Lea Zu Dir Cover – A Bier Ft. Studiotechniker Nullinger

Dus vrienden! Daar gaan we ! ONDERKANT BOVEN ! haha Als ik een vriend heb en ik ben blij met de bierpul en iedereen lacht naar me omdat ik een biertje zie Wanneer het schuimt en glinstert en gaat koana Mia zit daar en zoals Lem is schee Omdat ik een biertje zie Als mia feest, klets dan de hele nacht Vazäin ons grappen en iedereen lacht Omdat ik een biertje zie Als ik weer in plaats van maximaal tien twee biertjes Drink tien hoibe tot twee in da Friah Omdat ik een biertje zie Zeg me dat je een biertje hebt Mia win om het te vieren En als iedereen er is En het loopt echt goed en er komt geen Hoibe langs Zeg me dat je een biertje hebt Mia win om het te vieren En als iedereen er is en het is echt goed En er komt geen Hoibe langs Heb je een biertje dan? Een biertje, een biertje Mh, mh, mh Heb je een biertje dan? Een biertje, een biertje Mh, mh, mh Heb je een biertje dan? Ja natuurlijk – want ik heb een hart voor bier <3 haha 🙂