik dit bewaren voor een weekend waar ik mezelf ga vermaken en ik zou dit absoluut geweldig hebben Ik vroeg het gewoon omdat mijn vriend wil weten of het een soort Vlog is zoals YouTube-kanaal ja ik doe YouTube ja wat is dat ik neem het op ja ja wat was de naam van het kanaal Andre reiziger Andre reiziger Andre reiziger waar kom je vandaan Ik kom uit Engeland Ik heb een video gemaakt in Polen Ik ben naar Polen gelopen meneer dat is een mooi Londens accent ja je kent het dorp Andre Traveler dat ben ik ja mijn naam is Andre ja hallo Chris Chris oke oke dan oke bedankt ja ik woon in Londen ja nee het is niet mijn eerste keer ik ben hier al geweest en heb eerder het traditionele eten gehad en hij is de eigenaar van het restaurant dus hij nodigde me hier uit, je klonk Pools ja oke geniet van je drankjes wow zoveel drankjes op tafel wat drink je zoveel glazen lege glazen oke man ja sinds ik ook naar dit restaurant kom jij hebben aardige mensen die hier komen dit restaurant Ik moet zeggen dat iedereen heel extravert is, vooral tegen mij sinds ik er ben geweest, je hebt het zelf gezien ja, hoe denk je hierover, want ik bedoel, op de een of andere manier heb ik het gevoel dat de plek voor hardlopen op de een of andere manier moet vertegenwoordigt mij en onmiddellijk omdat dit een goede weergave is van hoe deze mensen absoluut voor uw bedrijf zijn en ik vind het geweldig als deze plek werkt zoals het bedoeld is om te werken en echt uitnodigend is voor iedereen en een leuke plek om te zijn en uh ik ben erg blij dat ik er trots op ben dat je het hier leuk vond, ik ook en de klanten zijn net zo aardig als ons, het eten en de drankjes en drankjes en de mensen die hier werken, dus ik ben blij dat ik een leuke tijd heb kunnen vliegen en gewoon weer in Polen kom geweldig heb je gehoord dat en als je ooit in dit gebied bent en je wilt stoppen om wat te drinken, wat lekker traditioneel eten te hebben, weet je waar je cool moet zijn Proost Proost buitenland het was zo geweldig Ik heb een heel interessante rondleiding door dit restaurant gehad die de eerste keer dat ik hier kwam, had ik net de soep, maar nu kan ik? is hier uitgenodigd door de eigenaar hallo ik ben Dominic leuk je te ontmoeten hallo Dominic en ik kreeg een rondleiding en ik kreeg een korte geschiedenis over de informatie over deze plek en ik had wat van hun eigen lokale slim van zichzelf was het ja ja en ook het lokale eten hier en ze zijn hier zeer welkom vooral in de restaurants de tweede keer dat ik hier ben, hebben mensen me benaderd en zichzelf voorgesteld en ze vroegen me wat ik aan het doen was ze leken erg nieuwsgierig en ze' ben erg vriendelijk hier, dus ik ben echt geweldig met mijn keuze aan restaurant en waar ik hier heb bezocht geweldig heel erg bedankt heel erg bedankt dat je me hier hebt uitgenodigd en ook voor het proberen van het bebaarde station en het eten heel erg bedankt Dominique nogmaals heel erg bedankt en ja ja geweldig oke dus tot de volgende keer vang me in de volgende video perfect geweldig