Hotel Tour W/ Jay & Kenneth | ‘hij Is Gewoon Een Biertje Voor Zichzelf Aan Het Tappen’ 🤪🫣

staan hier in oostenrijk buiten tel en vandaag hebben we twee speciale gasten charter en kennen taylor boys jullie hebben dus zul je niet tweede trainingskamp maar is mijn eerste dus aan mij de vraag wie de mijn je rond kunt leiden ja hoe goedkoop zijn een beetje leuke plekjes we hebben wel wat sporten waren ook chilli uit het parcours goed met school [Muziek] de adel penis het einde tennis en dat bepaalde tennis is een beetje een bashen team lieten denk ik best luid en trots op zijn ik denk ja schuurs kennis van mijn droom dus hotel doen roer hotel hotel room toe ik ben nu niet te vinden zeker jij meneer van de baas worden uit schoten heb ik zeggen ik zag in dat paar drie punten slanke kopen ja maar kijk zoals u ziet ik het ook wel hoe ik jong was oké dieet pro we kunnen hiermee door de lier en u bij de winkels jaar net wel hier en ja hoor nee nee nee hoeft niet hoe we deze rock en blijven knippen weer geveegd plegen prima schitteren en heeft ja ja ja dankjewel yes sir kay en wat zou het toch lekker zijn dat jij hem ook maken first draait nu nog nagekeken 9 first drive vrolijk ja we gaan doorgaan dorp wordt elke doos door first draaien goed voetgangers u gaan allebei wat wordt er gespeeld eer niveau ik ken het niet we kunnen het ook niemand kent het niet [Muziek] wil ik wil werken de keuken ziet dan ja dat kan herdenking van chef kunnen wij even een kijkje in de keuken krijgen en zeker het is natuurlijk wel het einde van de dag ik wil geen excuus ivoren wij willen gaan even lekker de keuken nog leuker om let op dit is worden magic happens wat hebben jullie gheit heb vandaag pasta ja wat voor saus veel saus de rooij hout pijlen maken zout geen ketchup toch ks nee kaas er over parmezaanse kaas en brood is en die dip ik steun hem gewoon een dikke lyrische papier ja ja en nu recht hey lieke pillen zouden gewoon nola en de wijn daling games ik maak altijd hoor de cynische lekker ja ja ik doe meestal fruit horen natuurlijk ook uitermate bekeken in de zin van vetpercentages en et cetera dus ik zit op zeven procent zo six het laag 3 procent zul je dit was punt 4 en hs met je is netjes netjes winters leren helemaal nieuw [Muziek] merk je dat die is veranderd mijn ouders contract verlengd ik zei vandaag nog dat hij heet van de paar waar merk je dat nou wel een beetje vandaag was ik water aan vrouwen uit de koeken van zegt op een schop tegen mij neem er eentje van de week zag nog geen probleem op een smootie gewoon zo zo van gooien maar het tempo ja ik heb dit alles goed goed goed naast ons goed willen we kidzroom zit ik tapha kom even de kipper om laten zien hoe goed jullie voor ons zorgen iedere dag nog ja omdat je nou weer voor ons hebben gezorgd martin dat moet weven charlotte meneer hier ligt alles op naam initialen staan ook kijk maar blaadjes blaadjes en een licht op je kleding in deze deling op gaat zelf procent tuurlijk gedraag prc morgenvroeg stift oh nee ja maar hij is er nu de was camera worden in die honden boekingsklasse en datjes met wie zet jij die kamer met per schuren en slijpen en hele top kamer en rust met de game het spelletje spelen het spelen ja zeg het maar wat ik wil zeggen maar je je was wel in front je zal avond laten we zeggen dat uit de feiten gebleken zijn kon spelen laten we de d zegt niks nee alles normaal geen zin om deze discussie weet voeren heb ik drie keer per jaar [Muziek] let's go we gaan we nu doen was we gaan de graaf de kamer laten zien ja ik weet lag nog wat vergeten dus ik kan niet in de kamer angie zelf excuus eigen bedrijf nummer te betalen ik wil natuurlijk woonkamer binnen komen bij ons ieder dat moois bezig zijn we dit en mijn kamer is leeg en toch niet zeggen van iemand op z'n kamer [Muziek] ja next volgende [Muziek] wat hoe je een brood oh sorry kan het jong-un oké ah was op mijn reis gaan zoals jullie zien we zijn toch in een kamer belang voor blank eiken vaak voetbal weer de toen nyssens people nou ja ik denk de tonight's people learn a 2 daar lijkt nu op een de door zo huilen toen hij 6 people team ja hallo acryl op doek keizer really good place als de google store worden doe je nu tonen hoe je een training of resting greeting dan olie ja boys heb ik nooit deed maar wijs de minst heeft iemand opengedaan ja tenminste aardig haar de films van tim ik zeg ik zal zeggen naar beest regels gewoon relaxed voor de en jay oh natuurlijk polet hoe laat ga je slapen ik ben wel missen ik laat ongeveer rond 10 uur heb je acht uur slaap ja zo zo zo zo ik denk dat ik hoorde want nu toch al een web van ligt en dat het daarna was de of in slaap nog iets kijken kijk nu nog bij de nieuwe city hele leuke jongen wie staat er iets voor spiegel [Muziek] ik ben op weg naar twee minuten moet ik gaan beginnen over poedertje schatkistje voordat ik ben wacht even dit is inkomen hebben langsgelopen bekend ook een middels beetje vertrouwen opgebouwd wat is poedertje met de schatkistje moet ik het uitleggen leida kijk waar koning gebonden aan de club en wij zijn altijd best vroeg gaan we dus gedaan om mij ja waarom zou je thuis blijven aan je kan wil ik naar je maat op de club kunnen effe chillen gewoon is dat doet pijn dus altijd goede goede gesprekken dus wij komen aan en dan zet ik mijn spullen neer en dan ziek en het en dan uiteindelijk dan hebben we allebei onthaal nog niet gedaan ik loop mijn rode port wat we het wonen hema hema klaar dan zeg ik zullen om bij de 900 maar de prima en lopen met een poedertje n en voor schepen zo op allemaal gaat ie zo heen en weer en het op het ook nog een schatkistje en die hebben zo open en dat is gewoon een opa van de richtingen schatkist en dan gaat ie zo en dan is ie klaar en uiteindelijk kom je bij de club probeer alsnog laat me dit klom wel maar dus na 2 minuten goochelaar simpel nee oké we zijn bij een ik best snel maar waarom uit de toilettas over dat we hebben genoeg een kamer lekker cammen met licht naar binnen en buiten donker touring kijk wat hier ook eventjes jullie sorry begrip aan wie jullie dan geen herstel is wat je doet ik zeg ja maar ik ken een paar [Muziek] uur iso fijne avond we staan [Muziek] snoepen mijn hoop ga die tot de 5 en net toen de drie snelle puntjes die eigenlijk minder hoog goed lucht oh gewoon hun oma kwam in de [Muziek] g10 ja wach even sorry dat een een gek als en soms tools denk je ik zag je al eerder nee wij kennen we onderhand [Muziek] nee niet als 2 2 is winnen pointer ptr ja dat wist jij dat weet wint op knetterde [Muziek] net net net zo sportief omroepen plaatst punt quinn ik nooit en het kleine rondje het ik kom bij mijn vriend maar wacht dan wil ik ook en vind ik ook ik wil hier kwamen is nou ja geef de meeste dat natuurlijk maar ja zo mager hoe minder dichtbij ik hoor dat je heel goed kan skimmen ik gewoon japan beetje meer ona die je dan nu beperk je de leren van de goalkeepers ja doe is ik ben ik inderdaad waar dat ik dicht bij de rook die of van de folies kop en tegen maar dit zeggen ook loodsen die kun je echt op een tegeltje plakken maar mijn ziel morgen op twitter je bent u de militair kunnen ook nog wel meer pak a time een je misschien zitten in jullie alvast te analyseren nee trainers dat aids met zullen even een kijkje nu al wel geen licht dan moeten we ergens een lipje nee ja nou oké laadstation this dat het voor mij en ik zit achter en dit is dus de olie bloed bij ajax ja oh hi exposities dan is er nog dit zo kennedy redden vroeger altijd een voetzool en dacht ik ineens zoveel beter kijken is dat wel vervelen maar zo zit water in zit en zijn die zenuwen schend is een uur grond ik zag in de basis tanks boys voor lothlorien het metier was fantastisch waar alles gezien het om een directe welkom en mensen thuis hoop dat jullie ook de video leuk vonden en was wat moeten doen en stad wijk gebruik abonneren we zien jullie morgen weer ja goud