Lidl Schweißt Alles? Multischweißgerät 2022 Im Test ! Parkside Pmsg 200 A2

hier is hij dan eindelijk de nieuwe lieder multi lasmachine en er is veel gebeurd er is veel veranderd toen de lidl multi lasmachine voor het eerst op de markt kwam zo'n tweeënhalf jaar geleden was het natuurlijk een absolute hype met max lasmachine 199 euro afneembaar slangenpakket automatische programma's die alles instellen dat alles specificeert en dit apparaat treedt opnieuw in de voetsporen het apparaat is aanzienlijk veranderd het is niet alleen visueel veranderd de hele gebruikershandleiding instellingen is anders als we het apparaat in detail bekijken in deze video zullen we we gaan het natuurlijk gebruiken om te lassen we zullen het uitproberen ik zal de instelling uitleggen ik zal de wijzigingen aan dit apparaat uitleggen nu heb ik de kartonnen doos voor me en natuurlijk kan ik meteen zien dat het apparaat heeft visueel veel veranderd is het niet alleen ergens dat er een paar hoeken zijn toegevoegd een paar randen zijn afgerond ergens dat is een geheel nieuw apparaat en als we kijken naar de leveringsomvang hier is het natuurlijk op veel gebieden identiek we hebben hier een gebruiksaanwijzing we hebben nog een handteken bij ons dat waarschijnlijk niemand ooit zal gebruiken we hebben elektroden overleden elektroden voor het eerste lassen dan we hebben het slotpakket het is helemaal hetzelfde twee meter lange twee meter massakabel twee elektroden laskabel dus het ziet er optisch zeer identiek uit volgens mij is er niets gebeurd dan hebben we natuurlijk weer een halve rol van het wiel gevuld dus geen bioscooprol heeft 400 of 500 gram en daar is het apparaat ik vind de styling erg geslaagd als je het zo bekijkt ziet het er wat moderner uit het ziet er chique uit dus het ziet er niet goedkoop uit Ik vind het op het eerste gezicht natuurlijk mooi , maar dat is wat we merken voorheen hadden we alleen een knop voor versterkers, nu hebben we er ook een voor de spanning in het binnengebied er is niet echt iets veranderd aan het apparaat we hebben dezelfde draadaanvoerunit met dezelfde drie invoerrollen we hebben 200 gram aluminiumdraad amg vijf hier hebben we hier een kleine tafel die nieuw is en bedoeld is om basisinstelhulpen te bieden het was eigenlijk een grap Als ik dat eerlijk zeg, er is bijvoorbeeld 0,9 mm staaldraad, die bestaat helemaal niet.

Ik zal hier ook weer een gedekte tafel voor maken. Dat zal ik de komende drie tot vier doen weken en dan zal ik je er over informeren, anders komt het wel goed hier niks gedaan ja ik zou zeggen is een mooi geslaagd toestel op eerste indruk als je hem voor 199 euro krijgt dat gaat zeker weer veel klanten vinden wat mij nu interesseert wat mij een beetje stoorde aan het oude apparaat de ventilator is goed gekozen het is dus mijn eerste vraag natuurlijk hoe is de ventilator hier het apparaat lekker licht handig zo ongeveer acht kilo dus dat kan jij ook doen lekker werken met vulgraad ook lekker mobiel als we het toestel nu aanzetten dan heb je inderdaad een duidelijke ventilator dat moet ook bij het kleine compacte lasapparaat het geval zijn maar voor de prijsklasse 40 zou ik zeggen de fanlink die is niet meer extreem wat er ook gebeurt.

Sommige mensen ergerden zich, en dat moedigde hen ook aan om opnieuw te bouwen. Natuurlijk is het nog steeds geen temperatuurgestuurde ventilator of iets dergelijks, maar het is zeker vooruitgang . Natuurlijk is er veel veranderd in de instellingen en dat willen we in detail bekijken, vonden natuurlijk dat het oude apparaat gemakkelijker was om het nieuwe apparaat in te stellen, maar biedt aanzienlijk meer opties waarschijnlijk was dat ook ergens het geval in dit geval het doel ik heb nu de draaiknop bediening aan de rechterkant zodat ik de ampère kan aanpassen van 50 naar 160 ampère aan de linkerkant ik heb een draaiknop met de kan ik de spanning aanpassen, dat betekent dat ik het echt handmatig kan doen met het apparaat instellingen maken de draadaanvoer regelt zichzelf dan heb ik een grote verscheidenheid aan programma's hier het aluminium programma vliegprogramma mack programma met programma dan heb ik tig en mma bovenaan ik kan gewoon alles selecteren d.w.z.

Tig lassen en voer elektronen als ik druk zit er nu langer op bijvoorbeeld met het aluminium programma dan ga ik in deze automatische modus en dan kan ik hem gebruiken om automatisch aluminium te lassen het apparaat geeft mij de instellingen het geheel moet ook nog een millimeter dik ingevuld worden voor snel zo en mack elk in 0,8 millimeter zodat het nogal wat is veranderd ik heb nu veel meer opties maar in deze synergetische deze automatische modus ben ik wat beperkter dan voorheen we gaan nu gewoon kijken naar de mogelijkheden die dit biedt we willen beginnen met lassen met dit standaard programma vandaag om te kijken wat het apparaat levert want dat deze 50 ampère is gebleven als de laagste waarde die natuurlijk veel mensen zal storen of verdrietig maken omdat veel mensen 30 of 40 ampère hadden gewenst gewoon dat je ook dun plaatwerk veel beter kunt lassen met het apparaat ik weet dat je het kunt spelen spanning omlaag zodat je daar ook half dun plaatwerk ergens met heel weinig vermogen kunt lassen , maar dat is niet echt ideaal en dat zou veel beter zijn als je echt op 30 amp zou kunnen regelen bijvoorbeeld, en dan zou je de plaat kunnen lassen metaal mee bijvoorbeeld, maar we gaan zeker een serie dunne platen maken waar we dan proberen hoe je goed kan eten met dit apparaat dat nu met het apparaat kon lassen zonder dat we iets anders hoeven te kopen is het lassen van de voorwiel we hebben een rol bij de levering inbegrepen hier het wiel vult dat een rol van 400 of 500 gram een ​​millimeter is voor draad en we beginnen daarmee dat het belangrijk is om de rol op te zetten dat je dan ook in de draadaanvoerunit kijkt er zijn verschillende routes die je echt gebruikt de juiste dan kunnen we ons slangenpakket samenstellen we selecteren het juiste programma het automatische programma voor het voorwiel voedt af en dan kun je op een test blikken man tekent de eerste lijn lagen kijk hoe heel zwitserland het geheel nog eens kan optimaliseren het ziet er op het eerste gezicht goed uit ik neem 130 ampère en nu weet ik x 26 mm oppervlakte in een kelder dat betekent dat ik hier echt vast materiaal wil lassen ik heb een grote zwitserse toevoeging ik heb nog 30 ampère over ik kan weer 140 kiezen voor het type troffel en dan kijken we tijdens het lassen gewoon naar het lasresultaat je merkt meteen dat het proces klopt het geheel klinkt goed van het geluid als zoon nick mack proces maar ook in federaal proces goed gaat dan in de juiste s Leuk dat is echt een leuke zoektocht want je weet meteen dat alles gelijk is het worstelen beetje de gelijkmatigheid dat het zeker altijd de handmatige vaardigheid is maar het proces zelf gaat daarna door, borstel het hele ding over met je hand en dat is eigenlijk genoeg om bijna alles te krijgen wat ik heb geen spatten ik heb geen trend spree gebruikt dus voor het lassen is het echt meer en meer waar, vooral met deze moderne, als ik het hele ding opnieuw doe met de haakse slijper en een staalborstel over borstel dan kun je je zien heb een mooi resultaat dus Allereerst kan ik zeggen dat ik kan lassen, dit apparaat werkt echt heel erg goed Ik heb een video gemaakt over het oude apparaat dat het apparaat ook zo goed werkt zonder gas lassen zeker ter plaatse dus het werkt heel goed, ik ben enorm onder de indruk voor de eerste keer ooit twee belangrijke e punten voor het lassen van het voorwiel Ik gebruikte een afzuigsysteem hier bij het voorwiel Zwitserland werk anders altijd buiten voor goede ventilatie draag een ffp 2 of fp3 masker onder de helm dus dat is echt ongezond net als elektrode lassen dat is een punt en dan is natuurlijk belangrijk bij het opzetten van het slangpakket moet worden aangesloten op de minpool, d.w.z.

De dongle die aan de voorkant naar buiten komt moet worden aangesloten – polen en de massa moeten worden aangesloten op de positieve pool op de positieve pool de reden is vrij eenvoudig de positieve pool is de hete repool en de temperaturen zijn te hoog voor het lassen of ik nu las met mack of aluminium ik moet zorgen voor de toevoer van beschermend gas en natuurlijk het eerste punt is hoe ik sluit het beschermgas en lasser aan, ik heb hier een slang in mijn rug, dus ik kan de persluchtslang vrij normaal gebruiken Ik gebruik altijd de volgende variant Ik heb hier een stuk slang, dan heb ik twee klemmen en dan heb ik een persluchtkoppeling aan de voorkant en kan dan een snelkoppeling gebruiken om aan te sluiten op een gasfles.Ik heb hier een fles 618 , dat is 82% aaron 18 procent co2 dan heb ik een drukregelaar die me laat zien hoeveel ik in de fles heb en ik kan dan doseren hoeveel ik neem ik nodig heb voor normale max maaltijden ongeveer acht tot tien liter per minuut wat ik net had was een herbruikbare fles het zijn wegwerpflessen dat betekent dat ik het koop ik kan het gebruiken zodra het een heel leuk alternatief is geworden, vooral voor occasionele zwitserse mensen ik heb ook een drukregelaar nodig voor zo'n wegwerpfles er zijn extra wegwerpfles drukregelaars en er zijn nu adapters dan kan ik de drukregelaar uit de herbruikbare fles gebruiken dit heeft het voordeel ik koop een drukregelaar nu koop ik een e wegwerpfles en als ik op een gegeven moment meer Zwitsers ben dan kan ik deze druk nog steeds minder gebruiken dus het is ook een heel leuk ding Ik denk dat deze wegwerpflesjes een geweldig alternatief zijn geworden Ik zal een video maken op de dagen dat ik heb alles aangesloten ik doe een druktest ik zet de fles een keer aan zet hem weer uit en nu moet mijn manometer blijven zoals hij is de druk mag niet meteen dalen anders lekt er iets dan moeten alle aansluitingen worden gecontroleerd er is niets vervelender dan daar te zijn het is echt een dag gelast geweest en de hele fles is al leeg omdat de slangaansluiting lekt eigenlijk schakel ik het apparaat gewoon van flux naar mack en nu kan ik lassen met het apparaat mag ik moet er nog twee maken of drie kleine veranderingen we zien ons natuurlijk ik heb mijn beschermgasvoorraad vastgesteld ik verwijder de draad daar moet je i zorg er altijd voor dat de draad niet afwikkelt hij staat onder spanning dan gebruik ik een 0,8 sg 2 draad dus ik wil staalplaten lassen de klassieke max las ik heb een paar power nozzles bij de levering inbegrepen en dan kan ik ze gebruiken mijn toestel vriendin nog aan te sluiten het is ook heel belangrijk dat door deze dongle die er aan de voorkant uit komt het in de pluspool moet zitten zoals altijd op de pluspool de massa moet in de minpool en dan moet ik kan beginnen en ik kan het apparaat hier op de markt gooien ik ga ook hetzelfde nog een keer doen ik doe eerst een testvel probeer mijn instelling ik heb hier 130 ampère nu is dat genoeg om een ​​mooie laag op deze 6 millimeter plaat te leggen die is het leuke aan het apparaat zoals ik al zei ik kies gewoon en dan kan ik lassen niet een beetje negatief vinden dat ik het niet meer kan voor 0,6 mm staaldraad en niet meer voor een millimeter wethouder dat stoort me een beetje g net als bij het lassen van een fiets moet ik nu echt handmatig de programma's ingaan, bijvoorbeeld om mijn geliefde 0.8 millimeter voorwiel een flink aantal meters op de testplaat te lassen, dan heb ik een staalplaat geprepareerd en dat is ook 6 mm en 1 2 mm 4 kantor 8 umpteen 80 en dan gooi ik het helemaal over en las ik het hele ding van binnenuit alleen dat was ook een beetje een naad om een ​​​​beetje belasting op dit apparaat te hebben waarschijnlijk is dat allemaal zo dat hierdoor dit apparaat helemaal niet wordt belast, je hebt een klein luchtgekoeld smack max-lasapparaat waarmee je er geen uren mee kunt lassen , maar ik zeg het voor een normaal huishouden gebruik wat je erop gooit je kunt zien wat ik hier aan het schijten ben als je daarna een korte pauze neemt betekent dat dat het apparaat negen jaar dagen en weken kan weerstaan, dus het is niet alsof je het binnen tien minuten kunt schrappen , ka nn dat is complete onzin het apparaat heeft een redelijke inschakelduur ik heb vandaag veel aan het apparaat gelast en ik begon niet eens een probleem te krijgen het slangpakket wordt niet warm of iets dergelijks dus er wordt altijd veel onzin gezegd zoals ik al zei zie je het hier ook het resultaat want er zitten wat spetters in want je zou het geheel zeker kunnen optimaliseren met uren detailwerk, dat gaan we zeker doen de komende maanden, dat was het dan weer, naar een bijna spatvrij proces, maar dat is de eerste indruk hier ook weer goed dat is zoals ik al zei dikker materiaal tweede poging is nu 1,5 millimeter plaatwerk ik doe niets behalve de instelling verlagen ik de instelling verlagen en dan kan ik uitspreken deze 1.5 mm werkt zonder problemen bijna net iets beter dan met dik plaatwerk maar zoals ik al zei is de indruk bij maximaal lassen ook hier goed vertegenwoordigd lassen was goed vindt lassen goed leuk wat nu te doen of wat binnenkort weer te doen natuurlijk dan ook doen het is zo'n dun plaatwerk video dat veel interesse heeft ik ga er een paar middagen voor zitten probeer om echt uit te spelen wat je allemaal kunt bereiken en er dan een tutorial over te maken die natuurlijk duidelijk is en we gaan natuurlijk ook weer aluminium lassen aluminium is een heel gevoelig materiaal toen je een paar jaar geleden zei ik wit aluminium met mijn von marc apparaat iedereen zei dat ze gek waren en dat deden we natuurlijk, zoals je eerder zag, je kunt ook aluminium lassen met deze lidl parkeertijd multi lasmachine.

De leveringsomvang omvat zelfs 200 gram amg vijf graden rond aluminium dan i ga naar deze automatische modus en dan kan ik aan de slag dami t Aluminium lassen is echt altijd een uitdaging Ik neem ook nog een proefstukje plaatwerk Ik heb nu het normale slangenpakket genomen in het eerste punt moet normaal gesproken een slangenpakket met een teflonkern gebruiken je zou dit slangenpakket rond de grootste kunnen gebruiken Ik dan heb in het tweede punt en in de tweede stap gewoon een slangenpakket van mij genomen dat al een teflonkern heeft voorbereid en dit slangenpakket met de teflonkern dat maakt echt een duidelijk verschil, maar ik ben maar zo matig tevreden met de resultaten die ik heb om eerlijk te zijn heb ik gewoon de standaard configuratie genomen, alleen de spanning een beetje veranderd en dat droeg niet bepaald bij aan echt goede resultaten .

Ik moet het echt in alle rust nog een keer proberen en dan zal ik zeker betere resultaten behalen , maar hier was het echt vliegensvlug met het aluminium dinerapparaat alleen mogelijk met beperkte resultaten dus middelmatige resultaten niet echt geweldig maar je moet echt zeggen als je 34 jaar geleden op de een of andere manier had geteld je hebt 199 euro apparaat je kunt het puntlassen met aluminium of iets dergelijks zouden mensen het niet gek hebben verklaard en er om nu überhaupt een verbinding te krijgen om halverwege redelijke resultaten te krijgen dat is eigenlijk wel leuk en aangezien het te verwachten is nu het eruit ziet als een join-in lasapparaat met een puls dat is natuurlijk allemaal een beetje onzin heb ik het geprobeerd hier op de vlucht hier We hebben 45 meter gelast en de resultaten waren voor mij niet echt bevredigend, maar voor het feit dat het zo'n eenvoudig apparaat is, denk ik dat het goed is, mijn persoonlijke conclusie over dit nieuwe lidl multi-lasapparaat, de oude lieder multi-lasapparaat had echt een heel eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface, hier is het altijd een beetje afgeweken r is nog steeds eenvoudig aan te passen maar biedt aanzienlijk meer mogelijkheden de praktijk zal uitwijzen of dat dan de gebruiker in de war brengt of veel mensen zeggen dat ik meer mogelijkheden heb nu dat is geweldig kan het apparaat lassen de voeding maakt het echt goddelijk elk filter rat lasapparaat kan worden gebruikt lassen achter het verbergen van staalplaat was ook meer dan oké we moeten nog het dunne plaatwerkgebied verkennen en je mag echt niet klagen over een paar spatten dat is normaal als aluminium lassen niet zo goed werkte voor mij in het begin op het aluminium, maar we kunnen nog steeds aan het lassen werken, ik denk dat we onze trickbox een beetje kunnen gebruiken en een beetje spelen en ik zal het veel beter beheren de waarden, maar gebruik een andere toevoeging en dergelijke, maar zoals ik al zei, het is nog steeds hetzelfde a aanrader lasapparaat , zeker als je deze prijs altijd 199 euro ziet en er komen twee andere apparaten van andere fabrikanten op de markt die ook in deze categorie vallen, d.w.z.

met max lasapparaten voor beginners tegen een zeer redelijke prijs. Ik zal ze dan natuurlijk met dit apparaat vergelijken Ik zal een link naar de video maken voor het nieuwe apparaat en dan maak ik natuurlijk een aparte video als je de video leuk vond. Ik ben altijd blij met een duimpje omhoog en een leuke reactie tot die tijd en veel plezier met het lassen Armani.