Jebroer – Kind Van De Duivel (prod. By Paul Elstak & Dr.phunk)

[Muziek] ik een kind van de daarvoor mama jij hoeft niet alle feesten alsof elke dag relatie is hoop dat je deze draait op mijn boeddha verricht [Muziek] eén van de maan jij hoeft niet naar een bepaalde dag in relatie is zo dat je deze draait om mij en mijn aderen hij droeg een pitch wit ik kon geen bloemen voor de drank en drugs over mijn alles wat het [ __ ] it je draait mijn tassen [Muziek] [Muziek] [Muziek] ik ben een kind van de duivel mama jij hoeft niet alle feesten alsof elke dag in mijn laatste is zodat je deze draait op mijn begravenis deed een kind van de duivel man ga jij of niet tuinen vinden als er elke dag een relatie is oog kan zien eerste draait op mijn [Muziek] [Muziek] ik wil niet dat je daar zit die jou te aarden jou k ik wil tranen van geluk thing to me mijn leven vieren als ik dood ga wil ik een standbeeld van de cel met een lach op mijn gezicht pakken goed daarom vertrouwen potje dichtdraaien mijn begrafenis [Muziek] en dan dat auto bij elke dag mijn begrafenis