Guess The Song Challenge | Fc Bayern Summer Games 2022 | Episode 6

Ik ben Thomas Müller…stop, stop, stop… en dit is mijn team! Coman: Kingsley Coman! Sané: Leroy Sané! Musiala: Jamal Musiala…Ik duw gewoon oké…Ik ben snel! Neuer: Ik ben Manuel Neuer en dit is mijn team! Kimmich: Joshua Kimmich! Hier ben ik, mannen!"
Hernandez: Lucas Hernandez…Maluma, schat! Davies: Alphonso Davies…Yeaaaaaah! Gastheer: We spelen 20 seconden instrumentale muziek en je moet zeggen welk stuk het is. Müller : De naam van het nummer? Host: De naam van het nummer en de artiest. Müller: Ah en de artiest… Coman: Interpreten is degene die het schrijft… niet degene die het zingt… Coman: Gewoon Franse muziek misschien. Musiala: Ik zal sneller drukken. Müller: Maar eerst, blijf kalm…alleen als je iets weet! Müller: Ik ken het nummer… maar noch de artiest, noch… Sané: Oh "Iedereen, toch? Zijn zij het? Musiala: Zoals Travis Scott of zoiets.

Neuer: Het is van de Backstreet Boys, nietwaar? Everybooody… Team Black: Yeaaahh, yeahhh! (Iedereen zingt!) Musiala: Ik zei Travis Scott, man! Sané: Hij zei Travis Scott! Davies: Wie? Sané: Bambi! Müller: Ja, oké! Sané: Ik wist niet dat dat de Backstreet Boys waren, kerel… Coman: Wat? Wat? Davies : It's Taste! Müller: Van wie? Davies: Tyga! Tyga! M üller: Klopt dat? Musiala: Ik zal gewoon drukken, oké? Ik ben snel! Musiala: Maar een van jullie moet weten… Kimmich: Hé, het heeft geen zin dat ik hier sta, ik weet niets… Müller: Dit komt uit…Let's Get Loud is de naam van het nummer . Müller: Eh… misschien… en het komt van… Kimmich: Kippenvleugels! Gastheer: 5, 4,… Coman: Black Eyed Peas! Musiala: Beyoncé! Gastheer: 3-0 Zwart! Müller: Waarom? Oh, als we het verkeerd begrijpen…? Musiala: Dat is van…van TikTok! Davies: Waarom ben je altijd in de stemming? Ik ken de zanger niet… Coman: Gloednieuw! De titel! Müller: Nee, je moet niet zeggen… Zwarts is aan de beurt… Kimmich: Zeg dan de titel.

Davies: Ik weet de naam niet, maar ik ken het liedje. Müller: Oké, een punt voor jou dan! Kimmich: 4-0! Gastheer: Nee, nee! Artiest en lied. Müller: Zeg iets! Neuer: Oh, we moeten het nu zeggen, toch? We zullen Mood zeggen. Müller: En? Davies: Oh! Is het 24k goud? Müller: Stop, stop, stop, stop! Gloednieuw was de oproep! Gloednieuw is wat je zei! Kimmich: Hij bedoelde dat het gloednieuw is! Het is gloednieuw op dit moment! Neuer: Dat is wat Kingsley zei, Gloednieuw! Ik zei Stemming. Müller: Trouwens, de tijd zat er ook op! Kimmich: Het klopt helaas! Müller: Hoe? Kimmich: Het was helaas juist! Müller: Nee, de tussenkomst van de scheidsrechter was correct! Müller: Stern des Südens! Neuer: Ik weet het, ik weet het, ik weet het…

Müller: Dit is van de…hier…gitarist… …van de acteur met de andere zanger…hoe heet ze? Ik weet welk liedje het is… …weet jij het niet? Uit de film waarin de… Kimmich: Heb je op gedrukt? Of heb je gewoon een discussie? Müller: Ik heb gedrukt! Kimmich: Maar is het eigenlijk niet de bedoeling dat je drukt als je het weet? Müller: Nee, omdat we anders nooit zouden beginnen… Gastheer: Oké, Team Thomas weet het niet… Team Black? Neuer: Nou, ik denk dat het Natalie Imbruglia is… Gastheer: Welk nummer? Neuer: Ironisch! Gastheer: Ironisch heeft gelijk, maar… Müller: Maar niet de artiest! Müller: Geen score voor beide of zo? Neuer: Hoe heet ze? Ironisch, toch? En wat? Neuer: Alanis Morissette…

Kimmich: Er is geen manier om het te weten… Müller: Ik had wat langer moeten wachten…
Joshua Kimmich: We zouden het eigenlijk moeten weten van Singstar… Sané: 4-1. Neuer: Nee, nee, nee… het was geen 4-1! Kimmich: Hij heeft net het nieuwe nummer… Sané: Welk nummer? Kimmich: Het nummer dat net opkwam… Müller: Luci drukte! Hernandez: Maluma, ummm…. Hernandez: Felices Los 4. Neuer: Nooit eerder gehoord! Müller: Was dat het liedje van zojuist? Coman: Beethoven! Coman: Eh… zeven! Dat is zeven! Müller: Is dat zeven of negen? Kimmich: Maar ze waren allemaal aan het kraken! Müller: Wat hadden we zojuist moeten zeggen? Musiala: Mozart! Gastheer: Mozart; Een beetje Nachtmuziek! Müller: Oké! Kimmich: Ik doe tot nu toe enorm veel werk! Müller: Geboren in de VS…van…het probleem is…eh…

….ja…ik ken de band niet." Müller: Geboren in de VS… van… het probleem is… eh… ja… ik ken de band niet. Davies: Wat zei hij? Neuer: Geboren in de VS, ja. Davies: Oh nee, ik weet niet ik ken die niet… Neuer: Dus…Born In The USA heeft gelijk, nietwaar?… Ik denk dat het Bruce Springsteen is? Müller: Echt niet! Kimmich: Dat is geweldig, kerel! geweldig, kerel! Müller: Ik wist zeker dat het niet Bruce Springsteen was… Neuer: Ja…vraag het me dan de volgende keer! Müller: Ja, dat zal ik doen! Davies: Het is…

Uhm… oh, mijn God… hoe heet hij? Müller: Nee, nee… zet hem niet onder druk, kom op… Een, twee… Davies: Het is Montenegro? Müller: Nee, nee… geen vragen! Davies : Montenegro! Door Lil Nas X. Gastheer: Wat was de titel? Davies: Montenegro Gastheer: Montenegro? Thomas Müller: Jammer! Montero! Montenegro – Ja, een half punt! Kimmich: Het wordt anders uitgesproken! Müller: Nee, nee Davies: (zingt!) Müller: Dat is iets voor jou… Ik doe mee o oud! Neuer: Dat is Schlager, kerel… Kimmich: Je zou moeten weten… Neuer: Ja, ik luister… Musiala: Oh! Dat is zo'n reggae… Müller: Ja, Bob Marley misschien… Coman: Ah nee… Neuer: Dat is… je moet nu iets zeggen! Müller: Montenegro door Bob Marley! Coman: Nee, niet Bob Marley! Marley! Zijn zoon! Neuer: Ich und Mein Holz, kerel! Ich und Mein Holz,! Kimmich: Manuel, je zou hier alleen kunnen spelen…

Dat is ongelooflijk! Coman: Manu heeft deze afspeellijst gemaakt! Müller: Ja, je hebt de afspeellijst gemaakt. Neuer: Het is van Michi…van de bus! Müller: Ja, we weten het wel, maar… Musiala: Ik zal drukken als je dat nodig hebt… Ik zal drukken… Ik wil drukken, ik heb nog niet gedrukt! Sané: roze, roze, roze! Neuer: We kennen de artiest! Neuer: Doe het nog een keer… Gastheer: Opnieuw of de volgende? Neuer: 50% is genoeg, toch? Müller: We hebben ook een artiest… Müller: Roze! Müller: Net als een pil! Gastheer: had je Pink goed? Müller: Ja, we hadden ook Pink! Nou, Leroy! Musiala: Jo en ik kunnen hier niets doen…

Müller: Ja! Kloppen op de deur van de hemel! Knockin' on Heaven's Door door…eh…de Engelsman…de Engelsman met de gitaar… Musiala: Ed Sheeran! Müller: Nee, niet Ed Sheeran! Müller: Ja, ik weet het… Ik weet alleen de naam niet! Ja, een punt voor zwart! Gastheer: Wil Black antwoorden? Coman: We hebben een punt. Sané: Vertel ons alsjeblieft… Neuer: Moeilijk… Müller: Ik zei het toch…de Engelsman met de gitaar! Musiala: Rihanna, ik denk aan Rhianna.

Müller: Nee, niemand weet… Müller: Ja, oke… Ja. Volgende! Davies: Ohhh…ik ken het liedje! Maar ik weet de naam niet… Neuer: Hurricane…denk ik. AC/DC – Orkaan. Müller: Nee! Leroy Sané: Als we het niet weten, zeggen we niets… dan krijgen we een punt! Müller: Ja, dat klopt! Musiala: Een gelijkspel nu, toch? Matchpoint! Gastheer: AC/DC heeft gelijk. Neuer: Dat was arm van me om het niet te weten… Kimmich: Kan ik een held zijn – Enrique Iglesias. Held, toch? Enrique Iglesias. Hier ben ik, mannen! Gastheer: Dus, laatste nummer! Kom op! Matchwinner! Müller: Durch den Monsun van Tokio Hotel! Geweldig, Leroy, hé! Musiala: We hebben gewonnen, nietwaar? Gastheer: Zwart heeft gewonnen, maar…

Kimmich: Hoe eindigde het in het algemeen? 3-2 naar rood? Gastheer: Nee, het was een duidelijke overwinning voor jou. Kimmich: Het muziekspel ja, maar in totaal bedoel ik… Gastheer: Oh, juist. We hebben nog één wedstrijd te gaan!.