Meneer De Agent Kent De Motorwet Niet

politie afgegeven rijbewijs moet ik volgen waarom nummer ging is ark mevr ik weet niet volgens mij dan kopen ze gaan zo even zien moet ik hier stoppen gaan zoals wat de strips uit dat er de 12 uur hoi mag never is goed dan krijg ik een heet dat u alleen een een rijbewijs er over a1 a2 je hebt u elke fiets is het gezeur met uw ik ga naar de fiets a precies hoe het moet dit gebeurde met de wind gaan de fiets zeg eens 100 toch eens 70 kilo heb ik heb ook uit week kijken wat ik heb ik gewoon kind ik weet wel mocht wie vuurwerk voorbeeld voor de rechte lijn zonder app which he maar dit is toch goede reden dat jullie wat motor me nu echt oprecht gewoon want zodat diegene over wat haar moeder dit als waren motorfietsen met een 35 kilo maar dat is toch een 2 meneer ik weet echt heel zeker a2 is gewoon artikel 70 kilo 1 is 11 kilo op en a2 is 35 kilo dat ik echt echt en zeker weet beter zijn enig zeg maar staat altijd mogelijk over de zware heb jij precies en verrijken we verkeren wat kan zien kijk hier vijf en de file wat is mijn staat rdw ogen fijn de geval je soort modellen betreft u een schade motorfiets maar we denken dat door rita 2 is want a2 is toch gewoon is toch gewoon ergens hier al 35 ons op twitter leuk en je kreeg de gang je gebruikt hij is een heel uiteraard wij niet precies weet [Muziek] ik weet dat mensen nee de mensen er geen werkblad dus ongeveer twee heb ik heb ook goed nederlands want ik dacht ik heb ik straks er iets van kunt hebben wel eens mensen meestal picanha maar zware motor en chirurgen breng klein om weer omhoog precies door een bedrijf groef in de gashendel laten we allemaal gaan zijn testen ze als u kan niet bij de rdw yeah laten reageren toen is ie niet dus ware motieven oké nee klopt maar deze is van de fabriek al 35 kilo wat is dat is er gelukkig en goed en dat is wel grappig dat is dan jij mee zeggen 9 en geen verwerkt [Muziek]