Listen To The Music Feat. Tom Johnston (the Doobie Brothers) | Playing For Change

Voel je het niet met de dag groeien. Mensen maken zich op voor het nieuws. Sommigen zijn blij. Sommigen zijn verdrietig. Oh nu mama, we laten de muziek spelen. Wat de mensen nodig hebben, is een manier om ze aan het lachen te maken. Het is niet zo moeilijk om te doen als je weet hoe. Ik moet een bericht krijgen. Zet het door. oh nu gaat mama er over een tijdje heen. Whoa oh whoa luister naar de muziek. Whoa oh whoa luister naar de muziek. Whoa oh whoa luister naar de muziek. Altijd. [Gitaar solo] Nou, ik weet dat je alles wat ik zeg beter weet. Ontmoet me een dag in een land. We zullen gelukkig zijn en we zullen dansen. Whoa We gaan de hele nacht dansen.

Als ik me goed voel voor jou, en jij voelt goed voor mij Er is niets dat we niet kunnen doen of zeggen. Goed voelen. Goed voelen. Whoa, ik ga mezelf laten ontspannen. Whoa oh whoa luister naar de muziek. Whoa oh whoa luister naar de muziek. Whoa oh whoa luister naar de muziek. De hele tijd.. Als een lui stromende rivier rond kastelen in de lucht. En de menigte wordt groter, luister naar de vrolijke geluiden en ik moet ze laten vliegen. Whoa oh whoa luister naar de muziek. Whoa oh whoa luister naar de muziek. De hele tijd.. [Sitar solo] [Gitaar solo's] [Sitar solo] [Afrikaanse dans] Whoa oh whoa Whoa oh whoa luister naar de muziek.

Whoa oh whoa luister naar de muziek. Whoa oh whoa luister naar de muziek. De hele tijd… Whoa oh whoa luister naar de muziek. En het zal je wegnemen. Whoa oh whoa luister naar de muziek. Laat de muziek spelen. Whoa oh whoa luister naar de muziek. Altijd…