P!nk – Funhouse (official Video)

(vrolijke muziek) ♪ Ik dans rond in dit lege huis ♪ ♪ Scheur ons neer, gooi je eruit ♪ ♪ Schreeuwend door de gangen ♪ ♪ Draait in het rond en nu vallen we ♪ ♪ Foto's die het verleden omlijsten ♪ ♪ Je treitert een grijns achter je het glas ♪ ♪ Dit museum vol as ♪ ♪ Eens een kriebel, nu een uitslag ♪ ♪ Dit was vroeger een prethuis ♪ ♪ Maar nu zit het vol kwaadaardige clowns ♪ ♪ Het is tijd om af te tellen ♪ ♪ Ik ga branden it down, down, down ♪ ♪ I'm gonna burn it down ♪ ♪ 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, fun ♪ ♪ Echo's kloppen op gesloten deuren ♪ ♪ Al het gelach van vroeger ♪ ♪ Ik leef liever op straat ♪ ♪ Dan in deze gekwelde herinnering ♪ ♪ Ik heb de verhuizers
gebeld, de dienstmeisjes gebeld ♪ ♪ We zullen proberen deze plek uit te drijven ♪ ♪ Sleep mijn matras naar de tuin ♪ ♪ Crumble tuimelhuis van kaarten ♪ ♪ Dit was vroeger een funhouse ♪ ♪ Maar nu zit het vol kwaadaardige clowns ♪ ♪ Het is tijd om te beginnen met aftellen ♪ ♪ Ik ga het platbranden, neer, neer ♪ ♪ Dit was vroeger een funhouse ♪ ♪ Maar nu zit het vol kwaadaardige clowns ♪ ♪ Het is Tijd om af te tellen ♪ ♪ Ik ga het afbranden, af, af ♪ ♪ Ik ga het afbranden ♪ ♪ 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, leuk ♪ ♪ Oh, ik kruip
door de hondendeur ♪ ♪ Mijn sleutel past niet meer in mijn slot ♪ ♪ Ik zal de gordijnen verwisselen ♪ ♪ Ik breek de borden ♪ ♪ Ik zal een nieuwe plek zoeken ♪ ♪ Verbranden deze [ __ ] naar beneden ♪ ♪ Doen, doen, doen, doen, doen, doen, doen ♪ ♪ Doen, doen, doen, doen, doen, doen, doen ♪ ♪ Doen, doen, doen, doen, doen, doen, doen ♪ ♪ Doe, doe, doe, doe, da, da, da, da ♪ ♪ Doe, doe, doe, doe, doe, doe, doe ♪ ♪ Doe, doe, doe, doe, doe, doe, doe ♪ ♪ Doe, doe , doen, doen, doen, doen, doen ♪ ♪ Doen, doen, doen, doen, doen, doen, doen ♪ ♪ Dit was vroeger een pretpark ♪ ♪ Maar nu zit het vol kwaadaardige clowns ♪ ♪ Het is tijd om af te tellen ♪ ♪ Ik ga het afbranden, afbranden, afbranden ♪ ♪ Ik ga het afbranden ♪