Keith Urban – One Too Many With P!nk (official Music Video)

♪♪♪ ♪ [P!NK ] YEAH ♪ ♪ IK HEB NIET
VEEL HERINNERD VAN DE AFGELOPEN NACHT ♪ ♪ WAKKER OP EEN BANK ZONSOPGANG ♪ ♪ ZAG DE WOONKAMER
DOOR DEZE BLOEDSCHOTTE OGEN
VAN MIJN MIJN, KOUD GEZOND ♪ ♪ Je vond het niet leuk
dat ik laat thuiskwam ♪ ♪ 4 AM MAAR HET IS EEN VRIJDAG,
BABE ♪ ♪ EN IK HEB HARD GEWERKT ♪ ♪ KUN JE MIJ NIET WAT
RUIM GEVEN 'STEADA SCHREEUW
"OH MIJN GOD" ♪ ♪ OH OH OH OH YEAH ♪ ♪ OH YEAH OH OH OH YEAH ♪ ♪ [BEIDE] IK GAAT UIT
MET ENKELE NIEUWE VRIENDEN ♪ ♪ MAAR
DAT MAAKT DAT IK JE MEER MISSEN…♪ ♪ MEER ♪ ♪♪♪ ♪ IK HEB AL MIJN GELD UITGEBRACHT ♪ ♪ DRINKEN IN MIJN EIGEN JA ♪ ♪ IN DEZE BAR ZAT GEWOON HIER ♪ ♪ NAAR MIJN TELEFOON STAREN ♪ ♪ EN IK HOUD TWEEDE RADEN ♪ ♪ WAAR GAAT HET VERKEERD ♪ ♪ IK WEET IK TROTS BEN ♪ ♪ MAAR IK HEB ER EEN GEHAD TE VEEL ♪ ♪ KOM MIJ NAAR HUIS ♪ MAAR NU BEN IK DEGENE
DIE SCHREEUWT ♪ ♪ IK WIL NIET
BELLEN COS IK WIL NIET VECHT ♪ IK ZET DAT IK HET PROBEERDE JA
♪ ♪ MAAR IEDEREEN VALT
HUN HOOFD IS EEN WEINIG HOOG ♪ ♪ EN IK WIL NOOIT
ZO UIT MIJN GEEST KOMEN ♪ ♪ MET JOU DIE COOL SPEELT EN
ALLEEN DOEN DAT HET GOED IS ♪ ♪ OH WIJ ZIJN GEWEEST
(RONDE RONDE DIT) ♪ TE VEEL KEER VOOR ♪ ♪ OH OH OH YEAH ♪ ♪ OH OH OH YEAH ♪ ♪ IK GAAT UIT
MET ENKELE NIEUWE VRIENDEN ♪ ♪ MAAR HET MAAKT
DAT IK JOU MEER MISSEN…

♪ ♪ MEER ♪ ♪♪♪ ♪ IK HEB AL MIJN GELD UITGEBRACHT ♪ ♪ UIT EIGEN DRINKEN JA ♪ ♪ IN DEZE BAR ZITTE HIER ♪ NAAR MIJN TELEFOON STAREN ♪ ♪ EN IK HOUD TWEEDE GRADEN ♪ ♪ WAAR GING IK FOUT IK WEET DAT IK TROTS BEN ♪ ♪ MAAR IK HEB ER EEN TE VEEL GEHAD ♪ ♪ KOM MIJ NAAR HUIS NEMEN ♪ ♪ [KEITH] IK WEET NIET HOE GELUK, HOE GELUK
(IK BEN IK BEN IK BEN GEEN) ♪ ♪ IK WEET SOMS MOET IK
MEER GEVEN VAN (EEN DAMN A DAMN
A DAMN OVER JOU) ♪ ♪ IK WEET NIET HOE GELUK,
HOE GELUK (IK BEN IK IK BEN GEEN) ♪ ♪ IK WEET DAT
WIJ BEIDE ELKAAR ZIJN ♪ ♪ DRUK ELK DE KNOPPEN VAN ANDEREN ♪ ♪ [BEIDE] IK DOET HET LIEFST
MET JOU, MAAR… ♪ ♪ [P!NK] IK HEB AL MIJN GELD UITGEBRACHT ♪ ♪ UIT EIGEN DRINKEN JA ♪ ♪ IN DEZE BAR ZAT GEWOON HIER ♪ ♪ STAREND NAAR MIJN TELEFOON ♪ ♪ [ALLES] IK HEEFT AL MIJN GELD UITGEBRACHT ♪ ♪ UIT EIGEN DRINKEN JA ♪ ♪ IN DEZE BAR ZITTE HIER ♪ NAAR MIJN TELEFOON STAREN ♪ ♪ EN IK HOUD TWEEDE GRADEN ♪ ♪ WAAR DI D GA IK VERKEERD ♪ ♪ IK WEET DAT IK TROTS BEN ♪ ♪ MAAR IK HEB ER EEN TE VEEL GEHAD ♪ ♪ KOM MIJ NAAR HUIS ♪♪♪ KOM MIJ NAAR HUIS ♪ JA IK HEB ER EEN TE VEEL GEHAD ♪