Mit Diesem Kuchen Kann Man Herzen Erobern 😍 Mosaik-mousse-torte / Schokoladenmousse-torte Von Kiki

Hallo iedereen! Vandaag hebben we een recept dat nog geen naam heeft, want ik heb het gisteravond bedacht en ik heb absoluut geen idee hoe ik deze cake moet noemen! [Hamza] Maar dat is echt authentiek! Ja, dus gisteravond – het was echt nacht! Ik begon om 23.00 uur, ik had een idee, stond op van de bank, ging rechtstreeks naar de keuken en probeerde het uit en ik vind het echt heel leuk! [Hamza] En ik heb het niet geprobeerd! Je hebt het nog niet geprobeerd! Je weet nog niet eens hoe het eruit ziet omdat je de koelkast niet hebt geopend, maar ik ga het je laten zien.

En ik denk dat je aan de titel kunt zien hoe het heet, want ik vraag jullie op Instagram hoe ik dit moet noemen terwijl we aan het fotograferen zijn. [Kiki] Dus eerst gaan we een no-bake maken-
[Hamza] Wat ben je eigenlijk aan het maken?! Dat is wat ik zei! Het is een no-bake cake, velen kennen hem als mozaïek cake. Het is erg populair in Turkije, die het ook serveren bij Starbucks in Turkije en gewoon overal, het is gewoon super populair in Turkije! En daarbovenop hebben we 2 lagen mousse. De ene is chocolade-y, de andere vanille-y en daar bovenop wil ik een glazuur toevoegen en dan is het perfect! We beginnen meteen. Draait de tweede camera? Geweldig! Hier voeg ik toe –
[Hamza] Zie ik er onprofessioneel uit?! [Kiki] Nee, je ziet er super professioneel uit!
[Hamza] Dacht van wel! Zoals altijd laat ik je alle exacte afmetingen achter in het beschrijvingsvak, je kunt het direct onder de titel vinden.

Eerst doe ik hier wat melk bij. Daar! En dan voegen we ook boter toe die ik in de magnetron heb gesmolten. Daarna suiker en cacaopoeder. Cacaopoeder is de vetarme cacao, verwar het niet met warme chocolademelk! We hebben de consistentie van dit vetarme cacaopoeder nodig. Ik roer dit even door en voeg de koekjes toe. Dit zijn gewone boterkoekjes die ik min of meer met de hand uit elkaar breek. Onze mozaïekkorst is klaar en nu heb je 2 opties. Je kunt een taartkarton zoals ik nemen en het in huishoudfolie wikkelen en er een taartring bovenop doen die ik heb ingesteld op 22 cm. En waarom doe ik dit? Ik heb op dit moment niet veel ruimte in mijn koelkast, dus ik zet hem niet meteen op mijn taartplateau. Dat zou de tweede optie zijn! Optie #2: Je neemt gewoon een taartring zonder huishoudfolie en plaatst deze recht op je taartring. [Hamza] Taartstandaard! Aaah op een caketribune! Ahh, moeten we dat deel opnieuw opnemen? [Hamza] Nee, nee! *lachend*
[Kiki] Oké, je begrijpt wat ik bedoelde! Dus ik doe het op deze manier, want ik heb gewoon geen ruimte in mijn koelkast! [Hamza] Maar dat is het bewijs dat ik naar je luister, toch? Ja, dat is geweldig! Nu voeg je gewoon je korst toe en strijk je het glad.

En dan bewaar je je mozaïekkorst gewoon in de koelkast tot we hem weer nodig hebben, daar zal hij mooi opstijven en hij zal nog meer opstijven als we de afgewerkte cake koelen. En hier heb ik de overige ingrediënten. Het belangrijkste is dat we de slagroom stijf kloppen. De crème moet rechtstreeks uit de koelkast komen. Je kunt het niet zomaar laten staan ​​en het na een tijdje gebruiken, het moet ijskoud zijn en mijn mengkom is ook relatief koud, net als mijn garde-opzetstuk.

En dit is het verschil met mijn andere recepten: ik gebruik hier geen slagroomstabilisator en je zult later zien waarom, maar nu klop ik dit op maximale snelheid totdat het lekker stijf is. Nu is de crème stijf. Zorg er echter voor dat je het niet te lang doet, want dan splitst het, je moet alles opnieuw doen en dat zou erg vervelend zijn! Dit duurde slechts ongeveer 80 seconden in mijn keukenmixer. Ik ga verder, hier heb ik – Zoals ik jullie in het begin al zei, ik maak 2 soorten mousse dus hier heb ik volle roomkaas en – dit is in 2 verschillende kommen! Hier heb ik donkere chocolade couverture en witte chocolade couverture gesmolten in de magnetron op laag wattage. Deze stap is echt belangrijk om ervoor te zorgen dat jullie dit thuis kunnen bereiken met die mooie mousse-consistentie en zonder klontjes. A) de roomkaas moet op kamertemperatuur zijn, ik heb hem 1 uur van tevoren uit de koelkast gehaald. En B) ook heel, heel belangrijk: de gesmolten couverture moet ook afgekoeld zijn. Het mag niet meer warm zijn! En als beide ingrediënten een vergelijkbare temperatuur hebben, zijn ze veel makkelijker te combineren en krijg je geen klontjes.

Nu ga ik de donkere chocolade couverture door mijn roomkaas roeren en dan doe ik hetzelfde met de witte couverture. Ik heb ook suiker toegevoegd aan de donkere mousse en vanille-extract aan de witte mousse. En nu gaan we de helft van de slagroom toevoegen aan elke kom en het er dan in smukken! [Hamza] Smokkel het naar binnen!
[Kiki] Smokkel het naar binnen, toch! Nu zijn beide glazuur klaar en ik hoop dat je het tot hier hebt kunnen volgen. Ik probeer altijd alles in kleine stapjes en zo gedetailleerd mogelijk uit te leggen. En als je op dit moment vragen hebt, laat ze dan achter onder deze video en ik zal reageren. Het maakt niet uit hoe oud de video is, ik controleer altijd de reacties om jullie te helpen. [Kiki] Nu heb ik mijn taartring uit de koelkast gehaald –
[Hamza] Of de kikimunity helpt! Of – heel goede opmerking! – de kikimunity helpt elkaar ook! Dat is altijd zo fijn! Ik heb een opmerking gelezen en ga naar antwoord om te ontdekken dat iemand anders al heeft geholpen! Jullie zijn geweldig! Dus ik voeg eerst de donkere mousse toe aan mijn mozaïekkorst, strijk dat glad en voeg daarna de vanillemousse toe.

En kijk: daarom heb ik geen slagroomstabilisator gebruikt! En na het koelen wordt dit nog smeuïger! [Hamza] Dat ziet er zo romig uit!
[Kiki] M-hm, echt lekker! Ik heb de vanillemousse er ook bij gedaan, gladgestreken en nu gaat dit de koelkast in. Nu moet je echt geduld hebben want alles is nog heel, heel zacht en als je nu de taartring eraf zou halen, zou alles smelten. Geef dit dus een goede koeling! Het is het beste als je dit 5 uur of zelfs een nacht in de koelkast bewaart! Deze maak je gemakkelijk een dag van te voren klaar! En uiteindelijk ga ik er een chocoladeglazuur bovenop doen, gewoon om het esthetisch de perfecte look te geven, maar dat is natuurlijk aan jou! Ik kan me dit ook voorstellen met een fruitglazuur erop, maar vandaag wilde ik het strikt chocolade houden. Dus ik zie jullie weer na de huiveringwekkende tijd en ik zal jullie laten zien hoe je de chocoladeglazuur maakt.

Voor de chocoladeglazuur nemen we wat slagroom en verwarmen die in een pannetje. Het is heel belangrijk dat je het niet aan de kook brengt maar alleen opwarmt en dan gaan we er gehakte melkchocolade couverture aan toevoegen. Zodra het mengsel is gecombineerd, zet je het nog 8-10 minuten opzij zodat het niet te warm is en giet het daarna voorzichtig erover en kantel het dan gewoon naar links en rechts zoals ik. Nu is onze cake klaar, we hoeven alleen maar te wachten tot het glazuur hard wordt. Dit duurt niet lang, slechts 15-20 minuten, zet het gerust terug in de koelkast. En deze cake is in totaal 4 dagen houdbaar dus je kunt hem makkelijk de dag ervoor maken en dan heb je nog 3 dagen om ervan te genieten! Hoewel ik betwijfel of het zo lang zal duren! We gaan een smaaktest doen, dus blijf in de buurt als je dat wilt zien! Dus ik zou zeggen, ik zal dit mooi op een bord zetten en dan zie ik jullie zo! [Hamza] Dit is geweldig!
[Kiki] Hamza? [Kiki] Klaar voor de smaaktest?
[Hamza] Zeker bro! [Hamza] *met Amerikaans accent* De smaaktest is er! Jeetje! Wauw! *beiden lachen* [Hamza] Dus! Vertel me Kiki: Wat heb je hier gemaakt? [Kiki] Dit is een no bake cake met een mozaïek korst..
[Hamza] No bake cake? O mijn God! [Kiki] ..een pure chocolademousse..
[Hamza] Pure chocolademousse! [Kiki] een witte vanillemousse..
[Hamza] Witte vanillemousse! [Kiki] ..en een glazuur van melkchocolade! [Hamza] Oh sorry, dat is de melkchocoladeglazuur!
[Kiki] Ja! *lacht* [Hamza] Vergeet alles, ik ben gewoon in de war! [Hamza] Dus de korst is gemaakt van koekjes, toch? [Kiki] De korst is – ik moet zeggen dat de korst relatief licht is…

[Kiki] ..omdat er geen room in zit! Gewoon een beetje boter en vooral melk, dat maakt het verschil. [Hamza] Oké! Hoewel ik nu echt kinderachtig ben – het is die tijd van de dag, sorry jongens! [Hamza] Ik ga – Woah… woah! [Hamza] Heb je dat gezien? Heb je gezien hoe ik naar binnen ging?
[Kiki] Laat het me zien! [Hamza] Kijk! Alsof je door een ademtocht van niets glijdt!
[Kiki] Ziek! [Hamza] Woah, kijk, kijk, kijk! Die vork! Dat teken van de vork! [Kiki] Gek! [Hamza] Breek gewoon de camera!
[Kiki] Ik krijg wat zieke beelden! [Hamza] Echt waar? Ik wed dat het allemaal wazig is!
[Kiki] Nee! [Hamza] Ik ga het proeven! Ruikt goed!
[Kiki] *lacht* [Kiki] Je gezichtsuitdrukking laat ons zien wat je denkt! [Hamza] Wauw! Wauw! Explosie in mijn mond, woah! [Kiki] Krankzinnig, toch? [Hamza] De bovenkant is zo zacht en de onderkant is net iets steviger…

Woah, geweldig! [Hamza] Ook niet te zoet! Aangezien er hier 3 verschillende lagen chocolade op zitten, is het niet te zoet! [Hamza] Ik vind dit geweldig! De consistentie ook, het smelt echt in je mond! [Hamza] Ik moet zeggen dat dit van mij 10 op 10 krijgt!
[Kiki] Wauw! *lacht* [Hamza] Ik heb geen idee waarom ik zelfs maar een weegschaal heb gebruikt! Dit is een 10 op 10!
[Kiki] Gek! [Hamza] Deze cake is krankzinnig, echt waar!
[Kiki] Ziek! [Hamza] Jongens, ik weet dat ik altijd zeg: "Woah, geweldig! Smaakt goed, smaakt!" maar Kiki ik weet niet wat ik moet zeggen! Het is gewoon heerlijk! [Hamza] Het is gewoon heerlijk! Ik weet dat dit jullie niet helpt, maar het is heerlijk! [Hamza] Kiki's recepten zijn gewoon çok güzel! [Kiki] Mag ik komen?
[Hamza] Je kunt nu komen Kiki! [Kiki] Ik kom eraan!
[Hamza] Maar ik eet dit alleen, pak je eigen stuk! [Kiki] Ja, mijn stuk is hier.

En onze koffie!
[Hamza] Mmmh! *beiden lachen* [Hamza] Ik zeg je: geweldig! [Kiki] Dus! Waar moet ik zoeken? Oh daar!
*beiden lachen* [Kiki] Ik ben zo opgewonden! [Kiki] Ook al weet ik hoe het smaakt. Ik heb de componenten geproefd, maar … wat dan ook! [Kiki] Wauw! Hé… gek! [Hamza] Gek! Gek, toch?
[Kiki] Krankzinnig, krankzinnig, krankzinnig! [Kiki] Ik zal je vertellen wat hier gek aan is!
[Hamza] Wat is gek? [Kiki] Het gekke is: het korstje op de bodem zorgt voor genoeg zoetigheid. [Kiki] Dus aan het stuk pure chocolade heb ik maar één eetlepel suiker toegevoegd voor de hele cake..

[Kiki] …en ik heb hier geen extra suiker aan de bovenkant toegevoegd, helemaal geen suiker! [Hamza] Daarom zei ik dat het niet te zoet smaakt!
[Kiki] Het is helemaal niet rijk! [Hamza] Je hebt daar iets!
[Kiki] Wat is er? Een wimper? Dan mag ik een wens doen! [Kiki] Een wimper?
[Hamza] Ik heb gehoord dat dit voor geluk is: boven of onder? [Kiki] Uhm..top!
[Hamza] Is het te zien? Kiki heeft me dit geleerd! [Hamza] Top? Oké. Je zei top, toch?
[Kiki] Ja! [Kiki] Het is weg!
[Hamza] Huh, waar is het? [Kiki] Laten we gewoon naar huis gaan! [Hamza] Als het bovenop had gezeten, had Kiki het weg kunnen blazen en een wens mogen doen? [Hamza] Dat heb je me geleerd! [Kiki] Ja! Iemand vertelde me dat toen ik een kind was.
[Hamza] Ik vind het onzin maar..

[Kiki] Ja, dat is het!!
[Hamza] Maar schattig! [Kiki] Nou! Ik wilde gewoon een- a-.. [Hamza] *stottert*
[Kiki] *lacht* [Kiki] Ik wilde je nog een laatste advies geven – en ik weet zeker dat je het daarmee eens bent! [Kiki] Met deze taart kun je toch harten veroveren? [Hamza] Met deze cake – eerlijk jongens? Vooral voor de dames die er zijn: [Hamza] Als je je schoonmoeder of je toekomstige schoonmoeder bezoekt, zal ze hiervoor van je houden!
[Kiki] Ja! [Hamza] Weet je wat? Je verloofde of je man, ze zullen hiervoor van je houden, ik zweer het! [Hamza] Nou, ik hou hiervoor van je!
*beiden lachen* [Hamza] Ik hou van Kiki omdat ze zulke geweldige taarten bakt! Eerlijk gezegd!
[Kiki] *lacht* [Hamza] Waanzinnige taart! Echt, ik meen het! [Hamza] Ik overdrijf niet, het is echt te gek!
[Kiki] Het smaakt zo licht! [Hamza] Jongens probeer het eens! En tenslotte? [Kiki] Veel plezier met bakken! [Kiki] Doe het recept, kom terug naar de video en laat ons je feedback achter in de reacties.

[Kiki] En daarmee zou ik zeggen: Tot de volgende keer, doei! [Kiki] En kijk eens bij ons aan de deur! [Kiki] Dit is onze tijdelijke deur, een grote doos! [Hamza] Vrede en eruit!
[Kiki] Hoe dan ook, we hebben tenminste taart! [Kiki] Wie heeft er een deur nodig als je cake hebt? [Kiki] Doei!
[Hamza Doei!].