O Melhor E Mais Saboroso Creme De Chocolate Para Bolos E Recheios | Fácil E Rápido De Fazer.

Hallo jongens, welkom bij lulu's keuken! En vandaag ga ik een heerlijke chocoladecrème maken! Deze crème betaalt veel, en met deze crème kun je taarten vullen, zelfgemaakte taarten maken, een taart in de pot maken, een kopje geluk maken en snoepjes vullen! Het is een heel makkelijk recept, en snel te maken! Dus laten we naar de video gaan! Hier in de pan ga ik 1 blikje gecondenseerde melk toevoegen 100 g cacaopoeder of chocoladepoeder 50% cacao Ik ga het heel goed mengen met de gecondenseerde melk. Dit recept voor chocoladeroom heeft de andere versie die geen gecondenseerde melk gebruikt. Het is ook heerlijk! En nu ga ik 500 ml melk toevoegen Hey guys! Ik heb alles heel goed gemengd! En nu ga ik het naar het vuur brengen om te koken. Als het begint te koken, laat het 5 minuten koken om de chocolade toe te voegen. Hier heb ik 250 gram chocolade en nu is het alleen nog een kwestie van de chocolade helemaal smelten en de room is klaar.

Hallo jongens! Wat een mooie crème die blijft zitten! Kijk dit mensen! Wat heerlijk! Als je deze crème voor de eerste keer maakt, stop je er nooit mee. Ik bedek het met plastic folie dat de crème raakt. En nu laat ik het afkoelen, en dan kom ik terug om je te laten zien hoe de textuur was. Dus jongens, de room is al koud, en nu ga ik jullie laten zien hoe de textuur was. Deze room is ook geweldig om taart mee te bedekken. kijk dit mensen! Wat heerlijk! Dus jongens, ik hoop dat jullie genoten hebben van deze video. En dat je veel kunt genieten van dit recept! doei jongens, tot ziens in de volgende video en daar en dan.