Marshmello Ft. Bastille – Happier (official Lyric Video)

de laatste tijd heb ik nagedacht ik wil dat je gelukkiger wordt ik wil dat je gelukkiger wordt wanneer de ochtend komt en we zien wat we zijn geworden in het koude daglicht wij zijn een vlam in de wind niet het vuur dat we zijn begonnen elke ruzie elk woord dat we niet terug kunnen nemen want met alles wat gebeurd is denk ik dat we allebei weten hoe dit gaat aflopen maar dan alleen voor een minuut wil ik mijn mening veranderen want dit voelt gewoon niet goed ik wil je blij maken ik wil je zien glimlachen weet dat het betekent dat ik moet gaan weet dat het betekent dat ik moet gaan de laatste tijd heb ik nagedacht ik wil dat je gelukkiger wordt wanneer het einde van de avond in zicht komt en ik ben alleen met mijn gedachten en het beeld dat jij met iemand anders bent dat frustreerd me maar we hebben onze loop gelopen we deden alsof we er niets aan de hand was nu als we samen springen dan kunnen we in ieder geval ons verleden ver achter ons laten dan alleen voor een minuut wil ik mijn gedachten veranderen want dit voelt gewoon niet goed voor mij ik wil je opbeuren ik wil je zien glimlachen weet dat ik moet gaan weet dat ik moet gaan de laatste tijd heb ik nagedacht ik wil dat je gelukkiger wordt dus ik ga ik zal gaan ik zal gaan gaan gaan dus ik zal gaan ik zal gaan ik zal gaan de laatste tijd heb ik nagedacht ik wil dat je gelukkiger wordt hoewel ik het misschien niet leuk vind ik denk dat je gelukkiger zal zijn ik wil dat je gelukkiger wordt dan alleen voor een minuut ik wil mijn gedachten veranderen want dit voelt gewoon niet goed ik wil je blij maken ik wil je zien glimlachen weet dat ik moet gaan weet dat ik moet gaan de laatste tijd heb ik nagedacht ik wil dat je gelukkiger wordt dus ik ga ik zal gaan ik zal gaan gaan gaan 😉 : )