Justin Bieber – Anyone

Dans met me onder de diamanten Zie me als adem in de kou Slaap met me hier in de stilte Kom me kussen, zilver en goud Je zegt dat ik je niet zal verliezen Maar je kunt de toekomst niet voorspellen Dus hou vol zoals
jij zal nooit loslaten Ja, als je ooit verder gaat zonder mij Ik moet ervoor zorgen dat je weet dat jij de enige bent van
wie ik ooit zal houden Ik moet het je vertellen, moet het je vertellen Ja, jij, als jij het niet
bent, is het niet iemand die ik je moet vertellen, ik moet je vertellen Terugkijkend op mijn leven Jij bent het enige goede dat ik ooit heb gedaan Ooit gedaan Ja, jij, als jij het niet
bent, is het niemand, niemand Voor altijd is er niet genoeg tijd om van je te houden zoals ik wil Hou van je zoals ik wil Want elke ochtend zal ik je vinden Ik ben bang voor de dag dat ik je niet zal verliezen Je zegt dat ik je niet zal verliezen Maar je kunt de toekomst niet voorspellen Want zeker dingen
zijn buiten onze controle Ja, als je ooit zonder mij verder gaat Ik moet ervoor zorgen dat je weet dat jij de enige bent van
wie ik ooit zal houden Ik moet het je vertellen
Slechts één moet het je vertellen Ja, jij, als het ben
jij niet, het is niemand die ik je moet vertellen, ik moet je vertellen Terugkijkend op mijn leven Jij bent het enige goede dat ik ooit heb gedaan Ik heb ooit gedaan Ja, jij, als jij het niet
bent, is het niet iemand Het is niet iemand, niet iemand
Oh Als jij het niet bent, is het niet iemand Oh Oh yeah, whoa Ja, jij bent de enige van
wie ik ooit zal houden Ik moet het je vertellen, moet het je vertellen Ja, jij, als jij het niet
bent, is het niet iemand die ik je moet vertellen, ik moet je zeggen Terugkijkend op mijn leven…

Jij bent het enige goede dat ik ooit heb gedaan – Eén! – Je kunt maar beter opstaan!
– Twee! – Drie! Zeven acht! Jij, als jij het niet bent, is het niet iemand die ik je moet vertellen, ik moet je vertellen Terugkijkend op mijn leven Jij bent het enige goede dat ik ooit heb gedaan Ooit gedaan, oh, ja Ja, jij, als jij het niet
bent, is het niet iemand Niet iemand.