Madison Beer – Baby (official Music Video)

(fluitende vogels) (tikkende schoenen) (fluitende vogels) (hijgt) (akoestische gitaarmuziek) ♪ Baby baby vertel me wat het tegengif is? ♪ ♪ Zou je zo laat niet sms'en tenzij
er iets mis is ♪ ♪ Ik zie er te goed uit om in deze slaapkamer te zijn ♪ ♪ Zonder dat iemand
me aanraakt zoals jij doet ♪ ♪ Misschien
kan ik hier iets voor nemen ♪ ♪ Hoeveel langer moet ik hierop wachten ♪ ♪ Ik kan mijn lichaam op je lippen zien ♪ ♪ Op je lippen ja ♪ ♪ Weet je, als je er eenmaal de smaak van hebt ♪ Je hebt het nodig, je zou ervoor betalen ♪ ♪ Ga leeg en leeg de bank hiervoor ♪ ♪ Als je mijn baby wilt zijn ♪ ♪ Weet dat ik je gek ga maken ♪ ♪ Zal me waarschijnlijk gek noemen ♪ ♪ Ik ben de beste die je ooit hebt gehad ja ♪ ♪ Ik kan je aanzetten ♪ ♪ Waarom je kleren nog aan ♪ ♪ Als je mijn baby wilt zijn ♪ ♪ Weet dat ik je gek ga maken ♪ ♪ Zal me waarschijnlijk gek noemen ♪ ♪ Ik ben de beste die je ooit hebt gehad ja ♪ ♪ Ik kan je veranderen aan aan aan ♪ ♪ Waarom je kleren nog aan ♪ ♪ Laat je terugkomen voor meer ♪ ♪ Schatje, proef ik naar snoep? ♪ ♪ Met een suikerlaagje zegt hij dat ik de liefste ben ♪ ♪ Ik ben een handvol maar daar
zijn handen voor ♪ ♪ Pin me op de grond
behandel het alsof het van jou is ♪ ♪ Misschien
kan ik hier iets voor nemen ♪ ♪ Hoe veel langer moet ik hierop wachten ♪ ♪ Ik kan mijn lichaam op je lippen zien ♪ ♪ Op je lippen ja ♪ ♪ Weet je, als je er eenmaal van proeft ♪ ♪ Je hebt het nodig, je zou ervoor betalen ♪ ♪ Ga en leeg hiervoor van de bank af ♪ ♪ Als je mijn baby wilt zijn ♪ ♪ Weet dat ik je gek ga maken ♪ ♪ Zal me waarschijnlijk gek noemen ♪ ♪ Ik ben de beste die je ooit hebt gehad ja ♪ ♪ Ik kan je aanzetten ♪ ♪ Waarom je kleren nog aan ♪ ♪ Als je mijn baby wilt zijn ♪ ♪ Weet dat ik je gek ga maken ♪ ♪ Zal me waarschijnlijk gek noemen ♪ ♪ Ik ben de beste die je ooit hebt gehad ja ♪ ♪ Ik kan me omdraaien jij aan op op ♪ ♪ Waarom je kleren nog aan ♪ ♪ Laat je terugkomen voor meer ♪ ♪ Alleen en ik voel me mezelf ♪ ♪ Maar ooh schat ♪ ♪ Het is beter als ik
wat hulp heb van mijn baby ♪ ♪ Ik heb die liefde die
je niet aankunt, maar misschien ♪ ♪ Je kunt het proberen ♪ ♪ Ik kijk te mooi
om in deze slaapkamer te zijn ♪ ♪ Met iemand zoals jij
om me aan te raken zoals jij doet ♪ ♪ Fluister mijn naam in mijn
oor dat is als muziek ♪ ♪ Je weet precies wat ik
wil horen yeah yeah yeah ♪ ♪ Als je mijn schat ♪ ♪ Weet dat ik je gek ga maken ♪ ♪ Zal me waarschijnlijk gek noemen ♪ ♪ Ik ben de beste die je ooit hebt gehad ja ♪ ♪ Ik kan je aanzetten ♪ ♪ Waarom je kleren nog aan ♪ Als je wilt mijn baby zijn ♪ ♪ Weet dat ik je gek ga maken ♪ ♪ Zal me waarschijnlijk gek noemen ♪ ♪ Ik ben de beste die je ooit hebt gehad ja ♪ ♪ Ik kan je aanzetten ♪ ♪ Waarom je kleren nog aan zijn ♪ ♪ Blijf terugkomen voor meer ♪ (piep) (onhoorbaar gejuich) (opzwepende muziek) – [Guy] Laten we het opgeven voor Madison! (gejuich) (opzwepende muziek) (piep)