Madison Beer – Reckless (official Music Video)

(zachte muziek) (vogeltjes fluiten) (zachte muziek) ♪ Hé, dit is een verhaal dat ik haat ♪ ♪ En als ik het vertel kan ik breken ♪ ♪ Maar ik vertel het toch ♪ ♪ Dit hoofdstuk gaat over ♪ ♪ Hoe je het daar zei was niemand anders ♪ ♪ Toen stond je op en ging naar haar huis ♪ ♪ Jullie lieten me altijd buiten ♪ ♪ Ik heb nog steeds de brief die je schreef ♪ ♪ Toen je me vertelde dat
ik het enige meisje was ♪ ♪ Je ooit zou willen in je leven ♪ ♪ Ik denk dat mijn vrienden gelijk hadden ♪ ♪ Elke dag gaat voorbij en elke nacht huil ik ♪ ♪ Iemand zag je gisteravond met haar ♪ ♪ Je gaf me je woord:
"Maak je geen zorgen over haar" ♪ ♪ Je mag nu van haar houden,
maar je hield eerst van mij ♪ ♪ Zei dat je me nooit pijn zou
doen, maar hier zijn we dan ♪ ♪ Oh, je zwoer op elke ster ♪ ♪ Hoe kon je zo
roekeloos zijn met mijn hart? ♪ ♪ Je checkt in en uit ♪ ♪ Van mijn hart als een hotel ♪ ♪ En ze moet perfect zijn, nou ja ♪ ♪ Ik hoop dat jullie allebei naar de hel gaan ♪ ♪ Ik heb nog steeds de brief die je schreef ♪ ♪ Toen je me dat vertelde
Ik was het enige meisje ♪ ♪ dat je ooit in je leven zou willen ♪ ♪ Ik denk dat mijn vrienden gelijk hadden ♪ ♪ Elke dag gaat voorbij en elke nacht huil ik ♪ ♪ Iemand zag je afgelopen nacht met haar ♪ ♪ Je gaf me je woord,
"Maak je geen zorgen over haar" ♪ ♪ Je mag nu van haar houden,
maar je hield eerst van mij ♪ ♪ Zei dat je me nooit pijn zou
doen, maar hier zijn we ♪ ♪ Oh, je zwoer op elke ster ♪ ♪ Hoe zou je zo
roekeloos kunnen zijn met mijn hart? ♪ ♪ Hoe kon je zo roekeloos zijn? ♪ ♪ Hoe kon je zo roekeloos zijn? ♪ ♪ Hoe kon je zo roekeloos zijn
met iemands hart? ♪ ♪ Hé, dit is een verhaal waar ik een hekel aan heb ♪ ♪ Maar ik vertelde het om de pijn het hoofd te bieden ♪ ♪ Het spijt me zo als je het kunt vertellen ♪