Michael Wendler – Egal (offizielles Video Aus Dem Album “flucht Nach Vorn”)

Je ziet er zo anders uit met je blonde haar
omdat hij dacht dat het leuker was zoals het vroeger was. zeg niks zeg niks ik ken het heel goed
ik vraag het je nog een keer is hij beter dan ik?
of hou je niet van me zeg niks zeg niks Maakt niet uit! Je had me na de hallo waar je ook was en waarom Ik weet het in ieder geval. maakt niet uit je had me na de hallo waar je ook was en waarom Ik weet het in ieder geval. je hebt me echt pijn gedaan
niet eens een kus vaarwel
was een geslagen hond je weet hoeveel pijn dat doet. zeg niks zeg niks Je staat daar met koffers
Ik hoop dat je weer thuis komt Of misschien ben je de laatste dingen aan het inpakken.

zeg niks zeg niks maakt niet uit je had me na de hallo waar je ook was en waarom Ik weet het in ieder geval. Maakt niet uit, je had me na de hallo waar je ook was en waarom Ik weet het in ieder geval. Maakt niet uit! Maakt niet uit! Maakt niet uit! je had me na de hallo waar je ook was en waarom Ik weet het in ieder geval. maakt niet uit je had me na de hallo waar je ook was en waarom Ik weet het in ieder geval. Maakt niet uit!.