Ik Zag Twee Beren Broodjes Smeren 🐻 Kinderliedjes – Heykids Nederlands

'K Zag twee beren broodjes smeren O, dat was een wonder 'T Was een wonder boven wonder Dat die beren smeren konden Hi hi hi, ha ha ha! 'K Stond er bij en ik keek er naar 'K Zag twee apen nootjes kraken O, dat was een wonder 'T Was een wonder boven wonder Dat die apen nootjes kraken konden Hi hi hi, ha ha ha! 'K Stond er bij en ik keek er naar 'K Zag twee hennen de hoek omrennen O, dat was een wonder 'T Was een wonder boven wonder Dat die hennen omnennen konden Hi hi hi, ha ha ha! 'K Stond er bij en ik keek er naar 'K zag twee mussen, de juffrouw kussen O, het was een wonder Het was een wonder, boven wonder Dat die mussen kussen konden Hi hi hi, ha ha ha! 'K Stond er bij en ik keek er naar 'K Zag twee koeien bootjes roeien O, dat was een wonder 'T Was een wonder boven wonder Dat die koeie roeien konden Hi hi hi, ha ha ha! 'K Stond er bij en ik keek er naar 'K Zag twee ganzen tango dansen O, dat was een wonder 'T Was een wonder boven wonder Dat die gazen dansen konden Hi hi hi, ha ha ha! 'K Stond er bij en ik keek er naar 'K Zag twee vossen moto-crossen O, dat was een wonder 'T Was een wonder boven wonder Dat die vossen crossen konden Hi hi hi, ha ha ha! 'K Stond er bij en ik keek er naar 'K Zag twee leeuwen dit liedje kwelen O, dat was een wonder 'T Was een wonder boven wonder Dat die leeuwen kwelen konden Hi hi hi, ha ha ha! 'K Stond er bij en ik keek er naar