Korte Film: Rosé | 48 Hfp Cinekid | 2 Bier, 1 Cola!

dit sprookje is eigenlijk niet eens van zo heel lang geleden in een land hier niet zo ver vandaan genaamd rosé of eigenlijk roze zo noemen de meeste inwoners het roze het is er namelijk ook vrij pauze nouja rosé in rosé zijn twee hele knappe prins en de baas ze zijn erg geliefd bij het volk alleen tochten van de bedienden heeft een beetje moet de lat steeds of sacherijnig zo stop zijn er vandaag wat van wanneer een prachtig stil ik wil goede baan en zoals de twee prinsen zijn heel aardig tegen ik vind gewoon niet leuk wat niet alles ik wil ik wil je gewoon niet wonen en ik wil gewoon net als alle andere kinderen je hebt net als alle andere kinderen je ontzettend veel speelgoed je bar gigantisch grote kamer we hebben laatst zelfs de laatste k3 voor je opgehangen ik denk er drie stom ja ja jij als grootste vele honderden luchtballonnen kleuren mom stop maar ik ben elf dus nou het is gesuperliked wat wil je dan ik wil gewoon met iemand spelen oké nou dan gaan we spelen wat wil je spelen man niet met jou was een ander kind ik was gisteren bij de opening van het nieuwe theater zanger geluk maar enthousiast en ze waren vooral erg te spreken over ons nou dat dat fijn om te horen nog wat ik al zei dat lekker dat betreft ook nog een kaartje van josé gehad jose een trotse inwoner van ons land ken er ook niet meer in onze schreef geachte tom en lucas omdat ik als inwoner van rosé ze ontzettend blij ben hier te mogen wonen willen wij graag onder strandfeest ook met je rivieren geboren door het reactiveren van der linden aan oké ja nou nog meer baby shower man wou zijn hier echt niet meer kinderen omdat jij alleen hier woont we gaan met mijn vriend er dan geen kin kan toch niet charlot de prinsen zijn twee mannen giant twee mannen die die nou ja de ooievaar die komt hier niet maar waarom niet ze zijn dan net zoals jij en papa natuurlijk niet sjalot het kan gewoon niet en dat is zo dat geen ik stom en ik kan daar niets aan doen neem een feit ik moet weer aan het werk ga jij lekker spelen met je make-up oké ik zie jezelf ging om een op mijn moeder volgende ik zou de dat het niet een we gaan met je je klik vorige week nog een stukje suite last van het dipjes met aanvatten mayer oké bos partijen elkaar van goh nu al zo dus die waren vrienden kerststronk ja gastgezin hebben is soms the schools er iets missen missen hoezo zijn wij het krijgt nee maar ik bedoel gewoon een kind niet pinnen slapen kent het misschien die eigenlijk niet eens op gek idee een lief klein meisje en prinsessen jurkje mijn moeder het niet kan niet zo mogelijk lieve kinderen van rosé wijn prins tom en prins lucas nodig jullie van harte uit voor jullie eerste verplichte bijeenkomst van rosé wij zijn namelijk op zoek naar de kind voor mijn grote verrassing of verzamelen hoor gewoon om tien uur op het grote grasveld midden in het lab wij kijken er naar uit om jullie te zien met vriendelijke groet jullie prins en de prinses water wordt vraag even grote dag is hebben al de kinderen bij elkaar laten komen verplicht in het minder stuff for a en bijeenkomst waar we gaat ja wat gaan jullie doen we zijn opzoek naar een kind en die zoektocht nu we gaan is echt het leukste kind uitkiezen en die mag met nee wacht op mij als kan vervallen hier komen wonen ja apart moet wel apart het is bij ons hartstikke gezellig hoor maar we moeten wel een beetje tempomaker gaan ah ja je hoort het goed in je kind kan je uitzoeken hij wordt van een world i baby en natron plus dit nou weer visser maar waarom schreeuw je zo uit warm zijn zover ik ben ook een vers topper nogmaals een moment ik heb even deze schildpadjes naar de overkant en vers stoppen dreamy denkt u dat idee heeft ja mag wel goed te mogen jullie allemaal levend in de rij gaan staan ja hoor zo een voor een komma nee want even kijken wat ik kan vinden dit zou wel leuk is hoi goedemiddag kom je doen vandaag ik eigenlijk niet zo goed waar moesten van prinsen stopt in de brief nee kijk hoi mag nu nog het vragen dat zeker met de prins aan doen vandaag moet ik weet dat ik ook niet maar ze zeggen eigenlijk dat je een combi komen en hoe ze beurt eigenlijk een zich cia doel om de laatste kandidaat kan jij zijn we een rondje ja de prinsen ja het zijn er geen huis hebben een kind gekozen ja ik ga even vragen wat er nu gaat gebeuren kom mee hoi mag ik jou wat vragen weet jij wat er nu gaat gebeuren met met jullie en houden ons er iemand uitgekozen en vrienden koetsen op en toen hebben ze toen zeiden ze iets van jij gaat met ons mee heel kort ons kind nee ga met ons mee neem gaat bij ons worden jhm kind worden hoe ze de prins hebben kindercoach maar ja wij weten wat gaat gebeuren maar omdat je naar niet echt heel benieuwd het afgelopen maar we gaan het zien aanschouw hallo hier is wat is je naam oh yes lieselotte er om mee te spelen wil je nog steeds zien spelen je moet wat doen laat me met rust ik mis mama en papa maar je heb je terugtocht wel leuk papa's zijn de papa's niet welles nietes welles je bent stom ik heb nog niet echt zo'n vader dochter gevoel waar iedereen het over heeft misschien duurt dat het gewoon even lieselotte is een tompouce in mijn gezicht gegooid die zult is gewoon stom wat moeten we hier nou weer mee lieselotte ja is dat waar heb jij en tom poes in het gezicht van charlotte goed ja ik weet dat het niet heel erg aan is in zelfs tom en ik haat rotsen eigen is mijn pas na ik denk dat het beter is dat we lieselotte maar weer terugbrengen naar ons kincung kan er geen kind ben jij ik ben de kree v cool maar je kun je alles vragen zodat alles elke vraag is een cadeautje dan ik ook iets vraagt om een ander alleen als jij dat echt wilt ja zie ik een kind verblind schrik niet schrik niet geen paniek ik de kievit bv ja die ja ik heb iets voor jullie heel graag weten dat kan niet van je poeder roxy proof of lief hier is mijn hart hoe dan nou dat begrijpen jullie later doei jullie technische sander ooievaar het kind was geboren rosé ik bedoel hoe zij de koninklijke hoogheden organiseren een baby shower and will rosé was uitgevoerd charlotte was dolgelukkig met een soort van zusje en de prinsen de prins en bleek een geweldige ouders te zijn kortom ook al eens rosé dichterbij dan je denkt en is dit sprookje niet van zo heel lang geleden leefden ze wel man en gelukkig