Mr Bean In Room 426 | Episode 8 | Widescreen Version | Classic Mr Bean

Telefoon gaat Dieven, overal! (Ringen) (Ringen) (Continu rinkelen) Er, Bean. Ah, ja. – Wil je een pen, mijnheer?
– Oh hartelijk dank. Kun je je auto verplaatsen, mijnheer? (Ringen) Goedemorgen.
Als u wilt inchecken, mijnheer. Dank je. Oh Oh… Britten. (Ringen) (Bel gaat) (Bel gaat) (Bel gaat) (Bel gaat) (Seagulls) – (Vrouw) 'Hallo.'
– Hallo. (Bed kraakt) (Bed Thumps) (Bed kreunt, veren twang) Ah. Dank u zeer. (Porter ruimt zijn keel op) (Boon imiteert hoest) Hallo? (Gebrul van voetbalfans) (Begint opnieuw) (Begint opnieuw) (Klik) 'Laten we hier weggaan! ' (Klik op) 'De spelers zijn …' (Klik) '# Hallelujah! #' (Klik)
'Weet je wat je bent voor mij? ' (Klik) '# Hallelujah!
Hallelujah! Hallelu …

# ' (Klik) '… de hele stad.
Een lentemorgen in Parijs. ' (Klik) '# Hallelujah, Hallelujah … # (Deur sluit) (Hoog volume) '# Hallelujah! #' (Klik) 'Dat klopt mijn hart. 'Gaat het als een metro? ' (Klik en reciteer voetbalfans) (Klik en goedkope orgelmuziek) (Klik) '… komt van de heuvel af'. (Klik) '# Hallelujah!
Halle-lu-jah … # ' Zwijg je! (Schakelt tv uit) Ik heb hem uitgezocht! (# Zwoele jazz) (Boren, bonzen) (Bonzen en boren gaat door) (Squeaks) (Lopend water) (Man zingen en fluiten) (Boren) (Boren stopt) Excuseer mij. Heb een beetje een probleem.
Kunt u…? Zeker. Hoe kan ik helpen, mijnheer? Ik liet mijn wacht in de badkamer
en nu kan ik de deur niet openen. – Sta me toe het te proberen, mijnheer.
– Moet vastlopen. – Ja, heel raar.
– Ik kan het niet begrijpen. Het was ok. Het slot is aan de andere kant. Ik moet mijn horloge terug krijgen.

Het spijt me mijnheer. Zoiets is nog nooit gebeurd
voor. Ik zal iemand erheen halen. Ochtend. A-ha! (Vrouw) Ik denk niet dat ik in staat zal zijn
om nog een jaar te eten. (Deur sluit) Ha-ha! Excuseer mij. Zijn deze goed? – Nee. Ik verontschuldig me, mijnheer.
– Dat is geen probleem. Zo heet. (Gemuffelde popmuziek) Shhhhh! (Muziek stopt) (Lift dings) (Vrouw gilt) (Publiek juichen en applaudisseren) Ah, dat was geweldig, mijnheer LaRue,
prachtig. Ze houden van je. Dat doen ze altijd, schat.
Wat dacht je van nog een toegift.

Ze verdienen me, de lievelingen. OK, Matthew.
Neem de koffer van Mr LaRue mee naar zijn auto. 426, alstublieft. Zeker mevrouw. 'Ere. Dat is mijn jurk..