Handwerker Sind Dumm!? – Frag ‘nen Handwerker: Klischees

Ambachtslieden zijn dom. opluchting! Eerste biertje om 9 uur 's morgens. Vrouwen kunnen niets in het vak. dat ik geluk breng. Dat is het meest gehoorde cliché en iedereen mag mij ernaar vragen! Je maakt alleen oma gordijnen. Dat een metselaar veel drinkt en erg onnauwkeurig is. Dat ik niet zo zwaar kan dragen als de mannen. Het vaartuig is super vies, vermoeiend en lawaaierig. Waarom een ​​vrouw in een typische
mannelijk domein werkt. Dat we altijd behoorlijk vies werk te doen hebben en niet goed voor onszelf zorgen. Het cliché komt van de generatie voor ons dat het ambacht, in ons geval de bouwsector,
is niet zo sociaal aanvaardbaar voor
een jongere in opleiding.

Zo is het helaas ook met het beeld
strijd. Het uitzicht over de daken wel
de zon komt op in de ochtend. De creativiteit en die voor anderen
creëert een thuis voor mensen een wolvensfeer. Dat ik de hele dag buiten ben, of het nu goed of slecht weer is, ook al is het vermoeiend om buiten in de regen en sneeuw te staan, maar het is ook leuk! Het leukste aan mijn werk vind ik dat ik er zoveel heb
maak kennis met verschillende bouwplaatsen en zoveel verschillende
omstandigheden hebben en iets moois kan maken van een schelp, want wij zijn de laatste handel op de bouwplaats Dat hij zo creatief is, dat je zoveel mogelijkheden hebt, dat het zo divers is De looks van het bruidspaar, dat is mooi
prachtig, dit is echt magisch. Ik heb dit het afgelopen jaar een paar keer gehad en ooit was het goed… dus het was gewoon bevredigend! Het fijne aan timmeren is dat ik elke dag buiten in de frisse lucht ben en altijd 's avonds kijken wat ik heb gedaan, vooral wanneer
er is een houten huis gebouwd.

Dat je creatief kunt zijn, dat aan het einde van de
dag wat deed wat je leuk vindt en dat je jezelf gewoon kunt laten gaan en plezier kunt hebben. Dat ik geluk kan brengen. Die zit in een vormingsproces
kan van begin tot eind meedoen tot het eindstuk klaar is, vanaf
de eerste tekening en vanaf de eerste klein model. Het is gewoon zo veelzijdig, je kunt alles van metaal maken Dat is ongelooflijk
veranderlijk als materiaal en ook zeer duurzaam, het gaat lang mee, als het goed wordt gedaan, overleeft het mij. Het is divers, dat hoor je waarschijnlijk bij elke handel, maar voor mij is het zo, je kunt je opleiding elke dag voortzetten en steeds meer leren als je dat wilt en het is een technische
Beroep dat vrij breed is en dat is het beste deel. Wat ik zo leuk vind aan mijn werk is dat het ontzettend divers is, het is eigenlijk elke dag een avontuur en dat ik met zoveel verschillende ben
mensen te doen hebben het feit dat ik met jongeren omga houdt mij ook jong! En je bent altijd op de hoogte van wat er speelt bij jongeren En natuurlijk kan het materiaal hout niet worden overtroffen, Ik heb er eigenlijk geen nodig
argumenten presenteren.