I Spent A Night At Japan’s Greatest Capsule Hotel With Onsen And Sauna

Vandaag verblijven we in een capsulehotel in Sendai, genaamd "Ekimae Onsen Topos". Het capsulehotel biedt een aantal geweldige diensten en het is een van de beste capsulehotels die ik heb geprobeerd . Leun achterover, ontspan en geniet van de video😊 Hallo , Ik ben nu in Sendai City, Miyagi Prefecture, Japan Nu loop ik op de beroemdste canopy-straat in Sendai, Hapina Nakakecho En op weg naar het hotel van vandaag kwam ik voor het eerst in mijn leven naar Sendai, dus er zijn veel dingen onbekend rond Waar denk je dat Sendai bekend om staat? Sendai staat bekend om zijn eten.

We zullen later een van de beroemdste Sendai-gerechten eten . Hoe dan ook, we zullen het hotel binnenkort zien . Laat me daarvoor iets pakken dat er populair uitziet in deze straat Het is een Taiyaki-kraam (visvormige cake) Ik heb "Mango and Cream Taiyaki" Het is zo luchtig en smaakt zo zoet dat ik het lekker vind In ongeveer 7 minuten van Sendai Station kun je het hotel "Ekimae Onsen Topos" bereiken.

Het is een capsulehotel maar heeft een warmwaterbron (kunstmatig), een sauna en wat amusement zoals een internetcafé Een grappige nakid man verwelkomt je bij de ingang Laten we naar binnen gaan We zien de receptie al Zet je schoenen in de afsluitbare schoenenkoffer En je moet de sleutel aan de receptie geven In ruil daarvoor krijg je je kamersleutel Ik heb het meest geboekt duur plan, grootste kamer met een kwaliteitsbed – 5.000 JPY / 43.5 USD Het goedkoopste abonnement is 3.400 JPY / 29.5 USD Er zijn 4 soorten kamers, van klein tot groot Ik heb de sleutel Mijn plan is "Premium Wide Room" Excuses ik~ Veel capsulebedden staan ​​opgesteld Dit is mijn capsulebed Het ziet er zo breed uit Zij ons e "airweave", een matrassenbedrijf dat geliefd is bij topatleten.

Ik kan nu niet zeggen of het goed is of niet, maar ik zal het weten als ik slaap . Je weet het misschien niet, maar het is zo groot voor de kwaliteit van capsulehotels Ze zeggen dit is de grootste kamer in de hele capsulehotelindustrie. Ik kan hier misschien goed slapen. Ik kan zonder problemen mijn armen strekken . kussen is een beetje anders Het heeft stokken aan de binnenkant De deken ziet er normaal uit AH Het is gedeeltelijk gescheurd Ik kan hier comfortabel verblijven Laten we het hotel controleren WiFi Het is Download: 49,35 Mbps, Upload: 49,70 Mbps Het is helemaal geen probleem Het lijkt erop dat ze hebben veel aanbiedingen Je kunt een trainingsgymnastiek gebruiken om stoelen te masseren Sommige voedselautomaten, stripboeken, enzovoort Dit is de mangabibliotheek Ze hebben niet zoveel boeken als in Japanse internetcafés Maar er zijn veel beroemde titels die je kunt lezen hier "Spy × Family" De titel wordt steeds meer een d tegenwoordig populairder in Japan Anya is schattig Kijken naar "Obi Wan Kenobi" Laten we gaan eten Laten we gewoon over straat lopen Hoe dan ook, Sendai is vrij beroemd om Gyutan Gyutan is Beef Tongue in het Engels Ik ga nu naar een Gyutan-restaurant Hier is het "Gyutan Rikyu" Alleen al het doorbladeren van het menu is om van te watertanden Ten eerste heb ik "Lemon sour and nibbles" Kanpai! (Proost) Het is zo goed Hij is gyutan aan het grillen voor ons Het ruikt zo lekker "Gyutan Set Meal" Er zit veel in deze vaste maaltijd Twee soorten rundertong Deze groenten zijn wat te eten met gyutan Twee ervan zijn gebaseerd op miso en een daarvan is augurken Runderbottensoep Rijst Zeewier Bonencake (dessert) Het ziet er taai en toch mals uit met rijst Itadakimasu! De rundertong smaakt zo rijk en sappig dat ik er elke hoeveelheid rijst mee kan eten Het beste Dat was echt een geweldige maaltijd Probeer Gyutan als je naar Sendai komt Terug bij mijn capsule Laten we hier een bad nemen We hebben hotelkleding Boven en onder Twee verschillende maten handdoeken Let's go Het lijkt erop dat dit hotel een aantal certificaten van spa en sauna heeft ontvangen Klinkt interessant Het bad bevindt zich op de 3e verdieping Laten we de lift gebruiken Het is een vrij grote lift We zijn aangekomen op de 3e verdieping De gang ziet eruit als een Japans traditioneel hotel, Ryokan Ik vind het leuk Waar is de ingang van het bad Oh, hier Oké, laten we een bad nemen De binnenkant leek erg op een hete lente en de sauna was ook geweldig Nu ben ik helemaal hersteld van de vermoeidheid van het geheel dag Laten we iets kouds drinken Ze verkopen alcohol Je gebruikt je polsbandsleutel om dingen te kopen in dit hotel Het is zo handig Ik heb "Asahi Beer" Je kunt hier zitten en chillen terwijl je tv kijkt Prost! Het beste bier zoals altijd Je kunt hier wat eten bestellen Ze hebben karaage, takoyaki, wat snacks en alochols Het zijn allemaal hoge calorieën Je drukt op de knop die daar is geplaatst om te bestellen Dan bezorgt het personeel je eten waar je zit Ik heb " Takoyaki" Takoyaki is gefrituurde dumplings met octopus erin Het is een gerecht uit Osaka Ik kom uit Osaka, dus ik heb takoyaki zo gemist We eten takoyaki met saus en mayonaise op Alsjeblieft !!! Het kwam eindelijk uit Het smaakt erg goedkoop Het past goed bij bier Laten we naar de sportschool gaan Het kost geld om te gebruiken (700 JPY / 6.0 USD) Het lijkt erop dat er alleen basistrainingsmachines zijn Maar eenvoudig is het beste Ik doe alleen krachttraining, hoewel ik iets heb gevonden vreemd hier "Medische machine (1.500 JPY gedurende 30 minuten)" Er is een stoel en wat medische dingen binnen …

Laten we dit niet proberen haha ​​"Zero-Gravity Massage Chair" Ik weet niet wat het is, maar klinkt interessant "waterstof water" Het kost geld (800 JPY / 6.9 USD) Ik heb ervoor gekozen om "Geluidsgordijn" te huren Ik heb nog nooit van "Geluidsgordijn" gehoord, maar het is het item dat je goed laat slapen door geluid te maken Kun je het geluid horen? Ik heb geen idee wat dit met mijn slaap doet, maar laten we het gewoon proberen Je legt het gewoon bij je hoofd en slaapt Het is vrij eenvoudig Dit is de wasruimte Gezichtsverzorgingscrème Scheerlotion Tonic Haarstylingschuim Wasmachine met ingebouwde droger Scheermes Tandenborstel met tandpasta Laten we gaan slapen Ik heb het geluidsgordijn geplaatst Ja, ik kan goed slapen op dit bed Tot morgen💤 Goedemorgen Ik ga niet liegen, maar dit was het beste capsulebed waar ik ooit op heb geslapen Ik heb echt goed geslapen "Japanse zwarte thee" Instant noedels "Nissin Chili Tomato Noodles" Ik heb voor het eerst in een tijdje instant noedels Laten we heet water gieten Hier ben je Het heeft veel blokgroenten op Het moet lekker smaken Nisshin is een echte winnaar Laten we eens kijken out Dat was zeker het beste capsulebed ooit Geen leugen Het uitchecken is geautomatiseerd Ik heb 1.450 JPY/12.6 USD extra betaald voor de dingen die ik tijdens het verblijf heb gekocht Dus het was in totaal 6.450 JPY/56.1 USD voor het verblijf Het is zo betaalbaar Ik geef dit hotel "9/10", mijn beoordeling Het openbare bad ? en sauna waren geweldig Hun ruime aanbod was allemaal interessant om te zien Maar laat me zeggen dat als je meer dan 6.000 JPY/52.2 USD betaalt voor het capsulehotel, het misschien een beter idee is om in een standaardhotel met kamers te verblijven Maar dat is slechts mijn mening Als je het leuk vond, vergeet dan niet om likes, reacties en abonneren achter te laten 😊 Tot de volgende reis!