Phonzy Vs. Jamal | “that’s 90%!” | basketball Challenge – Fc Bayern

Wie is de betere speler? Phonzy: Ik. Hij is over het algemeen een betere speler. Je moet gaan zoals deze broer. Ik ben Alphonso Davies. Ik ben Jamal Musiala. En dit is Phonzy versus Jamal. Phonzy vs. Bambi Dat mis je. Duw door de benen! Verdomd. Boter! Boter! Deze is zwaar! Dit zal niet echt zijn. O ja. Hij zei het. Wacht, wacht verdomme. Boter. Heeeeeeee! Ik krijg het warm. Nog een? Mooi hoor! Oh oké. Ben jij aan de beurt of ben ik het? Duw de hele tijd door de benen. Broer, dit is moeilijk! Verder dan je denkt. Het is eigenlijk verder. Wauw. Probeer meer
door de benen te duwen. Daar gaan we. Een voor geluk. Dat is uit! Verschrikkelijk! Heeft hij dat gewonnen? Algemeen wat? Hij was sneller dan jij. Werkelijk? Oké. Wat is het volgende? Heb je hulp nodig? Ja, help mij. Ik bedoel als je de beste bent! Ritme! Dus mijn ritme zou zijn: 1…2…3…4…5…6 Set! Laat het gaan.

Houd de bal in dezelfde lijn. Zelfde lijn. Zelfde lijn. Moet je zien. Dat is mooi! Ga zo door! Hetzelfde. Zelfde ritme. In en uit. Dat gemist. Mooi hoor! Ik hou van! Dat is mooi. Dat is vijf voor zes. Vijf voor zeven. Schutters raken! Je hebt er maar één gemist! Nog twee! Nog twee! Mooi hoor! Zeven voor negen. Acht! Mooi hoor. Acht voor tien. Schakelaar. Kun jij dat verslaan? Daar kan hij niet tegenop! Dat is zwaar. Twee dribbels. Maak je klaar en schiet. Hetzelfde. Dat is twee. Hij heeft dit ding in huis. Vier! Ga je tien voor tien? Nee! Praat niet! Meer benen. Vijf voor zes. Hij miste er een. Zes voor zeven. Deze man is "op"! Zeven voor acht. Acht voor negen. Dat is de winnaar! Dat is 90%! Goed gedaan! Heel goed gedaan. Dank je. Dank je. Dank je. Je hebt nu de rotatie. Oké. Ik heb het. Mis dit niet. Hij is linkshandig. Mooi hoor! Oké! Moet ik het
met mijn linkerhand proberen? Gelei. Oh, die kleine geleitjes. Je kunt vanaf
je linkerkant gaan.

Je moet
van deze kant gaan. Je moet het
achter je rug leggen. Verzamel gewoon je
dribbels. Doe alsof! Oeh, en omgekeerd. Moet ik eerst gaan? Ja ga je gang! Doe alsof. Je kunt het! Oké. Oké de volgende.
Moeten we wat jumpshots doornemen? Jullie gaan schieten
op het bord. Hier. Het bord? Ga jij jouw kant op? Boter!
Deze man mag man niet missen! Wil je als eerste gaan? Jij gaat! Boter! Akkoord! Nee! Ga door – wacht niet! Ga voor drie. Verdomd. Oh man! Kom op! O, wat gebeurt er. Duw door de benen.

Dat is twee! Duw harder door de benen. In! Basketbal – push elke keer hard! Ik leer van de besten. Mijn schieten.. een beetje roestig in het begin. Maar nu! Beter en beter. Tot ziens op de baan! Boter! Schutters raken. Laat dat vallen. Laat dat vallen. Dat is 90%!.