No 오븐! 초코에 빠진 초콜릿케이크! 진한 달콤함 속 은은한 커피향.

Chocoladetaart gedoopt in chocolade Cooking Haru 🙂 Eenvoudige chocoladetaart zonder bloem. 120 g koekjes (gebaseerd op cake met een diameter van 15 cm) Je kunt Oreo gebruiken, maar het is er te zoet voor Verpletter tot kruimels met een deegroller (ik heb het niet, dus ik gebruik kernen voor inpakpapier) nog een. Voordelen van hergebruik – ik heb er veel Meng het soms Spannende beats! Yay! Druk erop met een deegroller Heel klein. bijna onzichtbaar. Boter in boter op kamertemperatuur Smelt het 40 seconden in een magnetron 3,5 eetlepel boter (40 g) Meng goed Laat ik zien hoe ik kleding met de hand moet wassen? U kunt indien nodig boter of koekjes toevoegen Voeg koek toe aan de cakevorm (15 cm) Gelijkmatig verdelen Druk er ten slotte op met een beker of ander gereedschap dat plat is Koel 30 minuten in de koelkast om stevig in te stellen 2 eetlepels gesmolten boter (25 g) 150 g chocolade (ik heb pure chocolade gebruikt) Het is 100 g chocolade, dus ik gebruik maar de helft 110 ml slagroom (2/3 papieren beker) Verwarm zware room 1 minuut in een magnetron en giet het in chocolade Je kunt ze samen smelten met een dubbele ketel Gehakte chocolade in kleinere stukjes smelt gemakkelijker 1/2 theelepel instant koffiepoeder Koffie toevoegen is optioneel, maar het smaakt erg goed Zet het indien nodig nog een paar seconden in de magnetron Goed laten smelten en volledig laten afkoelen 140 ml slagroom (4/5 beker) Kloppen Klop ongeveer 50% Voeg beetje bij beetje het gekoelde chocolademengsel toe Meng voorzichtig Dit is echte snelheid.

Zachtjes zoveel. Controleer de smaak … Wauw !! Perfect! Giet het mengsel over de koekjesbodem uit de koelkast Mooi !! Maak het oppervlak zo vlak mogelijk Mijn onzichtbare taarttafel draaien (handmatig) Multifunctioneel deksel … ziet eruit als drum … Overnachten in de koelkast … De volgende dag … 4 eetlepels slagroom (50 ml) De helft van de chocolade die ik gisteren heb achtergelaten (50 g) … Ik ben blij dat ik niet heb gegeten … 40 seconden in de magnetron Meng goed De concentratie zou zo moeten zijn Taart uit de koelkast Je kunt de chocolade in de vorm gieten en 1 uur in de koelkast laten uitharden, maar vandaag doe ik het anders. Smelt de buitenkant lichtjes met de handen of een warme natte handdoek.

Plaats de hoge beker en verwijder de cakevorm Leg het op een bord en versier het Opruimen Waterval van chocolade Je kunt het 0,5 ~ 1 uur in de koelkast zetten voordat je gaat eten. Cacaopoeder (je kunt het overslaan) Chocoladecake gedoopt in chocolade ik wil het proberen Ik voel de zachtheid gewoon door te knippen Wauw ~ Het ziet er heerlijk uit !! Yum.Yum. Het is echt rijk en zacht Rijke chocolade en lichte koffiesmaak. De smaak verveelt nooit. Ik heb cafeïnepoeder gebruikt, zodat ik er ook 's nachts van kan genieten. Als je niet van koffie houdt, kun je die overslaan. Je kunt zelf genieten van een diepe en rijke chocoladesmaak. Je kunt het in de vriezer leggen en ervan genieten als een ijstaart Ik hoop dat je het leuk vind. Tot ziens in de volgende video! Bedankt voor je inschrijving, like en reacties.