Kioskmetropole Hannover | Die Nordstory | Ndr Doku

Ik ben daar man ja ik ben de man voor alle gevallen iedereen die vragen of problemen heeft graag liever kom de mijne mijn naam is nico ik wil graag koffie in de oude kiosk maken mijn vrouw loopt zoals zij ons deze cursussen werken al acht jaar [Muziek] Hannover is de kiosk van Noord-Duitsland Hoofdstad er zijn hier meer dan 350 van deze verdiepingen de overgrote meerderheid in de eerste arbeiderswijk in bios achter de büdchen er zijn veel namen behalve jij betekenen allemaal hetzelfde een vertrouwd aanspreekpunt voor bescheiden wensen de bussen rond hoek die de klok rond open is is een betaalbaar stuk voor kinderen paradijs voor de grote roddels beurs en minisupermarkt in de wijk in hannover draagt ​​de kiosk de levenshouding [Muziek] eindpunt van lijn 5 in hannover blijft een beetje afgelegen maar onmisbaar voor de mensen hier [Muziek] manfred Schütt de enige moeder van allemaal named werkt al in deze stand gedurende 37 jaar maar dit jaar zal zijn kiosk leven draai het onderste boven het is zomer 2020 na de eerste gebrek naar beneden spreekt de russen kwh is vandaag zijn nog steeds tevreden men smaakt de machine kwam hij heeft alles al een beetje klaar zijn ik heb altijd dezelfde kam café met mijn andere mensen dat de klant smaakt natuurlijk niet koel ik heb hier moeder omdat hij en man moet weten hoeveel niet meer en niet minder streng nu moet ik nu moet ik naar mij verbergen omdat de lepel de eenheden iedereen moet weten wat ik van plan ben klanten hadden, probeerden we dat koffie na te bootsen we hebben voor de hoofden is de massa goed met liefde [Muziek] alle sprekers draaien vandaag de waarschuwing een van de oudste al boven de 80 waanzin heeft de rode 83 we kunnen er niet meer komen de dwingt je dan niet door katten als er iets is wanneer je een probleem hebt heeft of of iets dat je altijd weet advies en als je mail krijgt help je altijd is hij er altijd weet hij alles erft Dat kan ik allemaal in januari of zo ben ik vrij normaal als we dit doen dame kon goed storten mr duidelijk als je problemen hebt mijn kat stierf hij troostte me ja niet van mij ben ik omdat mijn broers zijn stierf omdat je het voor mij deed dat je geen fouten maakt [Muziek] dus als je kapitaal doneert stop ook keer uit de belasting heeft dan ook leuk van rood zie dat dan hier nogmaals elke poot Franz von vaste klant [Muziek] nu komt er nog een gepensioneerde aan achter we hebben vandaag allemaal door ochtend [Muziek] [Muziek] dit is de mijne rechtstreeks uit spanje machine Reichsbahn jula en ja een Fijne handhendel espressomachine volledig mechanisch en maakt sinds de 70s heeft de beste espresso nico zadak een ambitieus doel waar hij in wil wind de multiculturele wijk binnen hannover vanuit een lege kiosk maak een klein café als je jogt barista die heeft hij al in menig café zijn eerste eigen bedrijf zou hier moeten zijn zullen en dat van alle tijden in coronatijden nu ik ook zo oud ben waar Ik wil wortel schieten en ik mezelf ook in mijn buurt zo goed voelen Ik weet dat ik hier wil en wil blijven leef eindelijk deze droom restaurateur en hetero zijn koffie gewoon koffie dan hebben we hier ons verkooploket te koop aan go is dan de pagina dit prachtige patroon hier heb ik je gegeven heb gewoon geluk gehad en Ik hoefde niet precies te weten waar zou plaatsen en het past van de nummer en van het ontwerp op de een of andere manier best goed op dit punt een beetje wat voor het oog de 35-jarige heeft geld voor ambachtslieden Niet zijn motto is om alles zelf te doen en ermee weg te komen veel dingen voor het eerst hij heeft zijn 16 vierkante meter gevonden groot project over ebay-advertenties het huurcontract loopt al 14 dagen dus eindelijk met hem geld als hij binnenkomt, is zijn schema sportief Mirko wil ze over een week hebben opening vieren de spatbescherming voor het opschuimen van de melk is klaar het is leuk, ja, dat is het doel laatste punten afwerken is echt gewoon een beetje in de vloer leggen bouw plafond verf kitchenette het opzetten van de stromen is een geluk en sluit de papiermachine precies aan en kijk of de beste pers ter wereld is wat komt er aan [Muziek] slechts een hoek van de straat verwijderd langs de limmerstraße meestal kiosk in hannover en hier is ook de stand van hüseyin yilmaz meestal bestellen zijn klanten ook in de kiosk op dit moment gaat alles alleen door het raam Ik moedig aan meestal inclusief deze doos vanwege Corinna-tijd gaat de klant niet naar binnen daarom hebben we ze allemaal geleegd gewoon vettige kleurrijke tassen hij was daar staat voor klanten gewoon wanneer zegt een kleurrijke tas geven we je er gewoon een kleurrijke tas dat is gewoon logisch tot naar de kiosk is meer dan alleen een startpunt voor alledaagse kleine dingen dat ze ook niet veel zeggen ontmoetingspunt café ook mensen vermaken de therapie meet bijna al het andere pillen zonder overwinning Ik heb er genoeg van 9 januari ben ik door word en word maar ik kan witbrood eten wanneer gegeten, dat ben ik Duits geworden ik ken mezelf [Muziek] hij zegt dat mijn naam aardappel is Duits wij zijn buitenlanders is Duits het goed als ik durf ik wilde niet alleen Duits niet alleen deuren hebben niet alleen niet alleen persoon niet alleen Brazilië dat zijn bijna alle mensen die elkaar ontmoeten dit is voor mensen die het weten karakter voor landen het beste we weten niet eens dat we dat willen dus ik kon mezelf niet laten gaan stel je voor wat oké als iemand me tegenhoudt naar heeft of vakantie of dat ik ben heeft gedwongen te luisteren en heeft niets wil verkopen maar verder ga je nergens anders heen Daar het is ook niet gepast om onze te zeggen voorraad familie per liter [Muziek] de kiosken behoren tot hannover stadsgeschiedenis van de meer dan 350 meisjes zijn zelfs onder de drie monumenten bescherming een van hen het klassieke paviljoen in de landhuistuinen swingen echt in de chaosscène van hannover kwam midden in de 50s door de limonades en waterfabrikant carl woebcken der Ondernemer exploiteert maar liefst 80 stands in hannover [Muziek] en een teken besproken halverwege de jaren 80 is aan het veranderen het kiosklandschap van hannover steeds meer hokjes zijn veel geopend geïmmigreerde medeburgers en hands-on eenzame wolven drijven ze voort stedelijke budchencultuur vooruit de onvergetelijke kiosk van hannover is een icoon anna koch van het zuidelijke deel van de stad naar het hare 85 jaar van haar leven staat ze haar vrouw in de kiosk dfb ontdekte dat ik vanmorgen alleen de bild zeitung oh dat is niet iedereen burgers die anders zo groot zijn, zetten een keer op belangrijk bedankt [Muziek] [Muziek] dat zal het verlengstuk zijn politici vinden dat leuk dat de machine dan correct is Alles kan neergezet worden, zelf gemaakt nico heeft niet veel tijd meer over zes hij wil al afspreken in zijn nieuwe kiosk ag serveert de eerste cappuccino wat nog niet optimaal is mm speel millimeters met de hand van de ouderlijke rechten en moet worden gedaan een elektrisch zeil zou het werk doen versnellen natuurlijk maar waarom zou hij de dure kopen? als het nog steeds de goede oude is ambachten in de kelder daar [Muziek] [Applaus] dat en tolerantiebereik met de geen leuk ben nu maar eerst moet hij zorg voor de gevel het moet morgen helemaal wit zijn want dan komt er een vriend graffitikunstenaar klein wit heeft priming nodig Ik sta er vol mee voor zijn idee nico heeft het café als freelancer kunstenaar werkte leefde van hand tot mond alleen des geld vanwege iets om hem dat aan te doen geen plezier is niet voor nico in kwestie zijn vriendin sophia doet het al een beetje reclame voor de komende opening genaamd badge om te verwijderen met een connectie met nicos polish roots zo heet het café zelf bedek de harde kaft uit het Pools koffie en wie heeft een hut in het Engels de hut simpelweg omdat het een kleine is vrijstaand huisje den linden is zo is een hut die je niet meer zult vinden en ja het moet een hut zijn [Muziek] [Muziek] weer links in een deel van het riet zou niet anders moeten zijn dan hun leeftijd geleden de klant komt de klant kijkt vandaag mensen een hoe ziet hij eruit alsof het niet stopt persoonlijk ervaren we geen achterstand gebruik gratis weet nu altijd lange diplomaten zeggen altijd winterman moet nauwkeurig zijn kan niet in pantoffels om ja te geloven maal 20 minuten herder en verf duurt een een kleur die ik in het spel heb ruikt onaangenaam verwacht waarom wij er was altijd een kleurrijke tas in de demo la paloma mannen blij met het niet Ik wil hier nu nog jaren blijven duidelijk weer zij het soms brengen Ik het ja, ik was bang voor hem omdat hij was zo chagrijnig dus ja, dan zou ik dat zijn maar een keer per week komt dan ben ik kom twee keer per week, nu kom ik help elke dag maar uiteindelijk im grünmoos mensen twee jaar geleden maar liever een van dezelfde was er een van de eerste ongevraagd die ik had niet met hem gesproken hij had mijn vrouw gevraagd voor zover ik zeker weet lag erin ziekenhuis was echt slecht mee ambulance- en spoedarts en a en toen kwam er niemand om rond te lopen Met mij gaat het weer redelijk goed en Daar keek ik niet naar uit was verrast voor een jaar was er niet eens onthoud wereldwijde particuliere klant des klant zaken zaken oke we missen op bewezen werkt dat andere keren maar nu vliegt hij voor het eerst zo wat ik hier rijd is interessant dat is een 2 heb ik ook gevonden namen de graffitikunstenaar is er moet hij vandaag de kleine caféhut van Nico van buitenaf alleen al daarom de nodige glans Dat vind ik altijd leuk Dus ik zeg als je gewoon hier bent alsof of wat weet ik hier je verwacht hier niet voorbij te rijden zo tussen hen meer nu herbergt weer een kleintje huis Ik ben gewoon geweldig interessant en mijn doel is het dat natuurlijk weer een beetje snap dat eigenlijk weer potentieel van dit huisje is binnen nog veel te doen om te helpen is extra nico's vriend thomas uit Wolfsburg bereikte pas toen de koffie komt dan Sindsdien ken ik mijn koers Moet ik als kind ook leuk vinden dit is waar zijn stijl en wat zeker leuke tijd i met de energie en dan gaat het aan eindig hier op zaterdag, zelfs als Ik geloof nog steeds niet soms komen er geluiden van thuis door in chaos voor jou [Muziek] het idee [Muziek] mijn kinderen spelen de hele tijd vliegend bezoek van vrouw nasri dochter ella en zoon yusuf zoals altijd hebben de kinderen in de kiosk niet alleen ogen voor papa OKÉ [Muziek] Canada is klaar voor kinderen is wat kind zegt nee daarom is het niet iets met kinderen komen meestal hier in de winkel Dus beter naar huis gaan, want als ik dat doe kom ook elke dag Hij zei dat ik dat met chocolade zou nemen drankjes met we houden maar door ons kom een ​​keer per week soms niet zeggen dat dit niet noodzakelijkerwijs voor jou is naar de sterkere en kiosk en familie hieronder een hoed meenemen is niet eenvoudig taak maar als het gaat om snoep en kinderen hij is er op dit moment altijd niet meer [Muziek] mogen geen kinderen zijn beter altijd een oplossing vinden alleen zijn lied mij dat kun je hier niet worden, maar dat kan wel is wat je niet doet veel succesvol lang door misschien wit ook in nico's café shack neemt langzaam toe formulier de oude vloer blijft eenvoudig erin en krijgt alleen een nieuwe voering ben ermee bezig [Muziek] meerdere verflagen de mega of niet ja ik geloof de reacties ook van mensen zoals je kunt zien veel gewoon heel erg chic Ik zou hier graag kapitein willen zijn [Muziek] in de kiosk van hesse slaat de stemming om joelende kinderen, de vader heeft moeder nesrin shift als ik hier aankom is gemakkelijk Ik wil zo'n grote school niet geven dus laat hem meteen spelen blijf hier niet lang als je man lang geleden het is echt goed dat we erin zijn gekomen Duitsland maakte geen baan maar dus we moeten ergens beginnen en daarom hebben we ook in bars dacht en sinds 2000 die ene ja eigenlijk is dat stressvol maar soms doe je het grafisch leuk dus toch een seizoen vol plezier gewoon te stressvol waar hij op dat moment in zat turkije toen hij nog achter de computer zat industrie was druk een kiosk in duitsland was de toeval met de kleinste middelen Ik vecht zelden voor ruimte in de buurt meer werk Ik zei dat velen mij schrijven wil een baan vinden let wel, als ik freelancer ben, zal ik het doen wil achteraf niet nadenken doordeweeks kijkt ze naar de zijne kinderen soms alleen bij het ontbijt echt gezinsvriendelijk zijn Dus geen kiosk daar doen hoe dan ook, dit is goed, maar hoe gevangenis voor een paar jaar Ik werk altijd langer betekent dat soms wel tot 23 het bedrijf niet en ook gezinnen dat zal niet lukken daarom hebben we twee jaar 2000 het belangrijkste dat kinderen thuis zien in de tv kijken in het weekend sowieso zondag ik werk zondag niet schoonvader voor ons ben ik zondag ongeacht de belasting, het is volledig kapot of maakt niet uit ik ben niet beschikbaar [Muziek] vandaag gaat over het hart van Nikos alleen in de winkel de koffiemachine de heeft jaren in de kelder gestaan hij had ze vroeger in een café-exploitant babbelde weg wanneer hij doping wanneer deed ze liep zelfs de laatste keer weet het niet eens [Muziek] 79 dus ik ben benieuwd hoe het is begint vrij normaal af te drukken gaat uit of de machine gewoon niet werkt zullen we u en we zullen zien ik weet het niet genoeg de druk loopt langzaam op ze moet allereerst dat we één waren Ik zou een half uur wachten en laten we dan ook eens kijken wat hij zegt Portugese tegels heeft nico ondertussen verhuisd en dan wanneer hij die drie specials binnen heeft het midden van de plaats voor het geld precies vanwege dit venster stop wanneer Ik vond het object ook zo spannend omdat ik het me altijd zo had voorgesteld moet een café hebben wat hij klein is is mogelijk met het raam naar de straat waar hij de mensen gewoon tekort deed stop pak een pet of dan gewoon rechtstreeks onderhandelen verder en op de een of andere manier is het een van de stijlen zo had ik het me voorgesteld oke dat is goed, dat is voor nu Ik zou zeggen test er een paar [Muziek] wat maakt [Gelach] Oh nu dit wordt steeds teveel koffie vier waarschijnlijk het drinken dat het kwam Niet Dat kan ik ruiken doe altijd iets voor elke dag tonijn maar alleen in het water kan weinig doen druk water uit zoals de taz doorgaat geleerd dat het verder typisch paroli is thomalla is Grieks voor koud geperst olijfolie niet voor anderen want dat zijn goede vetten en geen dierlijke vetten is gebaseerd op de natuur en wij soms een goede tijd in de week twee tot drie kilo tonijn weg behalve de kleintjes en de grote uit de metro kilometers lang smaakt helemaal niet lekker nu is dat waar die ene Ik had 's ochtends een beetje bij me schuif er een in [Muziek] [Muziek] het maakt niet uit of het koud is en ik weet het niet altijd kan in de markt wat komt, gaat ervoor Ik ben al gehard door vandaag een kind te zijn Ik ben opgegroeid, ik weet het allemaal niet waar voor kachels zitten voor een koude knock-out douche geeft zijn comeback voor de dood die hij al heeft in 2009 eens goed bekeken hout maken met een maatje in het bos opeens een boomstam recht op hem af erop gezocht en gepubliceerd daar was ik daar was ik gelijk naar binnen gegaan ging in een kerk die ik ben vergeten Ik ging naar een kerk die donker was en keek op en hoopte romeins dat raam zodat zo'n defect kan een ronde fundering en hierop foundation die ik toen opzocht heldere hemel wit en toen kwam een andere leider in ankara met baard en lang haar en keek me op uit Rome onderaan en zeg dat je jongen weer gaat uit ben je niet aan de beurt dan om Ik keek weer naar beneden kerkbanken naar de donkere gangpaden van de kerk en toen werd ik wakker in bed het enige teken dat ik ook bid door de avond of het aan god in de binnen is wie op deze manier geeft, moet iedereen zelf ik geloof daarin dat wat je geeft tode en je dan ja komt nog steeds dat je volledig kunt bedekken omdat op een dag weg zijn ik weet het niet ik Ik meld me weer als ik daar ben Ik was waarschijnlijk vroeger een eiland de goeden komen waar eten en sterven gezichten komen naar beneden daar ben ik gekomen Ik zal de analfabeet erover zeggen dus de beste vrijdagmiddag de dorstzaak nadat het werk begint gmb + co [Gelach] de eerste biertjes gaan over de bar de meeste in de statiegeldbeker kan er geen genoeg van krijgen soms denk ik eigen keuken in ieder geval onze kopjes de volgende keer dan komt alles of alles of niets dat ze waarschijnlijk om de hoek had en ik heb altijd dat we erna zijn om mee naar huis te nemen en dan zonder beter om nog een keer langs te komen en een nieuwe foto willen daarom geef ik iemand enige hoop ooit opgeschort totdat ze in het statiegeldbekersysteem zitten niet alleen duurzaam maar ook slim klantloyaliteit in zijn kiosk wil bier volgens multiculturele voorkeuren meestal afgetapt als 04 er moet zijn zijn hier is 0 ver weg, maar ik vind het nooit leuk want misschien veel vol soms ook niet vraag of je bier Engeland lekker vindt of turk of zoals duits om verder te gaan bijvoorbeeld als je met charme komt dat klanten echt chique zijn bij de was heb je de mijne nog steeds gestolen of maar wat als Duitsers zonder schuim dat Het werkt niet engeland en turk zonder show ja dat is altijd daarom zag ik al die vele witte zoals turk of zoals engeland of de Duits bier of zegt nee nee Duits wie is dat met schuim alstublieft op een gegeven moment komt het altijd terug ja dat is het geweldig, niet alleen biologisch, maar in het algemeen omdat men de klantenservice geeft ja ik zal mezelf moeten hebben ik werk co-straat en een Het lijkt vrijdagavond dus bedankt voor Noten, nu is het tijd voor het werk echt aan de gang want vrijdagavond bruiste het broer eindsprint bij nico [Muziek] nu, moeder, het maakt niet uit Ja precies maar ja vanzelf ondertussen over nogmaals, deze [ __ ] past ook hier zou dat helemaal anders zijn zou zou dan zou ik wij hebben denk maar lieg [Muziek] vrijdagavond dat is 18 19 langzaam langzaam gaat, daarom is hij op zoek sluitingstijd en het weer in Yverdon is thematisch wachten bezoekers een beetje kronen tijd slepen overal daarom is er geen geen ander mogelijkheid Ik kom eigenlijk uit Hamburg of Ik heb heel lang geleefd en in hannover krijg je de berken euro geef daar helemaal geen antwoord op uniek omdat je hier vers kunt getikt, dat is verder niets nieuws fan nu zeiden we zo niet normaal dat onbekende gaat erover zei dat we het eerst deden i vandaan komt is ermee en we hebben nog steeds studententijd ook veel cultuur welteverstaan we willen altijd meer dan één drinken drink een beetje goedkoop en geniet ervan en een schot maar verder niets Ik wil dat later gewoon niet fles neemt en geeft gewoon wat ik wil ken je eigen idee en zijn dus van jou je zei waarom hij het niet wist pionierde met zijn idee voor een barvloer ondertussen enkele navolgers gevonden deze keer lachte iedereen me uit, dat was ik rechtstreeks naar tastbare achtergronden en a vrouw ja een vrouw zei ze dat ze recht hebben we begrepen weer dat ze wil Nu zei ik bied bier aan in de loop zei ja koffiebrood werkt maar wat is de ramp ja zei heads-up geeft waarom niet togo en duitsland en wij wil dat de jeugd belt flikkert wanneer u 's avonds op de Limmerstraße van Hannover met waterdouche en bier uit de kiosk kiosk en ik heb onder de kop geselecteerd regionaal in plaats van alleen veranderd in plaats van ongeveer 3 opgemerkt en in de regio 380 en dat Heel Europa dus helemaal bijzonder [Muziek] want van hem is zelfs chaos gemaakt bruiloften en ronde verjaardagen gevierd maar zelfs als het zo goed gaat rond 22.00 uur is voor hem het einde van de dag iets minder wat voor hem over deze niet wetende dat zijn kraan 's avonds moet gaan al snel ging de kraan dicht de ene is een vroege vogel om vijf uur stipt laten we gaan bespreken dit al over de markt en op kan wel of niet hierheen leiden zo komen alle zieken voort Daar weet ik niets mee te maken markt vraagteken het is niet leuk de menselijke factor speelt geen rol meer en geen andere landen [Muziek] valt hier om 10 uur in bed vrienden, ik kan met me praten, ik ben zelfs maar één persoon dan zou hij ook om 10 uur moeten kunnen starten Ik hoef alleen maar gekookt te worden bedreef de liefde ja alleen met liefde ja dat is waar browsers zakte en kassel met man dan zit ik weer goed Goed [Muziek] momenteel ontvangen sinds ik hier terug ben vandaag was mijn nr je bent een beetje gestrest hij moet wel vanmiddag direct naar de metro hij geeft er een vlak voor zijn winkel barbecue feestje [Muziek] [Muziek] nico koos het weer voor de zijne openingsdag natuurlijk totaal anders gepresenteerd maar er is geen tijd om boos te worden de eerste klant moet immers weet in ieder geval wat je hier moet kopen zijn verkopen hoeveel cappuccino's per maand moet zo zijn dat de hele zaak überhaupt hij heeft er nog niet eens op gerekend om het te dragen één klant zou genoeg voor hem zijn [Muziek] mannes kiosk bevindt zich voor de poorten van vw werkt aan het versterken van de piekuren zijn daar dus ook op gebaseerd begin van de dienst en het einde van de dienst vw werkers vandaag is een bijzondere dag de zomervakantie begint in de fabriek en maar je geeft het feest niet alleen de huidige vw la komt vandaag maar ook veel oud-verlaters mis deze bijzondere ontmoeting niet niet hallo wat je krijgt bij de stemming van zijn vw-klanten altijd van dichtbij met hoe het staat met de economische situatie in het land ziet werktijdverkorting er op dit moment matig uit dan ook gedeeltelijk zijn diploma gemaakt is al een moeilijk iets wie wil er nu een [Muziek] en het leuke hier bij de mannenkiosk de wereld lijkt nog steeds op orde te zijn ook nu in de coronazomer tussen eerste en tweede lockdown waar anders niemand weet dat zulke ontmoetingen over een paar dagen weer verboden zal zijn [Muziek] de regen is weg en de klanten zijn bezig Nico plotseling daar [Muziek] [Muziek] waren zo [Muziek] heb je al de verbouwingswerkzaamheden heeft gezien dat was niet hier en dat dacht ik al dus wat hier staat is namelijk vrij gelijk aan die hierboven het zegt het maar het ziet er zo mooi uit zicht op de bank of china krijg ik eens 250 wat er dus grappiger mee is met komedie ik ben totaal verraden kom anders want zit hier en staan ​​als de jonge moeder en omdat anders eigenlijk meer zoals dat hier hebben een klein bedankteam de koffie smaakt af en toe goed is niet alles [Muziek] de levenskunstenaar die nico nu is eigenlijk zelfstandige restaurateur de staat in zijn barista-hokje genomen maar je wilt de tweede coronagolf al richting Duitsland kon ze nico en een kleine café hut hard Maak kennis met [Muziek] vijf maanden later het zijn twee touchdowns begin december de winkels zijn gesloten kiosken mogen open blijf maar toch ook omdat jij niets zoals vroeger [Muziek] nu tast het volledig in het duister niets de schijf heeft mijn vrijwillig ingebouwd anders zou hij hier twaalf uur moeten werken maar hij kan het masker staand verkopen Consumptie voor de kiosk is nu beschikbaar verboden van centraal ontmoetingspunt naar chatten is niet veel meer over gebleven corona als serieuze dreiging accepteren valt mijn hierbij tijd maar nog steeds zwaar van hem Er waren immers nog geen klanten ik ken er maar één die er ziek van is gezien zou ik doen zou van ligt heel mooi en kijk ernaar dat is bewoner dan zou ik zeggen Ik wens je iets anders ja [Muziek] [Muziek] de klanten oefenen hun afstand totdat ze binnenkomen bedrijf lijdt aan corona van de zab rijden duurt lang stopte sindsdien ook met de verkoop van glühwein gisteren al met al verboden een omzetdaling van naar schatting 80 procent Ik heb ook alles voor mij wat ik heb twee kleine kinderen Ik ben bang om zelf iets te doen vrolijke exemplaren in zwart of wit kleur zegt dat we niet aan geld denken verdienen op dit moment denken we of ervan doorgaan het belangrijkste is onze huur verzekering betalen enzovoort Niet [Muziek] Nico doet zijn raam goed verkoop was het juiste idee om juiste tijd eerst was hij hoewel een beetje mezelf verrast dat hij zijn caféhut opende kan helemaal blijven vergrendelen Ik wist niet eens wat ze daar deden Ik dacht eerst dat ze dat deden dat ik het gewoon niet kan omdat ik alle levensbehoeften heb sociale verblijven ook, maar ik heb hoort erbij [Applaus] maar nico zou nico niet zijn als hij dat niet was weer een nieuw idee uit berlijn we gaan een kleintje doen Kerstboomverkoop met bezorgservice krijgen van mij en als we uiteindelijk wc-papier gaan verkopen Het kan me geen reet schelen, zolang het huis maar leeft dus alles is goed om geweldig te zien papa Aha dan ook in de ijzige tijden van februari voor een paar weken zinkt hannover weg in de sneeuw [Muziek] [Applaus] [Muziek] tot je hem verlaat is het weer rustig krabt hem ondanks steeds minder niet walk-in klanten, maar hij vraagt ​​zich af bij het meest over de ontbrekende vaccins [Muziek] sorry dat we gebouwd hebben maar toch dat hebben we niet.

Ik wens je dat toe helemaal niets [Muziek] zo een [Muziek] zeg ook niet lang dat het voorbij is Maart alles gratis korte shows tot 2022 niet goed [Muziek] [Applaus] jij moet ook vechten de klanten blijven uit de buurt van ijs en sneeuw sluit de weg naar zijn drinkhal af een hindernisbaan en je wordt boos over de tergend trage start van vaccinatie maar soms loopt Merkel net achter opgesloten von der leyen japan we beoordelen veel gewonden altijd verkeerd op de bal waarom vraag ik me af waarom [Muziek] op 1 april werd mijn jubileum gevierd precies 20 jaar geleden kocht hij de kiosk van overgenomen door zijn schoonvader hij heeft er alle hoop op een goed feest nog niet opgegeven [Applaus] [Muziek] barista nico zorgt weer voor hem core business en profiteert ervan hij heeft al veel vaste klanten die hem geven loyaliteit ook nu in de corona lockdown wacht omdat ik verliefd ben op Ik ben gek, maar wat is er nu uit knippen omdat mijn man dat zou moeten doen nou gewoon dierlijk goed van hem koffie en inclusief charmant is een Leuke lach kijk max nu heb ik dat nodig raam hier en alles erop en eraan middel verbergt dat al mooi door de sneeuw waar we best veel buiten zijn onderweg en hoef alleen maar te sleeën en maken en doen en is de enige wat we doen om heel te zijn dus zo erg is het niet [Muziek] de aanwijzing twee maanden later het is begin april heeft dubbel vandaag reden om gelukkig te zijn de 63-jarige heeft zijn eerste corona vaccinatie achter en op de dag hij is al 20 jaar precies bij de zijne kiosk zelfstandige zijn zwager heeft extra sticker voor hem daar gedrukt je ziet altijd met liefde gemaakt liefde voordat ik 20 jaar ben ik hier Ik heb al een huisnummer binnen dat is 20 jaar van je leven de de ze zijn weg, laten we eens kijken dat je er alleen was hier is maar ik zeg als jij weer in plaats van vind ik gemakkelijk maak visgronden echt chic niet nodig vandaag mijn oudste trui want al 15 keer bijna altijd de eigenlijk gepland feest de must omdat vallen daar uit de pandemische corona hoe dan ook en kuste hem hij kan zijn dit voorjaar Turkse vaste klanten met een korte verhaalverrassing wat betekent wat niet echt zowel eerlijk als stalker die je niet kent wat poef komt wordt waar het vandaan komt profileer die vrouw dat is natuurlijk heel, heel oud op die manier zegt dat we niet gebruiken wanneer iemand zegt kirsch iedereen lacht oké nu een van ons straks wordt een cafetaria een koffie straf is goed dat wordt geaccepteerd, zelfs als de kioskbusiness is nog lang niet van de grond zoals gevraagd kuste hem en zijn vrouw Catherine heeft maar één wens i wil klantenscène zien zonder maskers ik wil afstand niet ik ben meet niet elke 50 meter bij het doneren Ik wil niet dat je dat gebruikt dus ik hoop deze uit 2022 slecht onderwerp gedaan hopen we ik denk dat ik niet de enige ben wij alle hoeveel cd je ziet ik die heeft je putz energie of je doet het niet schoongemaakt dat wil ik zien [Gelach] [Muziek] dat wilde zoals jij [Muziek] wat kan ik doen wil het blote haar functies Hoi [Muziek] ja ik maak café in de oude gang in de pandemische tijd en werkt nog steeds [Muziek] Nico kreeg versterking op zaterdag is het altijd feest hij verkoopt zijn Turkse specialiteiten meestal als streetfoodartiesten op festivals hij verbleef een paar weken bij nico vlak voor het raam en gezocht dus doe mee op deze verdieping denk ik nog steeds geil het is niet perfect keuken maar het is met lichaam en ziel en het is gewoon leuk op kleine schaal ruimte om geweldige dingen te creëren creëren één ding is duidelijk, hier komt het tot stilstand om niet te geven Nico heeft al nieuwe plannen in a paar weken en zou een artiest moeten zijn die kans om de buitengevel te laten vernieuwen ontwerp concerten kunsttentoonstelling alles zou moeten hier mogelijk zijn na corona en man ook als het grote feest op dit moment niet is vaste gast waldi mag altijd welkom men is zeker van de derde corona as is gebroken aanval opnieuw nu of in de welverdiend kioskpensioen welteverstaan de vraag hoe laat je hier bent besteedt is echter al lang ook een leuke tijd keer een paar dagen soms niets doen altijd leuk maar het er is algemene meta-inhoud soms zeg je wie er geen zin in heeft ga niet eens er is geen helft hij is al aan het rinkelen, de telefoon blijft studenten is waar je merkte dat je had heb je gemist dat maakt je blij vandaag was eens, maar je kunt het nog steeds zien wordt gevraagd blij dat ik het ook weet met mijn buddy man in een veld al [Muziek]