Learn English Through Story | Graded Reader Level 1 One Way Ticket English Story With Subtitles.

het meisje met groene ogen natuurlijk zei de man met de bruine hoed er zijn goede politieagenten en er zijn slechte politieagenten weet je wel je hebt gelijk zei de jonge man ja dat is helemaal waar is het niet julie hij keek naar de jonge vrouw naast hem julie antwoordde niet en keek verveeld ze sloot haar ogen julie is mijn vrouw vertelde de jonge man aan de man in het bruin hoed ze houdt niet van treinen ze voelt zich altijd ziek in treinen oh ja zei de man met de bruine hoed nu mijn vrouw ze houdt niet van bussen ze had een keer bijna een ongeluk in een bus het was vorig jaar nee nee dat was het niet het was twee jaar geleden ik herinner me nu het was in Manchester vertelde hij een lang saai verhaal over zijn vrouw en een bus in manchester het was een warme dag en de trein was traag er zaten zeven mensen in het rijtuig daar was de man met de bruine hoed de jonge man en zijn vrouw julie een moeder en twee kinderen en een lange donkere man in een duur pak de naam van de jongeman was bill hij had kort bruin haar en een vrolijke glimlach zijn vrouw julie had lang rood haar en zeer groene ogen de kleur van zeewater het waren hele mooie ogen de man met de bruine hoed praatte en gesproken hij had een groot rood gezicht en een luide stem hij sprak met Bill omdat Bill dat graag deed ook praten de man met de bruine hoed lachte veel en toen hij lachte, lachte Bill ook Bill praatte en lachte graag met mensen de twee kinderen waren warm en verveeld ze wilden niet gaan zitten ze wilden luidruchtig zijn en aanrennen en de trein af ga nu zitten en wees stil hun moeder zei ze was een kleine vrouw met een vermoeid gezicht en een vermoeide stem ik wil niet gaan zitten zei de kleine jongen ik heb dorst hier neem een ​​sinaasappel zei zijn moeder ze pakte een sinaasappel uit haar tas en gaf het hem ik wil ook een sinaasappel zei het kleine meisje luid goed hier ben je zei haar moeder eet het nu lekker op de kinderen aten hun sinaasappels en waren een minuut stil toen zei de kleine jongen ik wil drinken ik heb dorst de lange donkere man pakte zijn krant en begon te lezen julie opende haar ogen en keek naar de achterpagina van zijn krant ze las over het weer in boedapest en over het voetbal in Liverpool ze was niet geïnteresseerd in boedapest en ze hield niet van voetbal maar ze wilde niet naar Bill luisteren en de man met de bruine hoed praten praten praten ze dacht rekening houdt nooit op met praten dan plotseling ze zag de ogen van de lange man over de bovenkant van zijn krant ze kon zijn mond niet zien maar er was een glimlach in zijn ogen snel ze keek naar de krant en lees nog eens over het weer in boedapest de trein stopte op station Dawlish en mensen stapten in en uit er was veel lawaai is dit ons station vroeg het kleine meisje ze ging naar het raam en keek naar buiten nee dat is het niet ga nu zitten zei haar moeder we gaan naar penzance vertelde het kleine meisje aan Bill voor onze vakantie ja zei haar moeder mijn zus heeft een klein hotel bij de zee we blijven daar het is goedkoop zie je ja zei de man met de bruine hoed het is een leuke stad ik ken daar een man hij heeft een restaurant in King Street veel vakantiegangers gaan er heen hij verdient veel geld in de zomer hij lachte luid ja zei hij opnieuw je kunt een leuke vakantie hebben in penzance we gaan naar centosto bill zei mij en julie het is onze eerste vakantie julie wilde naar spanje maar ik hou van centostol ik ga er altijd heen voor mijn feestdagen is het leuk in augustus je kunt er ook een leuke tijd hebben julie keek uit het raam waar is boedapest dacht ze ik wil daarheen ik wil gaan naarwenen naar parijs naar rome naar athene haar groene ogen waren verveeld en boos door het raam keek ze naar de kleine dorpjes en heuvels van engeland de man met de bruine hoed keek julie aan je hebt gelijk hij zei te factureren je kunt je goed vermaken op vakantie in engeland we gaan altijd naar Brighton mij en de vrouw maar het weer we gingen een jaar en het regende elke dag ochtend middag en nacht het is waar het stopte nooit met regenen hij lachte luid we gingen bijna naar huis na de eerste week bill lachte ook wat heb je de hele dag gedaan toen vroeg hij julie las over het weer in boedapest voor de derde keer toen keek ze naar de handen van de lange man ze waren lang bruine handen zeer schoon mooie handen dacht ze hij droeg een erg duur Japans horloge japan dacht ze ik wil graag naar japan ze keek op en zag de ogen van de man weer over de bovenaan zijn krant deze keer ze keek niet weg groene ogen keken in donkerbruine ogen voor een lange langzaam minuut na Newton Abbott Station de bewaker kwam in het rijtuig kijken bij hun tickets nu toen zei hij waar gaan we allemaal heen deze trein is te laat zei de man met de bruine hoed 20 minuten te laat door mijn horloge tien minuten zei de bewaker dat is alles hij lachte naar julie de lange donkere man legde zijn krant neer vond zijn kaartje en gaf het aan de bewaker de bewaker keek ernaar alles goed meneer zei hij de boot verlaat Plymouth niet eerder zes uur je hebt veel tijd de lange man glimlachte stopte zijn kaartje weer in zijn zak en sloeg zijn krant weer open julie keek niet naar hem een boot dacht ze hij neemt een boot uit plymouth waar gaat hij heen ze keek hem weer aan met haar lange groene ogen hij las zijn krant en keek niet naar haar maar zijn ogen lachten de trein stopte op station tottenham en meer mensen stapten in en uit iedereen gaat op vakantie bill zei hij lachte het wordt geweldig twee weken geen werk het is een mooie rustige stad heilige hostel we kunnen 's ochtends in bed blijven en 's middags zitten en praten en 's avonds een drankje of twee drinken hoi julie hij keek naar zijn vrouw alles goed julie ja rekening zei ze zacht ik ben oké ze keek weer uit het raam de trein ging nu sneller en het begon te regenen bill en de man met de bruine hoed praatten en gepraat bill vertelde een lang verhaal over twee mannen en een hond en de man met de bruine hoed lachte heel hard dat is een goed verhaal zei hij dat vind ik leuk je vertelt het heel goed ken je het verhaal over en hij vertelde Bill een verhaal over een fransman en een fiets waarom lachen mensen hierom verhalen julie dacht ze zijn zo saai maar Bill vond het leuk toen vertelde hij een verhaal over een oude vrouw en een kat en de man met de bruine hoed lachte nogmaals dat is ook goed ik weet het niet hoe onthoud je ze allemaal omdat julie dacht hij vertelt ze elke dag ik begrijp het niet zei het kleine meisje ineens ze keek naar bill waarom stierf de kat shh wees stil zei haar moeder kom nu je boterhammen eten dat is goed bill zei ik hou van kinderen de man met de bruine hoed keek naar de kinderbroodjes uhm ik heb ook honger zei hij broodjes haal je in het restaurant op deze trein hij keek naar bill laten we naar het restaurant gaan ik heb ook wat te drinken nodig bill lachte je hebt gelijk het is dorstig werk verhalen vertellen de twee mannen stonden op en verlieten de rijtuig het kleine meisje heeft haar boterham opgegetenen keek naar julie maar waarom stierf de kat vroeg ze ik weet het niet julie zei dat het misschien dood wilde het kleine meisje kwam naast zitten julie ik hou van je haar zei ze het is mooi julie keek op haar neer en glimlachte minutenlang was het stil in de rijtuig toen opende de lange donkere man zijn tas en pakte een boek hij legde het op de stoel naast hem en keek julie glimlachend aan julie keek hem aan en dan naar beneden bij het boek beroemde steden van italië las ze Venetië florence rome Napels ze keek weer weg uit het raam bij de regen twee weken instant vijandig dacht ze met rekening in de regen na een half uur kwamen de twee mannen terug naar het rijtuig er zijn veel mensen in deze trein bill zei wil je een broodje julie nee zei ze ik heb geen honger je eet ze op de trein was bijna in Plymouth deuren gingen open en mensen begonnen te bewegen veel mensen komen hier terecht zei de man met de bruine hoed de lange donkere man stond op en legde zijn boek en zijn krant in zijn tas toen pakte hij zijn tas en liet de rijtuig de trein stopte op het station veel mensen op de trein en twee vrouwen en een oude man kwamen binnen het rijtuig ze hadden veel tassen bij zich rekening en de man met de bruine hoed stond op en hielp hen een van de vrouwen had een grote zak appels de zak brak en de appels gingen allemaal over de rijtuig oh verdomme zei ze iedereen lachte en hielp haar de appels te vinden de trein reed weg van Plymouth station na een minuut of twee iedereen ging zitten en de vrouw gaf wat appels aan de kinderen waar is julie Bill zei plotseling ze is er niet misschien ging ze naar het restaurant zei de man met de bruine hoed maar ze had geen honger bill zei ze vertelde me het kleine meisje keek naar snavel ze stapte uit de trein in plymouth zei ze met de lange donkere man ik zag ze natuurlijk niet bill zei ze zit in deze trein ze kwam er niet af ja dat deed ze zei de moeder van de kinderen plotseling ik zag haar ook de lange man wachtte op haar op de perron hij wachtte op haar de mond van bill stond open maar maar hij las de hele tijd zijn krant hij sprak niet met julie en ze sprak nooit met hem ze zeiden geen woord mensen hebben niet altijd woorden nodig jonge man de moeder van de kinderen zei maar zij is mijn vrouw bills gezicht was rood en boos dat kan ze niet zei hij luid hij stond op ik ga de trein stoppen iedereen keek naar hem en de twee kinderen lachte nee zei de man met de bruine hoed nee dat wil je niet ga zitten en eet je boterhammen mijn vriend maar ik begrijp het niet waarom ging ze wat ga ik doen bill's gezicht was erg ongelukkig na een seconde of twee ging hij weer zitten wat ga ik doen zei hij opnieuw [Muziek] niets zei de man met de bruine hoed hij at zijn boterham langzaam op ga en heb je vakantie-incent vijandig je kunt je daar prima vermaken vergeet julie die groene ogen nu hij pakte een tweede boterham en begon om het op te eten ik kende ooit een vrouw met groene ogen ze gaf me een heel slechte tijd nee je wilt julie vergeten zuiden voor de winter ik blijf nooit lang in één land tijd het wordt saai ik ga graag verder zie nieuwe plaatsen ontmoet verschillende mensen het is een goed leven meestal als ik geld nodig heb ik krijg een baan ik kan de meeste dingen hotel-en restaurantwerk bouwwerkzaamheden fruit plukken in europa kun je het meeste fruit plukken jaar je moet gelijk hebbent land op het juiste moment natuurlijk het is geen makkelijk werk maar het geld is niet slecht ik ga graag naar het zuiden in de winter het leven is makkelijker in de zon en Noord-Europa kan erg koud worden in de winter vorig jaar 1989 was het ik was in oktober in Venetië ik deed wat werk in een hotel voor drie weken toen begon ik langzaam naar het zuiden te gaan ik ga altijd met de trein als ik kan ik hou van treinen je kunt rondlopen op een trein en je ontmoet veel mensen ik verliet Venetië en ging verder met triëst daar ik heb een goedkoop kaartje voor de stoptrein naar Sofia in Bulgarije deze trein gaat helemaal naar beneden Joegoslavië en duurt lang anderhalve dag maar dat maakte me niet uit de trein vertrok om negen uur uit Triëst op een donderdagochtend er waren eerst niet veel mensen maar in zagreb kwamen meer mensen op twee meisjes gingen langs de gang voorbij mijn rijtuig ze keken door de deur maar ze kwamen niet binnen toen kwam er een oude vrouw binnen ging zitten en ging slapen de twee meiden kwamen terug langs de gang en keek weer in het rijtuig de trein verliet zagreb en ik keek ongeveer uit het raam
tien minuten toen ging ik ook slapen toen ik mijn ogen weer opende de twee meisjes zaten in de koets ze zagen er vriendelijk uit dus ik zei hallo hallo zeiden ze je bent amerikaans zei ik of canadees rechts amerikaans zei het langere meisje ze glimlachte en je bent 23 je naam is tom walsh je hebt blauwe ogen en je moeder woont in Burnham on Sea, VK rechts hoe wist je alles wat ik vroeg het tweede meisje lachte ze keek naar je paspoort het zit in je jaszak oh goed mijn jas lag op de stoel naast me ik haalde mijn paspoort uit mijn zak en stop het terug in mijn tas wie ben jij dan vroeg ik ze vertelden me melanie en Carol uit Los Angeles, VS ze hielden van europa zeiden ze ze kenden veel plaatsen Groot-Brittannië nederland denemarken duitsland frankrijk spanje italië joegoslavië bulgarije griekenland ik ga naar bulgarije nu zei ik ongeveer een maand dan ga ik naar het zuiden voor de winter cipres of misschien Noord-Afrika oh ja zeiden ze wij houden van bulgarije sofia is een geweldige stad prachtig wat doe je met geld vroeg ik goed weet je carol glimlachte soms krijgen we een baantje dit en dat maar hoe zit het met jou ja kom op melanie zei vertel ons over jou tom walsh met de blauwe ogen en de moeder en brander monsieur wat doe je met je leeft he dus ik vertelde ze het waren aardige meiden ze waren ouder dan ik misschien 27 of 28 maar ik vind ze leuk we praatten en lachten urenlang ik heb ze veel verhalen verteld over mijn leven sommige verhalen waren waar sommige niet maar de meisjes lachten en zeiden dat ik een was
geweldige kerel ik vroeg hen over bulgarije omdat ik kende het land niet ze kenden Sofia goed zeiden ze hey carol melodie zei we blijven een dag in bala palanca of twee maar laten we dit weekend naar Sofia gaan en ontmoet daar Tom we kunnen hem zaterdagavond ontmoeten op de hotelmarmara ja het is een goed hotel Carol vertelde me goedkoop maar goed wat denk je tom geweldig zei ik laten we dat doen de trein was erg traag we kwamen om zes uur in belgrado aan in de avond en veel mensen stapten uit ze waren alleen ik en de meisjes in de rijtuig dan de bewaker kwam en keek naar onze kaartjes en ging weer weg carol keek melanie aan hey mel zei ze waarom gaan jij en tom niet mee naar de restaurant ik heb geen honger en ik wil een uurtje slapen eh eten is erg duur in de trein i zei ik heb geen much geld zojuist ik ga een baan zoeken in Sofia oh tom melanie zei waarom heb je ons niet verteld kijk je bent een aardige vent toch we zijn in orde voor geld deze week we kunnen een maaltijd voor je kopen natuurlijk kunnen we carol zei en kijk in Sofia we kunnen je naar het beste restaurant brengen in de stad het is een geweldige plek waar we dol op zijn wat kan ik zeggen ik had honger ze hadden geld dat ik niet had dus Melanie en ik gingen naar het restaurant en gegeten toen we terugkwamen carol zat nog alleen in de koets melanie zette haar voeten op de stoel en ging slapen bij niss nog wat mensen in de trein en er kwamen twee oude mannen in onze koets ze keken naar melanie's voeten op de zit en praat met luide stemmen carol lachte een melanie opende haar ogen en ging rechtop zitten zijn we er bijna vroeg ze carol en keek uit het raam ja ongeveer een half uur denk ik waarom stap je uit bij bayla palanca ik vroeg wat ga je daar doen melanie glimlachte vind een goedkoop hotel mensen ontmoeten neem een ​​kijkje in de stad weet je slechts voor een dag of twee carol zei maar er is niets ach, je weet maar nooit melanie loft zie je in sophia rechts op zaterdagavond het hotel marmara oke acht uur carol zei niet vergeten oke geweldig zei ik zie je daar de trein kwam in bella palanca en gestopt de twee meisjes stapten uit en gingen op de staan
perron ze glimlachten naar me door het raam zaterdag acht uur schreeuwde melanie oke ik heb gebeld ze konden me niet horen vanwege de lawaai in het station ze lachten weer pakten hun koffers en liep weg aardige meiden ik ga een geweldige tijd hebben in Sofia i gedachte de trein verliet Joegoslavië en stak over naar bulgarije om twee uur in de ochtend toen stopte de trein in een dorp ik weet de naam niet meer ik at een appel en keek uit de raam plotseling er waren veel politieagenten op de trein iedereen in de koets ging rechtop zitten en begon te praten wat gebeurt er zei ik in het italiaans tegen de oude man naast ik ik weet het niet zei hij in slecht italiaans misschien zoeken ze iemand kijk de politie haalt wat mensen weg de trein toen kwamen er twee politieagenten bij ons rijtuig een lange dunne en een korte dikke ze keken iedereen aandachtig aan en toen keken ze me weer aan kom alsjeblieft met ons mee zei de dikke politieagent in het engels wat ik ik zei waarom wat is er aan de hand en neem je tas mee zei de lange politieagent ik begon een vraag te stellen dat politieagenten nooit van vragen hielden van jonge mannen met lang haar dus ik bleef stil pakte mijn tas en ging met hen mee in het stationsgebouw waren veel meer politieagenten en wat mensen uit de trein het waren allemaal jonge mensen die ik zag sommigen waren bang sommigen verveelden zich de politie keek in ieders tas en toen gingen de mensen terug naar de trein mijn twee politieagenten namen me mee naar een tafel uw paspoort alstublieft zei de dikke politieagent en open je tas ze keken naar mijn paspoort en ik opende mijn tas er was een jonge politieagente met rood haar aan de volgende tafel ze had een mooi gezicht dus ik glimlachte naar haar en zij glimlachte terug aha zei de lange politieagent plotseling al mijn vuile shirts en kleren waren uit op tafel de politieagent pakte mijn tas en draaide het om op tafel uit mijn tas viel pakket na pakket van Amerikaanse dollars mooi nieuw dollar biljetten van vijftig dollar in grote pakjes veel geld mijn mond ging open en bleef open ik kon mijn stem niet vinden ik was ineens een vereen interessant persoon en veel politie rende naar onze tafel en stond achter me vijftigduizend honderdduizend honderdvijftigduizend er is tweehonderdduizend dollar hier zei de tolagent wat een interessante tas meneer tom walsh ik vond mijn stem snel terug maar het is niet mijn tas riep ik daar stond een grote blije glimlach op gezicht politieagent goed zei hij er staat jouw naam op look dus ik keek en natuurlijk was er mijn naam en ja natuurlijk was het mijn tas dus hoe kwam 200 000 Amerikaanse dollars in mijn tas je kunt ons hier geen dollars bij brengen land zei de dikke politieagent hij had heel kort grijs haar en kleine zwarte oogjes hij lachte niet één keer maar ik heb ze niet meegenomen zei ik snel het zijn niet mijn dollars ik heb ze nog nooit in mijn leven gezien en er was veel lawaai op het station ik keek uit het raam en zag mijn trein langzaam begon het te bewegen hoi ik riep dat is mijn trein de lange politieagent lachte het was een geweldige dag voor hem oh nee zei hij je stapt niet meer in die trein je logeert hier bij ons in onze prachtig land hij lachte vrolijk dus ik ben zaterdag nooit in Sofia geweest daar was ik erg ongelukkig mee ik wilde even praten met melanie en carol stel ze een of twee vragen die je weet een aardige vent tom tot ziens in Sofia oke neem je mee naar het beste restaurant van de stad ja geweldig en ik ben nooit naar Cyprus gekomen of Noord-Afrika die winter ach, ik leef en leer het is geen makkelijk leven in de gevangenis maar het is warm in de winter en het eten is niet slecht en ik ontmoet een aantal interessante mensen er is een man uit georgië ussr boris zijn naam is hij komt uit een plaats aan de zwarte zee hij is een geweldige kerel als we hier weg zijn hij en ik gaan naar Australië brisbane misschien of sydney werk zoeken op een schip een nieuw leven beginnen ja volgend jaar komt goed meneer harris en de nachttrein meneer harris hield van treinen hij was bang voor vliegtuigen en deed het niet zoals bussen maar treinen ze waren groot en luidruchtig en opwindend toen hij een jongen van 10 was, hield hij van treinen nu was hij een man van vijftig en hij nog vond treinen leuk dus hij was een gelukkig man in de nacht van 14 september hij zat in de nachttrein vanuit helsinki naar ulu in finland en hij had 10 uur voor zich ik heb een boek en mijn krant hij gedachte en er is een goed restaurant aan de trein en dan heb ik twee weken vakantie met mijn finse vrienden in ulu er waren niet veel mensen in de trein en niemand kwam bij meneer harris rijtuig daar was hij blij mee meeste mensen in de trein sliepen door de nacht maar meneer harris keek graag uit de raam en lezen en nadenken na het diner in het restaurant meneer harris kwam terug naar zijn rijtuig en zat in zijn stoel naast het raam een uur of twee keek hij naar de bomen en meren van finland uit het raam toen begon het donker te worden dus opende hij zijn boek en begon te lezen om middernacht stopte de trein bij de klein station van ottawa meneer harris keek uit het raam maar hij zag niemand de trein reed weg van het station weer in de zwarte ridder dan de deur van de koets van meneer harris geopend en er kwamen twee mensen binnen een jonge man en een jonge vrouw de jonge vrouw was boos ze sloot de deur en riep naar de mens Karel je kunt me dit niet aandoen de jonge man lachte luid en ging zitten naar beneden meneer harris was een kleine rustige man hij droeg rustige kleren en hij had een rustige stem hij hield niet van luidruchtige en luidruchtige mensen stemmen dus hij was niet blije jonge mensen zijn altijd luidruchtig hij gedachte waarom kunnen ze niet rustig praten hij legde zijn boek neer en sloegsed zijn ogen maar hij kon niet slapen omdat de twee jongeren stopten niet met praten de jonge vrouw ging zitten en zei in een zachtere stem Karel je bent mijn broer en ik hou van je maar luister alsjeblieft naar me je kunt mijn diamanten halsketting niet nemen geef het me nu alsjeblieft terug carl glimlachte nee elena zei hij ik ga binnenkort terug naar rusland en ik neem je diamanten mee hij nam zijn hoed af en zette hem op de stoel elena luister je hebt een rijke man maar ik ik heb geen geld ik heb niets hoe kan ik leven zonder geld je kunt me geen geld geven, dus ik heb je nodig diamanten zusje meneer harris keek naar de jonge vrouw ze was klein met zwart haar en donker ogen haar gezicht was wit en bang meneer harris kreeg medelijden met elena zij en haar broer keken hem niet aan een keer kunnen ze me niet zien dacht hij Karel elena zei haar stem was nu heel stil en meneer harris luisterde aandachtig je kwam vanavond bij ons eten en jij ging naar mijn kamer en nam mijn diamanten halsketting hoe kon je me dat aandoen mijn man gaf de diamanten aan mij ze waren eerder de diamanten van zijn moeder dat hij zal heel erg boos zijn en ik ben bang voor hem haar broer lachte hij stak zijn hand in zijn zak daarna er weer uit gehaald en opende het langzaam de diamanten halsketting in zijn hand was heel mooi meneer harris staarde ernaar een minuut of twee bewoog niemand en het was stil in de koets er was alleen het geluid van de trein en het ging snel verder door het donker koude nacht meneer harris sloeg zijn boek weer open maar hij niet gelezen hij keek naar Carl's gezicht met zijn hongerige ogen en zijn koude glimlach wat een prachtige mooie diamanten carl zei ik kan hier veel geld voor krijgen geef ze terug aan mij carl elena fluisterde mijn man gaat me vermoorden jij bent mijn broer help me alsjeblieft alsjeblieft carl lachte weer en meneer harris wilde hem slaan ga naar huis zusje carl zei ik ga de diamanten niet teruggeven voor jou ga naar huis naar je boze man ineens zat er een mes in de jongen vrouwenhand een lang helder mes meneer harris keek met open mond toe hij kon niet praten of bewegen geef me de diamanten terug elena huilde of ik ga je vermoorden een hand op het mes was wit carl lachte en lachte wat een zus zei hij wat een lieve lieve zus nee ze zijn nu mijn diamanten leg je mes weg zusje maar het mes in de witte hand bewoog snel omhoog en omlaag was er een lange verschrikkelijk huilen en het lichaam van Carl viel langzaam op de stoel de kleur van de stoel begon te veranderen naar rood en de diamanten halsketting viel van Carl's hand op de grond elena's gezicht was wit oh nee fluisterde ze Karel kom terug kom terug ik wilde je niet vermoorden maar carl antwoordde niet en het rode bloed liep langzaam over de verdieping elena legde haar hoofd in haar handen en weer in het rijtuig was er een lange verschrikkelijk huilen het gezicht van meneer harris was ook wit hij opende zijn mond maar hij kon niet spreken hij stond op en liep voorzichtig naar de deur de jonge vrouw was nu stil ze bewoog niet en keek niet op naar meneer harris in de gang rende meneer harris de bewaker zat achter in de trein en meneer harris was er in een halve minuut snel meneer harris zei kom snel een ongeval een jonge vrouw oh schat haar broer is hij is dood de bewaker rende met meneer harris terug naar de rijtuig meneer harris opende de deur en ze gingen binnen er was geen lijk van een jonge man er was geen jonge vrouw geen bloed geen mes geen diamanten halsketting alleen de tassen van meneer harris en zijn hoed en jas de bewaker keek naar meneer harris en meneer harris looke tegen hem maar meneer harris begon maar ze waren hier ik zag ze zij de jonge vrouw ze had een mes en zij ze vermoordde haar broer een mes zeg je vroeg de bewaker ja zei meneer harris snel een lang mes en haar broer nam haar diamanten zodat ze eh ruiten zei de bewaker heette de jonge vrouw elena vroeg hij ja dat was het meneer harris zei hoe weet je dat jij ken je haar ja en nee zei de bewaker langzaam hij dacht even na keek toen naar meneer harris elena di soronelli zei hij ze had donkere ogen en zwart haar heel mooi ze was half Italiaans half finish haar broer was een halfbroer ze hadden dezelfde vader maar zijn moeder was Russisch denk ik was gehad meneer harris staarde naar de bewaker maar zij elena ze leeft en waar is ze oh nee zei de god elena de saranelli stierf ongeveer 80 jaar geleden nadat ze haar broer had vermoord met een mes ze sprong uit de trein en stierf op een keer het was hier dichtbij denk ik hij keek uit het raam in de nacht het gezicht van meneer harris was weer heel bleek tachtig jaar geleden fluisterde hij wat zeg je was zij en haar broer maar ik zag ze ja dat klopt zei de bewaker je zag ze maar ze leven niet het zijn geesten ze komen vaak met de nachttrein om dit keer in september ik zie ze nooit maar iemand heeft ze vorig jaar gezien een man en zijn vrouw ze waren er erg ongelukkig mee maar wat kan ik doen ik kan elena en carl niet stoppen de train de bewaker keek naar de heer harris wit gezicht je moet wat drinken zei hij kom een ​​wodka met mij drinken meneer harris dronk gewoonlijk geen wodka, maar hij voelde zich bang toen hij zijn ogen sloot kon hij zien weer elena's lange mes en kon horen haar vreselijke kreet dus ging hij met de bewaker naar de achterkant van de trein na de wodka voelde meneer harris zich beter hij wilde niet slapen en de bewaker was blij om te praten dus meneer harris bleef bij de bewaker en ging niet terug naar zijn rijtuig ja zei de bewaker het is een beroemd verhaal ik herinner het me niet allemaal het is natuurlijk lang geleden gebeurd elena's vader was een beroemde man hier in finland hij was ooit heel rijk maar hij had drie of vier vrouwen en ongeveer acht kinderen en hij hield van de goede dingen van het leven dus er was niet veel geld voor de kinderen carl de oudste zoon was een slechte man zeggen mensen hij wilde een gemakkelijk leven en altijd geld in zijn hand de trein haastte zich naar ulu via de zwarte ridder en de bewaker dronk nog wat wodka nu elena zei hij ze had het niet gemakkelijk met die drie moeilijke mannen een vader haar broer een echtgenoot een jaar bezocht ze de familie van haar moeder in italië en daar ontmoette ze haar man door saranelli hij was rijk maar hij was geen aardige man ze kwamen terug naar finland en carl bezochten vaak hun huis hij wilde geld van de rijken van zijn zus echtgenoot elena hield van haar broer en gaf hem wat geld maar disarronelli hield niet van Carl en was boos op elena hij stopte haar geld te geven en daarna goed je kent het verhaal nu ja meneer harris zei arme ongelukkige elena de heer harris verbleef bij zijn vrienden in ulu voor twee weken het waren rustige weken en meneer harris had een goede vakantie maar hij nam de bus terug naar Helsinki de bus was traag en er waren veel mensen op maar meneer harris was erg blij hij wilde niet met de nachttrein weer over finland [Muziek] jij