Loopt Tobias Camman Nou Een Blauwtje? – Aflevering #1 0.0 Of De L*l.

Ik wil niet dat hij dit doet. Doe even zijn neusje. Blijf staan! Tobias Camman! De nieuwe Bavaria 0.0 smaakt als pils en om dat te bewijzen heb ik mijn ongelovige vrienden Daan Jasper en Tobias uitgedaagd voor de ultieme proeverij. Like, comment en deel het met de wereld dit is… 0.0 of de L*L. Nou jongens, even lekker bier drinken denk ik. Ik heb er zin in hoor. Jongens, welkom. Fijn dat jullie er zijn, ga lekker zitten jullie gaan proeven vandaag… Daan: Ja, ik heb er zin in! Ja, en er is maar een simpele vraag is het 0.0…

Of niet? Als je het goed hebt, niks aan het handje als je het fout hebt… tegenprestatie. Is dat duidelijk? Daan: Ja, zeker. Tobias: Ik maak mij nergens zorgen om. Huub: Er zijn twee tegenprestaties waar jullie uit mogen kiezen Jasper: Dat ziet er niet best uit… ik weet niet wat dat is? Tobias: Ik maak mij hier geen zorgen over want ik haal het eruit. Tobias: Ik heb een bijzonder goed
ontwikkeld palet jongens dus het wordt voor mij niet heel ingewikkeld.  Zijn we er klaar voor?  Zeker! Nou, draai je maar om. Je moet denk ik op je gevoel afgaan. Jij kijkt naar de aura van het bier? Tobias: Ik denk in ieder geval dat
Jasper dit niet kan. Daan: Nee. Jasper: Hoezo? Ja, sowieso die smaakpapillen van jou… je hebt gewoon een gladde tong. Jasper: Wat is dat nou voor onzin? Huub: Daar gaat ie… jullie mogen proeven! Daan: Begin maar met je grote waffel. Je moet er zuurstof bij doen, dan proef je het gelijk. Jasper: En wat is het dan? Geen twijfel, dit is een pils. Zo. Hé hé hé, flinke scheut. Het is proeven he! Dan moet ik toch een goede slok nemen…

Dit is pils. Pils? Oké… We hebben nu twee pils, dus dat is… waarschijnlijk de 0.0? Tobias: Eigenlijk vind ik het niet leuk dat hij dan als laatste is. Ja, het is wel lekker… Gaat hij zeggen dat het lekker is. Ja, nee, ja… dit is pils. Jongens, weten jullie het heel zeker?
Je mag nu nog terugkrabbelen… wat er staat ook een
scheerapparaat tussen he. Tobias: Ik heb gewoon een goed
ontwikkeld smaakpalet dat liegt nooit. Oké, heel goed. Dan zijn er twee pilsen… … en er is een 0.0 Wie heeft de 0.0? Hier is de 0.0 je hebt het fout Tobias… Jullie mogen kiezen jongens… Wat een SNOB! Doe nog even dit zo Ik denk dat het tijd is voor een tegenprestatie. Jasper: Oh, wat gaan we doen… zullen we kaal doen? Daan: Nou ik ben heel benieuwd
wat daarmee gebeurt. Tobias: Ja maar ik ga niet… Bij deze weet je eigenlijk al wat er gaat gebeuren…

Ik ben een hele brave burger dus ik ga niet ergens graffiti spuiten onder een brug. Jasper: Ik wil die zien. Daan: Ja. Jullie willen deze zien? Dit wordt het Tobias. We gaan lekker naar buiten jongens! Ja, nu wordt het leuk! Ik heb al een vermoeden wat we gaan doen. Jongens… ik heb hier iemand voor jullie. Jasper: Kom eens naar buiten. Daan: Wat heb je aan? Tobias: Dat heb ik niet uitgekozen he! Huub: Enig idee wat we kunnen
gaan doen hiermee? Wij hebben iets blauws in onze handen… ik denk dat dat uuh. Huub: Wat denk jij dat er gaat gebeuren? Ik uh… durf het bijna niet uit te spreken dus dat ga ik ook niet doen. Je gaat dadelijk helemaal blauw… dan mag jij hier naar de
dichtsbijzijnde supermarkt rennen mag je binnen 4 minuten een sickpackje 0.0 scoren en hier weer terug zijn. Heb je dat gered, dan is het helemaal gelukt. Als het niet lukt dan blijf je de rest
van de dag lekker blauw Dit wordt leuk! Nou ik vind het eigenelijk al niet leuk meer de pret is mij wel vergaan nu.

Had je maar niet zo hoog van de toren moeten blazen over dat je zo'n goed smaakpallet hebt. Heb ik ook! Maar blijkbaar uh… Tobias: Je moet die verf vochtig maken hier schiet je niks mee op. Tobias: Ik wil niet dat hij dit doet! Jij mag het doen. Doe even op zijn neusje! Blijf staan! Jij valt mij zo aan! Je bent me aan het schminken…

Niet aan het kapot raspen! Dit is mensonterend! Oké, jongens volgens mij is Tobias blauw. Ik vind dat ze echt broddelwerk hebben afgeleverd. Ik zie er uit als een soort van avatar met huidziekte. Huub: Tobias, Tobias, Tobias! Klaar voor de start? Zoek de supermarkt en kom terug met een sixpack 0.0. NU! Tobias: Welke kant? Rennen dan! Daar gaat hij heen! Je moet wel zeggen waar ik naartoe moet! Alsof hij uit een grot komt.

Tobi, Tobi, kom even terug hij is weg. Anderhalve minuut… Hier ga ik niet langs ik loop hier omheen. Nee, nee nee! Hallo! We moeten deze kant op. Maar ik ga hier niet doorheen! Snel er langs… Daan: Dames en heren, Tobias Camman! Hé Tobi, zelfde kleur als jij fototje. Jullie zitten mij te saboteren hé ik saboteer jullie ook straks. Jasper: Waar is de supermarkt dan? Daan: Ik had het uitgelegd gekregen maar ik weet het eigenlijk niet meer zo goed. Zo. Nog uh… één minuut. Lukt nooit! Schiet nou op! Tobias: Hier was de supermarkt gewoon ik zie hem! Daan: Je zit me gewoon te schoppen! Tobias: Snel! Daan: Hij is niet bij te houden. Wachten! Hebbes! Nou, pinpas. Ho, ho, ho, ho. Een rij ook nog! Tobias: Dank je wel. Rennen, rennen rennen! Hij rent echt als een gek. Pas op die bus! Hoor ik ze nou… in de verte? Huub: Stop de tijd  je had 4 minuten de tijd wat denk je zelf? Langer is het…

maar dat komt door hun. Je was uh… binnen de 9 minuut en 41 seconden ben je terug. Dat komt door jullie! Huub: Dus je bent de rest van de dag blauw jongen. Daan: Lekker voor je! Proost! Nee, ik proost niet met jullie jullie zijn mijn vrienden niet meer. Helaas, niet gelukt. Gaat het jou wel lukken om de 0.0 eruit te halen? Je kan het zelf proberen thuis, want ik heb hier een koelkast vol met 0.0 die kun je winnen! Ga naar de link in de beschrijving en wie weet is hij van jou! Op naar de volgende aflevering want deze jongens gaan we nog een keertje uitdagen. Proost!.