Ik Probeerde 24 Uur Lang Eten Te Bezorgen Met Ubereats..

Nou, ik ben er klaar voor.
24 uur lang UberEats bezorgen gaat beginnen. Hallo, mijn naam is Daan en eind oktober maakte ik een video waarin ik een heel weekend lang eten ging bezorgen met UberEats. Hé, wacht eens even… Wow. iedereen super bedankt voor het abonneren en alle leuke reacties, waaronder deze: Hoeveel verdien je als je dit 24 uur achter elkaar doet? Oké blijkbaar kun je dus niet 24 uur achter elkaar bezorgen, want zoals je hier kan zien.. .. in Amsterdam is UberEats open van 8 uur 's ochtends tot 1 uur 's nachts.

En daarom ga ik in deze video proberen om 17 uur lang te werken als een UberEats bezorger. Ja, ik ben er klaar voor. Het is ietsjes later dan gepland, maar dat maakt niet uit,
want ik denk toch niet dat het zo heel erg druk is in de ochtend. Ik ga eerst eens even een andere fiets halen. In de vorige video fietste ik namelijk bijna alles op deze fiets.
die ik heb gekocht van een zwerver voor 8 euro.

Ik ben nu eerst op weg naar een soort van station waar je elektrische fietsen kan huren, dat kost 15 euro per dag. Die fietsen zien er zo uit, ze zijn compleet elektrisch en ze gaan ook nog eens op slot met je mobiel. Ohh! Tijd om te beginnen. We zijn onderweg en dit fietst echt heel erg lekker. Het is trouwens echt iets van 20 graden kouder dan de vorige keer,
het is ongeveer 2 graden, het vriest echt een beetje.

Ja, het eerste ritje is alweer binnen en we gaan hier: 'accepteren'.
En we gaan naar oud-zuid. Huh, wat gebeurt er nu? 'Ga naar je ophaal locatie bij .. oud-zuid.' Volgens mij heb ik nog een ritje, ofzo. Ik kreeg nog een keer een melding binnen. Ik had niet verwacht dat het zo snel zou gaan, want het is kwart voor 9. Ik.. wie bestelt om kwart voor 9 eten?! Maar, ik ben blij.
We hebben in ieder geval werk. Ja, zoals je hier kan zien, heb ik inderdaad 2 bestellingen binnengekregen bij dit restaurant. Wow! Nou, ik ben onderweg naar de eerste bestelling.

Die bestelling die is ongeveer 700 meter fietsen, dus dat is niet veel. Ehm, ja, ik heb echt weer zin in. Ik weet niet waarom, ik vind het wel… Ik vind het echt lekker werk,
je kan lekker fietsen, vooral op die elektrische fiets is het echt heerlijk.. .. het zonnetje schijnt, het is wel heel erg koud.
Maar ja, ik, ik vind het wel leuk tot nu toe. Het is ook nog maar mijn eerste bestelling natuurlijk.

Nou, de eerste 2 bestellingen zijn een feit. 7 euro en 42 cent heb ik verdiend. Ja, dat voelt wel lekker als eerste verdiensten van de dag. Ik merk toch dat ik als bezorger iets meer door rood ga fietsen.. .. omdat ik toch zo snel mogelijk mijn bestelling wil afleveren omdat ik dan meer geld kan verdienen. Hoi, UberEats. Hoppa, 5 euro 64 er bij. Hey, ik zie net dat ik 1 euro fooi heb gekregen bij mijn allereerste bestelling.
Dus aardig doen helpt wel. Tijdens het bezorgen kwam ik aan de praat met één van mijn concullega's, ik was benieuwd naar wat het meeste is dat hij ooit in één dag verdiend heeft.

Ehhm, ik had laatst 185 euro. In 1 dag?
– Ja. Maar je had beter een regendag kunnen pakken.
– Ja, hè. Dan had je dikke omzet kunnen draaien. Gisteren, ik had 109 euro, nou heb ik niet heel lang gewerkt maar het viel gisteren echt tegen.. .. maar, je kan ook, zeg maar, als het echt keihard regent 's avonds en je krijgt een beetje promotie, dan haal je die 150 euro ook vanaf 5 uur 's avonds. En ook was ik nog even benieuwd naar de nadelen. Nou ja, het nadeel vind ik dat je heel erg geduldig moet zijn in het verkeer. Kijk, het is Amsterdam en het is fietsen, bijna niemand gaat voor het rode stoplicht wachten. Ik vind, als je niet hindert ben je in principe vogelvrij.
Kijk, als er niks aan komt, ga ik ook door rood.. .. maar kom jij d'r aan, laat ik jou voorgaan want jij hebt voorrang.

Het bevalt mij goed, kijk ik fiets al mijn hele leven, ik ben als kind naar Parijs gefietst toen we met de broers naar Euro Disney wilde. Mijn ouders waren gescheiden toen ik jong was, en m'n moeder had niet zoveel geld, maar die zei: Ja, willen jullie echt naar Euro Disney?
Dan hebben we maar één keus, dan gaan we fietsen. Wow.
– Dus toen zijn we in 5 dagen naar Parijs gefietst. Dat is bijzonder.
– Ja.

Uiteindelijk heb ik een soort van, nou ja, het was niet echt meer een hobby, maar van de deugt heb ik m'n werk gemaakt en, nou ja, eigen baas.. .. je bent lekker actief bezig, je komt dan allemaal leuke mensen tegen.
Ik vind het helemaal super. Nou, dank je wel voor je gesprek.
– Ja, ook bedankt! Succes!
– Ja, dank je wel, jij ook! Hoi hoi.
– Werkse. De rest van de middag verliep super goed.
Ik kreeg veel bestellingen. verdiende, veel geld.. .. en nadat ik had gegeten bij de McDonald's, besloot ik om daar een boost gebied in Amstelveen te gaan. Nou, ik ben er bijna, ik fiets bijna het blauwe gebied in,
wat betekent dat ik bijna het boost gebied in fiets. Kunnen we eigenlijk heel veel geld gaan verdienen. Na een half uur rond gefietst te hebben in Amstelveen, kwam ik erachter dat dit de slechtste keuze ooit is geweest. Ik heb geen één bestelling gekregen en mijn fiets is ook bijna op en daarom besloot ik om even langs huis te gaan.

Nou, het is inmiddels 2 uur en 40 minuten later,
ik ben thuis in slaap gevallen en ik heb effe gegeten. Ik was echt al bek af, ik heb in ieder geval wel heel veel zin in.
Ik vind het leuk en ja, ik ben benieuwd. Eenmaal weer op de fiets kreeg ik bestelling na bestelling. Alles gaat supergoed, totdat.. Oké, dit is dus echt f*cked up. Ik ben echt, echt bijna 20 minuten onderweg. Ik ben er bijna, 2 minuten, en nu appt diegene dat ik heel ergens anders moet zijn,
en nu moet ik weer helemaal terug naar de stad.

Dit is zo kut, wat moet ik nu doen, gewoon order annuleren en zelf alles opeten? Ik heb net de bestelling afgeleverd en het was inderdaad heel ver fietsen, maar kijk eens wat ik heb gekregen. Yes, 10 euro extra fooi! Dank je wel, dank je wel. Volgens mij heb ik net weer fooi gekregen, quest?! Huh, holy sh*t, huh? Oké, oh wat?! Dit is Luna?
– Luna, ja. Top, dank je wel.
Werkse allemaal! Jaaa!
100 kilometer! Ik heb vandaag al 100 kilometer gefietst. En vanaf hier gaat het slecht. Oké, het is half 11 nu. Ik heb echt al anderhalf uur lang geen bestellingen meer gehad. Ik heb het super koud, ik voel echt een beetje dat ik ziek aan het worden ben. Ja, ik heb het koud, ik ben moe en ik heb al heel lang geen bestellingen meer gehad
en mijn fiets is ook bijna helemaal leeg.

Ik besluit dan toch om te stoppen. Dat betekent dus dat we, nou ja, we… dat ik wel heb gefaald. Maar ik heb dit denk ik, een beetje onderschat. Oh man, wat heb ik veel respect voor bezorgers, echt waar. En nadat ik mijn fiets heb teruggezet, is het dan de tijd om te stoppen. We zijn officieel gefaald.
Lets go. Je bent offline. Pfoe, het zit erop, ik ben kapot. Ondanks ik het niet gered zijn dit mijn resultaten.

Ik heb 116 euro en 43 cent verdiend met 19 ritten,
en ik heb bijna 130 kilometer gefietst in 13 uur en 25 minuten. Super bedankt voor alle abonnees, likes en reacties de laatste paar dagen. Ik lees alles en ik wil jullie echt heel erg bedanken. Tot volgende week..