Hot Tent Winter Camping In The Forest / Solo Cozy Shelter Rest Bonfire Camping Cooking

Hallo, dit is Yoyo Camp . Ik maak een video met jullie steun en steun. Laat alsjeblieft veel ondersteunende reacties achter! Ik maak een video met jouw steun. Laat alsjeblieft veel ondersteunende reacties achter! Ik blijf hier vandaag Het is een gemakkelijke tent als een kleine schuilplaats om alleen te blijven wees klein van formaat Er is geen p/u-deur in de productconfiguratie, maar ik heb het gemaakt voor gebruik in de winter De maat past Als het koud wordt in de 's Avonds hang ik hem in de tent Leuk je vandaag weer te ontmoeten Abonnees! Hond die op een camping woont 그 개의 이름은 호야입니다! Is dit een fotocamera? Ik hou van de camera 🙂 Hallo! Ik ben Hoya 🙂 Voordat het donker wordt, plaatsen we een verwarming voor de daktent Ik ga vandaag op het dak slapen Het uitzicht is geweldig Ik heb honger !! De katten zijn er! Ik geef je straks heerlijk eten! Wacht even.

Voor het avondeten, pompoencurry Pompoen ziet er heerlijk uit Voeg boter toe en roerbak de aardappelen een beetje De rijst is een beetje aangebrand Oh~~Bier is heerlijk~ Naam van het bier is zaterdag! Naam is goed! Pompoencurry Het is heerlijk Het is alweer een tijdje geleden dat ik heb gekampeerd, en de herfstbladeren zijn zo mooi Het is rood en geel.

Het is heel mooi De herfst is eenzaam, maar het heeft zijn eigen stemming Maar vandaag is een fantastische dag Mijn ogen doen pijn van de rook van het vreugdevuur Ik zette de petroleumkachel aan en mijn schuilplaats is een sauna Oeps ! Het doet pijn Mijn handpalm doet pijn, misschien door de steen. Mijn kont moet gekneusd zijn geweest . Ik val gemakkelijk naar beneden Om verder uit te leggen, de zelfgemaakte deur is bevredigend Het is een must-have item in de winter! Ik denk dat de stoel erg klein was in vergelijking met mijn kont Als je geen fout maakt, is het geen jojo-kamp 🙂 Yo-yo koffietijd Het weer is erg koud geworden, dus ik droeg vandaag een dubbele broek Dan voelt mijn lichaam alsof ik in een sauna zit visvormig broodje Vier vissen gevangen Het is heerlijk.

Het is een goed seizoen om te kamperen en vreugdevuren Er wacht een kat voor je Maaltijd voor de katten Ik kwam naar het dak en de kat sloop naar binnen 2 uur 's nachts Ik ga nu slapen Goede nacht Goedemorgen Ik heb warm geslapen vanwege de verwarming, maar het is droog De lucht is zo fris buiten Zal ik mijn bagage naar beneden brengen? Deze plek is zo mooi . Er stond een grote boom. Het was een eikelboom en een kastanjeboom. De kat kwam ontbijten alsof het zijn eigen huis was. Is het lekker? Het is zo mooi weer Dus ik ben zo blij ontbijt croissantsandwich, Koffie en kaki Het is een dag dat ik niet naar huis wil Helaas moet ik morgen werken, ik moet terugkomen! Yoyo was blij om bij de abonnees te zijn op een oogverblindend goede dag Heel erg bedankt voor het kijken .

Wacht op de volgende video.