Imagine Dragons – Birds (animated Video)

(zachte, vrolijke muziek) ♪ Twee harten, één klep ♪ ♪ Het bloed pompen, wij waren de vloed ♪ ♪ Wij waren het lichaam en ♪ ♪ Twee levens, één leven ♪ ♪ Je uitstrekken, je in de steek laten ♪ ♪ Makin ' het klopt ♪ ♪ Seizoenen, ze zullen veranderen ♪ ♪ Het leven zal je laten groeien ♪ ♪ Dromen zullen je laten huilen, huilen, huilen ♪ ♪ Alles is tijdelijk ♪ ♪ Alles zal glijden ♪ ♪ Liefde zal nooit sterven, sterven, sterven ♪ ♪ Ik weet dat ooh ♪ ♪ Vogels vliegen in verschillende richtingen ♪ ♪ Ooh ♪ ♪ Ik hoop je weer te zien ♪ ♪ Zonsondergangen, zonsopgangen ♪ ♪ Livin' the dream, watchin' the leaves ♪ ♪ Changein' the seasons ♪ ♪ Sommige nachten denk ik van jou ♪ ♪ Het verleden opnieuw beleven, wensen dat het zou duren ♪ ♪ Wensen en dromen ♪ ♪ Seizoenen, ze zullen veranderen ♪ ♪ Het leven zal je laten groeien ♪ ♪ De dood kan je hard, hard, hard maken ♪ ♪ Alles is tijdelijk ♪ ♪ Alles zal glijden ♪ ♪ Liefde zal nooit sterven, sterven, sterven ♪ ♪ Ik weet dat ooh ♪ ♪ Vogels vliegen in verschillende richtingen ♪ ♪ Ooh ♪ ♪ Ik hoop je weer te zien ♪ ♪ Ooh ♪ ♪ Vogels vliegen in verschillende routebeschrijving ♪ ♪ Ooh ♪ ♪ Dus vlieg hoog, dus vlieg hoog ♪ ♪ Wanneer de maan naar beneden kijkt ♪ ♪ Licht schijnt op je grond ♪ ♪ Ik vlieg omhoog om je te laten zien ♪ ♪ Dat ik de schaduw ben ♪ ♪ Ik weet dat ooh ♪ ♪ Vogels vliegen in verschillende richtingen ♪ ♪ Ooh ♪ ♪ Ik hoop je weer te zien ♪ ♪ Ooh ♪ ♪ Vogels vliegen in verschillende richtingen ♪ ♪ Ooh ♪ ♪ Dus vlieg hoog, dus vlieg hoog ♪ ♪ Ooh ♪ ♪ Dus vlieg hoog, dus vlieg hoog ♪ ♪ Ooh ♪ ♪ Dus vlieg hoog, dus vlieg hoog ♪