Madison Beer – Showed Me (how I Fell In Love With You) (official Music Video)

(Onheilspellende muziek) (Stiletto's kakelen) (Sirene's rinkelen) (Muziek speelt) (Menigte praat) – Oh, dat is James Peterson. Hij is die miljardair waarover ik je vertelde die van underground pokerspellen houdt. Niemand heeft hem ooit verslagen. ♪ Je laat me zien hoe ik
precies moet doen wat je doet ♪ ♪ Hoe ik verliefd op je werd ♪ ♪ Je loopt een kamer binnen
en mensen vallen voor je ♪ ♪ Hoe ik wil zijn zoals jij ♪ ♪ Oh, oh-oh, het is waar ♪ ♪ Ik ga net als jij zijn ♪ ♪ Iedereen lacht om
alle dingen die je zegt ♪ ♪ Ik moet huilen
als je weg bent ♪ ♪ De manier waarop je een auto bestuurt
met alle ramen open ♪ ♪ Ze zeggen altijd dat je naam, ♪ ♪ Zelfs als je er niet bent ♪ ♪ Seizoenen veranderen alleen ♪ ♪ Het is altijd hetzelfde geweest ♪ ♪ Je hebt me laten zien hoe het moet ♪ ♪ Precies wat je doet ♪ ♪ Hoe ik verliefd op je werd ♪ ♪ Je loopt een kamer ♪ ♪ En mensen vallen voor jou ♪ ♪ Hoe ik wil zijn zoals jij ♪ ♪ Oh, oh het is waar ♪ ♪ Ik ga worden zoals jij.

♪ ♪ Ik zal je dwaas zijn ♪ ♪ Ik kom elke keer terug ♪ ♪ Je vertelt altijd de
waarheid, zelfs als je liegt ♪ ♪ Ik bekijk je van een afstand,
je laat me zien wat ik moet doen ♪ ♪ En alle spelletjes die je speelt ♪ ♪ Oh , ik speel ze allemaal ook ♪ ♪ Seizoenen veranderen alleen ♪ ♪ Het is altijd hetzelfde geweest ♪ ♪ Je liet me zien hoe het moet ♪ ♪ Precies wat je doet ♪ ♪ Hoe ik verliefd op je werd ♪ ♪ Je loopt een kamer binnen ♪ ♪ En mensen vallen voor jou ♪ ♪ Hoe ik wil zijn zoals jij ♪ ♪ Oh, oh, het is waar ♪ ♪ Ik ga zijn zoals jij ♪ (Vlammen knetteren en knallen) (Muziek speelt) (Muziek vervaagt) (Muziek begint ) ♪ Je liet me zien hoe het moet ♪ ♪ Precies wat je doet ♪ ♪ Hoe ik verliefd op je werd ♪ ♪ Je loopt een kamer binnen
en mensen vallen voor je ♪ ♪ Hoe ik wil zijn zoals jij ♪.