Hitler Vs Vader 3. Epic Rap Battles Of History

Vader! Dit is je laatste kans! Of vecht met mij of je sterft. [ __ ] je jij grote zwarte [ __ ]! Ik schop je hoofd en ballen eraf in een oorlog op twee fronten! De Führer ontmantelt de Dark Side, zoals rapfascisme! Ik zal de Duitsers overnemen Naar Duitsland! Ik ben geobsedeerd door de microfoon! Ik heb je twee keer geslagen, vuiligheid nu kniel je voor Mickey Mouse… Noem jij jezelf de Heer van het Duister? Je zou niet eens een Disney-achtbaan kunnen veroveren! Je bent gewoon een trieste astmatische robot wie heeft liefde nodig! Ik heb iets voor je gebakken alsjeblieft: spring in mijn oven! Laat me je een beeld schetsen, broertje. het wordt een portret van een badass na WO1! Je boezemde angst in bij het Duitse volk. Dat deed je alsof Joden zijn slecht! Je hebt een klein boekje geschreven "Laten we ze verbranden!" Er was de Bierputsch in München, "Laten we ze verbranden!" Wanneer je bunker opgebrand je stopt het pistool in je mond en je hebt het getrokken! Jij stomme kleine [ __ ] heb je het niet van Napoleon geleerd? Als je Rusland wilt veroveren, je kunt maar beter een paar verdomde winterjassen meenemen! Terwijl je tegen de Walkuren vecht, tot die tijd zullen mijn klonen voor mij sterven! Mijn premiejagers staan ​​me bij kom op tesa maak mijn beurt af Ik ben Boba Fett! Wil je met me vrijen? Ik stop mijn ballen in je mond als een Boba-thee! Ik heb een jetpack, man Ik steel de show want als ik de microfoon heb…

O verdomme! Je houdt me niet voor de gek "Meneer, ik draag altijd een zonnebril"! ik zal je opvangen en je nieuwe vriendje, Goofy en al je [ __ ] soldaten en ik gooi je in dat gat! Ik ben Adolf Hitier… Vertaling: Hezztro.